Kläder från Shein
Det är kläder från Shein de köper in och säljer dyrare. Riktigt fult beteende och lurendrejeri. Inte konstigt att leveranstiden va så lång…
Hos oss på Mini Mode handlar det inte bara om kläder. Det handlar om känslan – att de ska vara bekväma, lekvänliga och hålla för vardagens alla äventyr, samtidigt som de är fina och känns speciella. På Mini Mode har vi samlat noggrant utvalda barnkläder som kombinerar stil, funktion och hållbarhet. Vi tror på tidlösa plagg, mjuka material och design som gör både stora och små glada. Oavsett om du letar efter något till vardagen eller en finare outfit för speciella tillfällen, hittar du det hos oss.
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Mycket nöjd med kläderna, sitter bra och är förvånad över den höga kvalitén. Blir förmodligen en ny beställning från mig längre fram!
Klädernifrån SHEIN till nyfödda.. Nej detta ställe beställer jag ALDRIG ifrån igen. Vansinne hur dom luras :)
Får en leverans med etiketter från Shein….hade jag velat ha leveranser därifrån hade jag beställt direkt därifrån…
Missnöjd och lurad!
Warning! This 'store' just buys cheap clothes from AliExpress and put your address on delivery! The fact that delivery will take 7-14 days is hidden somewhere in terms and conditions to trick you into buying. There is no mention it will come from China, which I think is borderline illegal. I was lucky I didn't have to pay customs :/ Quality of clothes is very mediocre and sizes are all over the place. If I wanted cheap no brand rugs I would go to AliExpress myself.
I was fooled by nice website (probably ai generated) and reviews here on Trustpilot.
Dont get yourself fooled! For that price you can get better, branded, clothes or just go to AliExpress and buy it cheaper yourself.
Disgraceful scam.
Bra kvalité på kläderna och snabb kundtjänst!!
Över förväntan med kvalitén, rimliga priser och lätt att navigera på hemsidan.
Beställde en tröja till min son , snabb leverans och kundservice svarar inom 3min via mejl. Väldigt bra och seriös företag
Väldigt bra och brett sortiment av produkter, nöjd med min beställning!
Det finns fantastiskt bra utbud på hemsidan och det är enastående kvalité på produkterna!!!
Super nöjd!! Verkligen en sida att rekommendera. Kläder av högsta kvalité, samt snabb och smidig leverans. Kommer beställa fler produkter då min son älskar sina nya kläder.
Jag beställde ytterkläder till min son från MiniMode och är supernöjd! Kläderna är av fantastisk kvalitet – både snygga och tåliga, så han kan leka i alla väder utan problem! 🌧️❄️ Webbplatsen var lätt att navigera, och leveransen var snabb 🚚💨. Jag kommer absolut handla här igen – att hitta hållbara, moderna kläder till bra priser är toppen! 🌟👏
Köpte till min systers barn och det va så fint. Snabb frakt också vilket är plus
Bra kvalitet, är super nöjd med köpet.