Jeg skal ikke være kunde sådan et sted
Du skal være helt sikker på ikke at blive syg, for du kan ikke få lov til at flytte din tid selv hvis du forsøger aftenen før. Det er simpelthen ikke muligt i systemet, hvis der er under 24 timer til din tid. Det er lige meget om der er tale om 23 timer.
Jeg har gjort alt hvad jeg kunne for at flytte min tid pga. sygdom. Jeg kunne ikke gøre det aftenen før, fordi systemet ikke ville tillade det, så jeg ringede til salonen flere gange tidligt om morgenen + jeg skrev en mail. Der er stadig mange timer til min oprindelige tid, men jeg bliver allerede afkrævet en bøde på 388 kr. - ikke fordi jeg er udeblevet fra en tid - men derimod blot fordi jeg har meldt mig syg og har forsøgt at rykke. Jeg skal ikke være kunde sådan et sted!
Jeg er også virkelig forundret over måden at drive forretning på. Jeg kan forstå, hvis der var tale om udeblivelse fra en tid, men her er der tværtimod tale om en kunde, der henvender sig i god tid pga. sygdom. Jeg ville have betalt mange flere penge til salonen, idet jeg blot ville have flyttet min tid, men nu får de kun deres bøde. Jeg håber, at mine 388 kr. varmer dem om hjertet. Det er de sidste penge de får fra mig. Jeg kommer aldrig nogensinde til at booke en tid hos dem igen. Føj!
Edit svar til Miss Nails:
Det er simpelthen ikke korrekt. Jeg skrev i den første mail, at jeg var nødt til at aflyse min tid, fordi jeg var syg i dag. Det troede jeg, at I ville kunne forstå betød, at jeg ville have en anden tid, når jeg er blevet rask. Det er sådan det fungerer alle andre steder. I en efterfølgende mail tydeliggjorde jeg endda, at jeg mente flytte. Jeg anklagede jer overhovedet ikke for at trække penge fra min konto. Jeg bad jer om at lade være med at gøre det. Jeg har aldrig været ude for noget lignende, så jeg vidste ikke, hvordan I ville indkræve. Det er ikke i orden at skrive, at jeg anklagede jer. Det er klassisk gaslighting at kritisere min reaktion for at være upassende. Jeg skrev, at jeg var blevet syg og bliver mødt med en invoice på 388 kr. Alle andre steder ville de have ladet mig booke en ny tid. I kunne jo også have spurgt om det var det jeg ville, hvis I havde været i tvivl. Jeg er virkelig ked af hele situationen. Jeg ville blot have ændret min tid til senere på ugen, hvis systemet og I havde givet mig lov, men jeg blev mødt af en opkrævning. En kunde der ringer og skriver til jer flere gange meget tidligt er jo ikke ude på at snyde jer. Tværtimod.
Edit: Nu bliver jeg rykket for betaling af bøde og truet med inkasso, selvom jeg har betalt bøden for længe siden. Det har simpelthen været en gennemført ubehagelig oplevelse at være kunde hos Miss Nails, og det fortsætter åbenbart.

Antwort von Miss Nails Manicure & Pedicure