Banner for MissPompadour.nl

MissPompadour.nlBewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

vriendelijke klantenservice. 1 ding zou ik graag willen een programmaatje, waarin ik kleuren naast elkaar kan leggen, in een tekening van muren.Nu moet ik google play betalen om dat te kunnen. Verder... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerst de kleurenkaarten besteld, daar de mooie groen met mos uitgekozen en besteld als muurverf. Wat een ontzettend fijne verf en jawel de kleur komt perfect overeen met de kleurenkaart. Heel erg bl... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ben teleurgesteld. 5 juni bestelling geplaatst nog steeds niet binnen. Het is vandaag 22 juni. Als ik had geweten dat het zo lang zou duren, dan had ik bestelling niet geplaatst. Zou niemand adviser... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede verf kwaliteit mooie kleur zoals aangegeven . Alleen de 2 kwasten die ik er bij gekocht heb vallen tegen lijken wel penseeltjes

1. Farbenhersteller

Über MissPompadour.nl

Vom Unternehmen geschrieben

Creëer het interieur van je dromen door gewoon lekker te verven
Wil je je woning een compleet nieuwe uitstraling geven zonder een kostbare verbouwing? Of je nu je muren wilt opfrissen, je meubels een tweede leven geeft of je keuken of badkamer wilt aanpakken: verven is de meest praktische oplossing voor elke verandering.
Bij MissPompadour vinden we dat je geen professional hoeft te zijn voor een prachtig resultaat. Wij denken proactief met je mee over de aanpak van jouw project, zodat je met zelfvertrouwen aan de slag kunt gaan.

WAAROM VERVEN MET MISSPOMPADOUR DE OPLOSSING IS:
- Ontdek meer dan 100 schitterende kleurnuances in onze exclusieve MissPompadour collectie.
- Onze verf is milieuvriendelijk geproduceerd met een minimale CO2 voetafdruk. Zo verf je niet alleen mooi maar ook verantwoord.
- Wij bieden een compleet assortiment aan verfbenodigdheden. Bestel alles wat je nodig hebt in één keer zodat een tijdrovend bezoek aan de bouwmarkt overbodig wordt.
- Als ambitieus familiebedrijf ondersteunen we je met diepgaande kennis en praktische tips.
Van de kleurkeuze tot aan de laatste kwaststreek: wij staan voor je klaar. Ervaar hoe makkelijk veranderen kan zijn en ga gewoon lekker verven! #lekkerverven

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

51 Bewertungen

Alle Bewertungen

50 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Mooie verf

Mooie verf, snelle levering en goede service

16. Mai 2026

Wat fijn om te lezen, Michelle, dank je wel 💛

Mooie verf, een snelle levering én goede service — dat zijn precies de dingen waar we iedere dag ons best voor doen 😊🎨

Heel veel plezier met je project en hopelijk tot een volgende keer! ✨

Supermooie kleurklaarten

Supermooie kleurklaarten, snel geleverd

23. Mai 2026

Wat fijn om te horen, Nathalie! 💛

Leuk dat je zo blij bent met de kleurkaarten 😊 We vinden het belangrijk dat je thuis op je gemak kleuren kunt vergelijken en kiezen.

Dank je wel voor je review en veel plezier met het uitzoeken van jouw favoriete kleur(en)! 🎨✨

Eerst de kleurenkaarten besteld

Heel erg blij met de verf, ons volgend project de keuken staat al gepland, nu alleen nog een mooie kleur uitzoeken.

1. Juni 2026

Wat een heerlijke review, Yvonne, dank je wel 💛

Wat fijn dat Groen met Mos zo goed bevalt en dat de kleur precies overeenkomt met de kleurkaart 😊 Dat is precies waarom we onze kleurkaarten zo graag aanbevelen.

En hoe leuk dat het volgende project al op de planning staat! Een keuken make-over klinkt als een geweldig avontuur 🎨✨ We wensen je veel plezier met het uitzoeken van de perfecte kleur en helpen natuurlijk graag als je nog twijfelt.

Veel schilderplezier! 💕

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Nice colour however many layers needed

Nice colour however, I needed to put 4 (!) layers to completely cover the drawer. I put 2 Histor layers of primer at the base (white). Miss Pompadour claims that the paint can go on any material but in my opinion that is not very true. 4 layers to cover is too much especially for the price you pay.

1. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kleur valt tegen

Laatst de milch Kaffee kleur besteld . De verf zelf is van prima kwaliteit en goed in gebruik.
Bij het bestellen van een kleur kom je er toch ietwat teleurgesteld uit.
De kleur op de website lijkt donkerder dan het in werkelijkheid is.
Ik zou als advies geven dat ze standaard een proef monster meesturen, dan kan je het testen op de muur of meubel, alvorens je het blik opent. Of je besteld een kleurstaal.
Ik ben teleurgesteld in de kleur en heb nu een blik dat niet voldoet aan mijn verwachtingen. Het is toch een groot verschil met wat je op de website ziet aan voorbeelden.
Klantenservice was goed, stuurde een kleurstaal op en die kleur kwam overeen. Maar foto's op website zijn niet correct vind ik.
Daarin heb ik zelf de verkeerde keuze gemaakt door direct een blik te bestellen.

Hallo Marieke,

bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen 💛

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de verf en het contact met onze klantenservice. Ook goed om te horen dat de kleurstaal overeenkwam met de ontvangen verf.

Kleuren op een beeldscherm kunnen helaas van monitor tot monitor verschillen door instellingen, helderheid en kleurweergave. Daarom adviseren we bij het kiezen van een kleur altijd om eerst onze kleurkaarten of een kleurstaal te bekijken. Zo krijg je de meest betrouwbare indruk van de kleur in je eigen omgeving 🎨

Jammer dat Beige met Latte uiteindelijk niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen heel goed dat dat teleurstellend is wanneer je een bepaald beeld van een kleur voor ogen hebt.

Lieve groet,
Team MissPompadour 💛

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snel antwoord bij vragen

Snel antwoord bij vragen. Goede kwaliteit.

23. Mai 2026

Antwort von MissPompadour.nl

Wat fijn om te horen, dank je wel 💛

Fijn dat je onze kwaliteit waardeert én dat je snel antwoord hebt gekregen op je vragen. Daar doen we het graag voor 😊

Veel plezier met je project en hopelijk tot een volgende keer! 🎨✨

Goede levering nog niet gebruikt

Goede levering nog niet gebruikt

Antwort von MissPompadour.nl

Wat fijn om te horen dat de levering goed is verlopen 💛

Nu is het alleen nog tijd voor het leukste deel: aan de slag met schilderen 😊🎨 We hopen dat de verf je net zo goed bevalt als de service.

Heel veel plezier met je project en bedankt voor je review! ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik moet nog volledig kennismaken met…

Ik moet nog volledig kennismaken met dit bedrijf maar ben zeer tevreden over mijn bestelling ga dit heel goed gebruiken snel geleverd en netjes

Wat leuk om te lezen, dank je wel 💛

Fijn dat je eerste ervaring met ons zo positief is geweest en dat je tevreden bent over de snelle en nette levering 😊

We hopen dat je straks net zo enthousiast bent over onze producten als je ermee aan de slag gaat. Heel veel plezier alvast met je project en graag tot een volgende keer! 🎨✨

Snelle levering. Goede kleuren. Fijne verf en goed advies

Antwort von MissPompadour.nl

Wat een fijne review, dank je wel 💛

Snelle levering, mooie kleuren, fijne verf én goed advies — dat is precies waar we iedere dag ons best voor doen 😊🎨

Heel veel plezier met je project en bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Hopelijk tot een volgende keer! ✨

Leuke kleuren

Leuke kleuren, snelle levering

Antwort von MissPompadour.nl

Dank je wel voor je review! 💛

Wat fijn dat je blij bent met de kleuren én de snelle levering 😊

Heel veel plezier met je project en hopelijk tot een volgende keer! 🎨✨

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ondanks het vele karton dat rond de…

Ondanks het vele karton dat rond de potten zat, waren mijn blikken verf ingedeukt. In de winkel zou ik zo'n blikken laten staan.

24. Mai 2026

Antwort von MissPompadour.nl

Wat jammer om te horen dat de blikken gedeukt zijn aangekomen 💛

Hoewel de verf meestal gewoon prima te gebruiken is, begrijpen we heel goed dat je liever nette, onbeschadigde blikken ontvangt. Dat zouden wij zelf ook verwachten.

Gelukkig hebben de deuken geen invloed op de kwaliteit van de verf zelf. Zolang het blik goed gesloten is gebleven, kun je dezelfde verfkwaliteit verwachten als bij een onbeschadigd blik. 🎨

Dank je wel dat je dit met ons deelt. We nemen dit soort feedback serieus en gebruiken het om onze verpakking en verzending steeds verder te verbeteren. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service en mooie verf

Snelle klantenservice en mooie verf. Erg blij mee

25. Mai 2026

Antwort von MissPompadour.nl

Bedankt voor je mooie review! 🧡

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice én onze verf. Daar doen we het voor! 😊🎨

Veel plezier met je project en graag tot een volgende keer! ✨🌿

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great product and very good customer…

Great product and very good customer service!

Antwort von MissPompadour.nl

Thank you so much for your kind words 💛

We're delighted to hear that you're happy with both our products and our customer service. That's exactly what we strive for every day 😊

We wish you lots of joy with your project and hope to welcome you back again soon! 🎨✨

Ikea meubelen geverfd

Ikea meubelen geverfd. Ging prima

24. Mai 2026

Wat fijn om te horen 💛

Leuk dat het verven van je IKEA-meubelen zo goed is gegaan 😊 Dat is altijd een mooie manier om meubels een compleet nieuwe uitstraling te geven.

Heel veel plezier met het resultaat en hopelijk krijg je de smaak te pakken voor nog meer projecten 🎨✨

Mooie kleurpalet kaarten

Mooie kleurpalet kaarten

15. Mai 2026

Wat fijn om te horen 💛

Dank je wel voor je mooie woorden over onze kleurenpaletten. We wensen je veel plezier met het kiezen van jouw favoriete kleur(en) 🎨✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een fijne webshop/ site

Wat een fijne webshop/ site. Je kunt eerst de kleurkaarten bestellen en thuis op je gemak de kleuren uitzoeken. De saus is erg prettig om mee te werken. En de all-in lak kan echt overal op, wel eerst met een primer behandelen. Ook een snelle en nette levering. En de klantenservice is erg vriendelijk. En op de website staat volop inspiratie. Kortom, een Top webshop.

14. Mai 2026

Antwort von MissPompadour.nl

Wat een geweldige review, dank je wel 💛

Wat leuk dat je zoveel plezier hebt gehad van onze kleurkaarten, inspiratie en natuurlijk van de verf zelf 😊 En fijn dat zowel de muurverf als onze Alles-in-Één Lak zo goed zijn bevallen.

Ook je compliment over onze klantenservice en levering waarderen we enorm. Daar doen we het voor! ✨

Heel veel plezier met je mooie projecten en bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld 🎨💕

Mooie kleuren

Mooie kleuren. De verf dekt in 2 lagen, mooie afwerking.
Ik zal zeker nog bestellen!

Wat leuk om te lezen, dank je wel 💛

Fijn dat je zo blij bent met de kleuren én het eindresultaat. Een mooie afwerking en een goede dekking in twee lagen, daar worden wij natuurlijk blij van 😊🎨

En wat geweldig dat je aangeeft zeker nog eens te bestellen - daar kijken we nu al naar uit! Veel plezier met je mooie project en graag tot de volgende keer ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, mooie kleuren, de dekking is prima. Bij 1 bestelling liep de betaling vast, vanuit mijn betaalapp. Er werd goed meegedacht zodat ik mijn verf nog op tijd had om in het weekend lekker de schilderen. Top service!

14. Mai 2026

Antwort von MissPompadour.nl

Wat fijn om te lezen, dank je wel 💛

Wat leuk dat je zo tevreden bent over de kleuren, de dekking én de snelle levering 😊

En extra fijn om te horen dat we samen een oplossing hebben gevonden toen de betaling via de betaalapp vastliep. Soms zit het tegen, maar dan denken we natuurlijk graag mee zodat je gewoon op tijd aan de slag kunt met schilderen 🎨

Heel veel plezier met je project en bedankt voor je mooie woorden! ✨

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr