Meget dårlig oplevelse og stærkt kritisabel håndtering. Jeg købte et batteri den 4. april 2026, som ved modtagelse tydeligvis var defekt. Der sad endda en lyserød post-it på varen, hvor der s... Mehr ansehen
Bestilte el drifter i en farve stod på lager - fik besked om at varen kun var i en anden farve. Bad om billede heraf - derefter ingen respons på 5 henvendelser. De har desuden sendt varen som er en... Mehr ansehen
Vi har nu forsøgt gentagende gange at komme i dialog med Misuri’s kundeservice via deres infomail omkring en defekt drifter. Vi hører absolut intet retur - næste skridt bliver at vi smider den b... Mehr ansehen
Bestilte en hooverboard på tilbud, som en julegave. Efter afprøvning kunne vi konstatere, at den overhovedet ikke levet op til det reklamerede heraf op til 20 km på en opladning. Den kunne ingengang k... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Rigtig godt tilfreds
Super service. Og min datter er vild med hendes drifter. Kan godt anbefales
Super hurtig levering

Antwort von Misuri
Har kun de bedste anbefalinger at sige…
Har kun de bedste anbefalinger at sige om dem👍Alt spiller

Antwort von Misuri
Kunne hente samme dag som jeg bestilte
Kunne hente samme dag som jeg bestilte, varen var som forventet, og virker som den skal.
Jeg vil bestille derfra igen :-)

Super god service
Super god service, kan klart anbefales

Antwort von Misuri
Har købt løbehjul hvor det viste dig…
Har købt løbehjul hvor det viste dig det havde været i brug. Jeg kontaktede Misuri og de sendte straks et nyt. Laderen viste sig at være defekt, men det fandt vi hurtigt en løsning på.
God service hvor der tages hånd om reklamationerne.

Antwort von Misuri
Kopi løbehjul og egenbetaling for returfragt
Købte et løbehjul i den tro, at det var et Xiaomi Mi M365. Det ligner det på en prik, men som supporten gjorde mig opmærksom på, så skriver de ingen steder, at det er sådan en model. Det er altså en kopivare.
Supporten var egentlig sød til at svare og komme med grundige forklaringer. Men det ender ud I, at jeg gerne vil have pengene igen, da jeg ønsker den originale model. Det koster mig 120 kr, da Misuti ikke ønsker at dække dette. Det giver mig ikke lyst til at komme tilbage som kunde.
Så husk at der sælges kopivarer og de ikke betaler for returfragten. Ellers var supporten sød og ærlig.

Go service
Rigtig fin online butik med god service og hurtig respons

Hurtig og grundig service
Hurtig og grundig service. Top tilfreds

Fantastisk service
Fantastisk service . Hurtig svar ved spørgsmål .
Alt er godt :)

Antwort von Misuri
Fantastisk service og søde mennesker…
Fantastisk service og søde mennesker der gerne vil hjælpe 😊