Medisch Keuringsinstituut Nederland Bewertungen 179

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gisteren keuring gehad voor mijn rijbewijs .In Rotterdam dat zijn niet de leukste gesprekken en wist niet wat me te wachten stond . Maar eenmaal aangekomen op locatie kwam een vriendelijke dokter mij... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn ervaring met dit centrum was uitstekend. Het personeel was zeer professioneel en vriendelijk, en ik werd met respect en aandacht behandeld. De arts legde alles duidelijk uit en beantwoordde al mi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor het eerst van mijn leven gekeurd bij het CBR. Het verliep prettig , de procedure werd uitgelegd en binnen de interactie en contact straalde het vriendelijkheid en rust uit.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn afspraak was goed geregeld en verliep rustig en professioneel. De communicatie vooraf was duidelijk en ook de bloeduitslagen waren snel beschikbaar, wat ik als prettig heb ervaren. Als verbeterp... Mehr ansehen

1. Gerichtsmediziner
  2. Kraftfahrt-Bundesamt
  3. Führerscheinstelle

Vom Unternehmen geschrieben

Met het Medisch KeuringsInstituut Nederland (MKiN) zijn wij dagelijks bezig om mensen zo goed mogelijk te ontzorgen in het proces van het bepalen van de rijgeschiktheid. Wij zorgen ervoor dat men deskundig en zonder hinder een oordeel ontvangt over hun gezondheidssituatie in het kader van de beoordeling van de rijgeschiktheid bij het CBR.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een goeie ervaring voel me goed…

Ik heb een goeie ervaring voel me goed op me gemak en zie dat de arts het beste met mij heeft

6. November 2025

Antwort von Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn dat u zich op uw gemak voelde en dat u het vertrouwen had dat de arts het beste met u voor had.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles was op het hoogste niveau

3. November 2025

Antwort von Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn dat u uw ervaring als uitstekend heeft ervaren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Makkelijke en snelle goede communicatie

Makkelijk contact en vriendelijke medewerkers aan telefoon en duidelijk antwoorden

6. November 2025

Antwort von Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u makkelijk contact had en vriendelijk te woord bent gestaan, met duidelijke antwoorden op uw vragen.

Keuringsdienst

Keuring begon Exact op tijd en goed parkeren !

31. Oktober 2025

Antwort von Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Fijn dat de keuring precies op tijd begon en dat het parkeren goed geregeld was.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijke arts die tenminste uitleg geeft.

Arts was aardig en vriendelijk maar luisterde ook naar mij. Ik vond dit een betere neuroloog dan die in het avl waar ze niet luisteren en te weinig aandacht voor de mens hebben. Hij legde ook goed uit.
Ik heb een positief advies gehad van deze arts waar ik zelf natuurlijk blij mee ben.

29. Oktober 2025

Antwort von Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn dat u de arts als aardig, vriendelijk en luisterend heeft ervaren, en dat hij de tijd nam om alles goed uit te leggen. Mooi om te horen dat u met een positief advies naar huis ging en tevreden bent over de persoonlijke benadering.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De arts is duidelijk en vriendelijk

De locatie is makkelijk te vinden , de arts is duidelijk en vriendelijk

27. Oktober 2025

Antwort von Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat de locatie goed te vinden was en dat u de arts als duidelijk en vriendelijk heeft ervaren.

Fijne behulpzame arts

Fijne behulpzame arts, had begrip voor de situatie, heel open

27. Oktober 2025

Antwort von Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Fijn dat u de arts als behulpzaam en begripvol heeft ervaren, en dat het gesprek open en prettig verliep.

Fijne en snelle bejegening

Heel snel is er plaats! Deskundig , correct en vlotte afhandeling.

Antwort von Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn dat u snel terecht kon en de keuring als deskundig, correct en vlot heeft ervaren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede rustige arts, voelde me snel op mijn gemak

Gelijk een afspraak gekregen en bevestigd via email, ook vlak voor bezoek ook weer een herinneringsmail over de afspraak.

25. Oktober 2025

Antwort von Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn dat u snel een afspraak kon maken en de communicatie met de bevestiging en herinnering per e-mail goed is verlopen.

Klantgericht

Klantgericht, snel en duidelijk

Antwort von Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Fijn dat u onze service als klantgericht, snel en duidelijk heeft ervaren.

Rijbewijskeuring Breda

Attente specialiste gesproken.

Antwort von Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo’n goede ervaring heeft gehad met onze specialist.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Was betrokken Gaf suggesties om mijn…

Was betrokken Gaf suggesties om mijn nog aanwezig letsel te genezen

Antwort von Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn dat u de arts als betrokken heeft ervaren en dat u waardevolle suggesties kreeg voor het herstel van uw letsel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mkin makkelijk afspraken gemaakt goed…

Mkin makkelijk afspraken gemaakt goed geregeld ik ben blij

26. Oktober 2025

Antwort von Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Fijn dat het maken van de afspraak makkelijk verliep en alles goed geregeld was.

Fijne en deskundige neuroloog

Onderzoek vond plaats in Regus kantoorpand.
Rustige wachtruimte. (Ter zijde, een té ingewikkelde koffieautomaat, niet te bedienen ook niet met een bedieningshandleiding. Koffie niet gratis. Toch jammer als je veel geld betaalt voor een keuring)
Maar bovenstaande doet niets af aan de prettige benadering neuroloog.
Zeer vriendelijk, deskundig en betrokken. Arts met buitenlandse naam Mourou(??)
Hij beseft wat de uitslag van de keuring kan betekenen voor de
'parient'. Hij stelt je op je gemak.

Antwort von Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling! Fijn dat u de keuring als prettig heeft ervaren en de neuroloog als vriendelijk, deskundig en betrokken. We waarderen uw opmerkingen over de wachtruimte en koffievoorziening — we nemen dit zeker mee.

Goed

Goed
Aardige man en begripvol

26. Oktober 2025

Antwort von Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn dat u de arts als aardig en begripvol heeft ervaren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles was duidelijk en goed geregeld en…

Alles was duidelijk en goed geregeld en gecommuniceerd

23. Oktober 2025

Antwort von Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat alles duidelijk, goed geregeld en goed gecommuniceerd was.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed te vinden gratis parkeren…

Goed te vinden gratis parkeren prettige sympathieke arts.

22. Oktober 2025

Antwort von Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn dat de locatie goed te vinden was, het parkeren gemakkelijk ging en dat u de arts als prettig en sympathiek heeft ervaren.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

de arts zei dat ik mocht auto rijden en…

de arts zei dat ik mocht auto rijden en daar bericht over kreeg maar dat kan helemaal niet het cbr beslist

10. Oktober 2025

Geachte mevrouw Scherjon,

Bedankt voor uw reactie.

Wij begrijpen dat er verwarring kan ontstaan over de rol van de arts en het uiteindelijke besluit van het CBR. Het is belangrijk om te weten dat de arts tijdens de keuring uitsluitend een medisch advies uitbrengt op basis van zijn of haar bevindingen. Dit advies wordt vervolgens aan het CBR doorgegeven.

Het CBR beoordeelt echter alle beschikbare informatie – waaronder, indien van toepassing, aanvullende medische gegevens of eerdere rapportages – en neemt op basis daarvan een zelfstandig besluit over uw rijgeschiktheid. Dit besluit kan daarom afwijken van het advies van de keurend arts.

Wij begrijpen dat dit vervelend kan zijn als u uit het advies heeft begrepen dat u zou mogen rijden, maar het CBR blijft altijd de eindverantwoordelijke instantie voor het besluit.

Mocht u verdere vragen hebben over het besluit van het CBR, dan adviseren wij u rechtstreeks contact op te nemen met het CBR voor toelichting.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gewoon een keuring zoals een keuring moet zijn

Makkelijk afspraak maken en vervolgens een vlotte keuring.

16. Oktober 2025

Antwort von Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Fijn dat het maken van de afspraak gemakkelijk verliep en de keuring vlot is verlopen.

Beste service

Is betrouwbaar, heeft een goede service, erg vriendelijk en behulpzaam!

11. Oktober 2025

Antwort von Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u onze service als betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren.
Team MKiN

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr