Mobielverbinden Bewertungen

3,7

Enorm goed geholpen met de 4G verbinding in mijn camper. Zocht al tijden naar een manier hoe ik mijn 4G-signaal kon verbeteren en betere wifi in de camper te krijgen. Hiervoor heb ik een Puck-2 geadvi... Mehr ansehen

Ik kocht een RUT241 mobile router. Werkt prima, maar wil niet verbinden met een Nest-camera. Contact met de helpdesk ging zeer moeizaam. Elke keer zou ik terug gebeld worden, maar daar wacht ik... Mehr ansehen

De start was niet geweldig want het apparaatje moest eerst geconfigureerd worden! Hoe dit moest wisten wij niet, dus een probleem. Terug naar de winkel waar we het datakaartje gekocht hadden. De verk... Mehr ansehen

1. Mobilfunknetzbetreiber

Über Mobielverbinden

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Mobielverbinden Mobielverbinden.nl is dé specialist op het gebied van 3G- en 4G-dataoplossingen en is onderdeel van KommaGo.

Akzeptabel

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Helemaal goed

Vlot telefonisch geholpen, bestelling netjes de volgende dag binnen.

7. November 2014

Snelle levering

Op zich heel tevreden met de snelle levering. Maar ik werd niet blij van het ongevraagde advies om een andere modem te nemen dan degene die ik zelf had uitgezocht. Ik kan namelijk prima zelf bepalen wat ik wil kopen en ben ook heel tevreden met hetgeen ik uiteindelijk gekocht heb.
Het advies is ongetwijfeld met de beste bedoelingen gegeven (of misschien kregen de een premie voor de verkoop van een concurrerend merk) maar dit soort communicatie zit ik niet op te wachten. Gelukkig heeft het uiteindelijk het bestelproces niet vertraagd.

17. Oktober 2014

uitstkende service en hulp

Vanwege mijn grote 'digibiliteit' had ik geen notie van hoe mijn probleem op te lossen. er werdt ruim de tijd genomen om e.e.a. mij te verduidelijke. Zelfs werd ik terug gebeld (naar Portugal) om me verder te helpen.
Uitstekend!!!!

12. September 2014

Top klantenservices!

Gebeld over een probleem met de afname. Snel contact. Leuke helpdienstmedewerker. Lost probleem binnen een minuut op. Bedankt enn voorbeeld voor anderen

12. September 2014

Geen communicatie

Ik kan alleen maar melden dat vragen gesteld via de site niet worden beantwoord en dat deze winkel, achteraf gezien, ook nog eens behoorlijk duur is.

8. August 2014
Mobielverbinden-Logo

Antwort von Mobielverbinden

Beste heer/mevrouw Boes,

Dank voor uw review. Wij gaan dit uitzoeken en nemen contact met u op.

Met vriendelijke groet,
Mobielverbinden.nl

Als u echt bereikbaar wilt zijn in het buitenland......

Via Mobielverbinden.nl een simkaart met 10GB data voor Italie gekocht tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Deze kaart is ook in een aantal andere landen te gebruiken o.a. Oostenrijk.
De kaart was binnen 5 dagen binnen met een duidelijke omschrijving hoe de kaart te installeren mocht de telefoon dit niet uit zichzelf doen.
Mocht je binnen 5 dagen al op vakantie gaan en toch een simkaart met data voor je vakantie land willen hebben, dan kun je de kaart zelfs naar het postadres van je bestemming laten sturen.Bedankt!!!

11. Juli 2014