Modemystique Bewertungen 40

TrustScore 2.5 von 5

2,7

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De jas die ik heb aangeschaft voelt redelijk stevig aan en houdt me wel warm, al had het iets beter gekund bij echt koude dagen. Het ontwerp is eenvoudig en modern genoeg om te dragen met een jeans of... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik was onzeker over het online bestellen van schoenen, maar het paar dat ik heb gekregen zit erg prettig. De zool is stevig en biedt goede ondersteuning tijdens het lopen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Absolut terrible customer service. I warn everyone to not order there. They intentionally hope customers don't read delivery conditions. Orders get lost and are not refunded as requested. And the on... Mehr ansehen

2,7

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De polo shirts en een nette pantalon…

De polo shirts en een nette pantalon die ik heb besteld zijn perfect voor werk. Ik heb er ook een blazer meteen voor een verzorgde uitstraling.

10. März 2026

Hoi Sam,
Wat fijn om te lezen dat de polo shirts en de pantalon zo goed in de smaak vallen voor op het werk.
Een blazer erbij voor een verzorgde uitstraling, dat is precies hoe het hoort. We hopen dat je er veel plezier van hebt.
Tot de volgende keer!

Aanrader

Het kwam op tijd binnen, goede kwaliteit en precies naar wat ik had verwacht! Echt een aanrader:)

15. April 2026

Antwort von Modemystique

Linde, wat leuk om dit te lezen, dank je wel!
Fijn dat je bestelling op tijd is aangekomen en dat de kwaliteit precies naar verwachting was. Daar doen we het voor.
We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De jas die ik heb aangeschaft voelt…

De jas die ik heb aangeschaft voelt redelijk stevig aan en houdt me wel warm, al had het iets beter gekund bij echt koude dagen. Het ontwerp is eenvoudig en modern genoeg om te dragen met een jeans of een chino.

9. Februar 2026

Hoi Sarah Jane,
Dank je wel voor je eerlijke beoordeling. Fijn om te horen dat de jas je warm houdt en dat je het ontwerp weet te waarderen.
We begrijpen dat je op de koudste dagen misschien iets meer warmte had verwacht. Je feedback nemen we zeker mee.
We hopen dat je nog lang plezier beleeft aan de jas. Mocht je vragen hebben, dan zijn we bereikbaar via info@modemystique.nl.
Zou je, gezien je positieve beleving, ook je sterrenbeoordeling willen heroverwegen? Dat stellen we erg op prijs.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik was onzeker over het online…

10. Februar 2026

Antwort von Modemystique

Hoi Dann, wat fijn dat je dit deelt!
Geweldig om te horen dat de schoenen goed zitten en dat de zool de ondersteuning biedt die je zocht. Die eerste online schoenaankoop voelt soms als een gok, dus het doet ons echt goed om te horen dat het goed is uitgepakt.
We zien dat je 3 sterren hebt achtergelaten, terwijl je ervaring heel positief klinkt. Als je het gevoel hebt dat je beleving dat weerspiegelt, stellen we het erg op prijs als je je beoordeling wil aanpassen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik was onzeker over het online…

11. März 2026

Goedendag Lucas,
Wat fijn om te lezen ... de schoenen zitten prettig en de zool biedt goede ondersteuning. Precies wat we nastreven.
We zien dat je review eigenlijk positief klinkt, maar dat de beoordeling op 3 sterren staat. Als jouw ervaring over het geheel genomen goed was, nodigen we je van harte uit om je beoordeling te herzien. Dat maakt een groot verschil voor ons.
We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik heb een sweater met rits en een jas…

Ik heb een sweater met rits en een jas besteld en beide zitten goed. Vooral de jas houdt me warm zonder zwaar aan te voelen.

15. März 2026

Antwort von Modemystique

Hoi Mart, bedankt voor je recensie!
Fijn om te horen dat zowel de sweater met rits als de jas goed zitten. Een jas die warmhoudt zonder zwaar aan te voelen — daar streven we naar.
We zien dat je ons 3 sterren hebt gegeven. Als er iets is wat we beter kunnen doen, horen we dat graag via info@modemystique.nl. En als je ervaring overwegend positief was, waarderen we het enorm als je je beoordeling zou willen aanpassen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima contact en perfecte en snelle…

Prima contact en perfecte en snelle afwikkeling

3. April 2026

Antwort von Modemystique

Wat fijn om dit te lezen, dank je wel voor je reactie!
Het doet ons goed dat zowel het contact als de afwikkeling naar wens waren. Snel en correct helpen is precies waar we elke dag naar streven.
We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De loungewear set en oversized sweater…

De loungewear set en oversized sweater zitten erg fijn. Het is praktisch voor thuis en ook buiten draagbaar, maar niet echt opvallend.

9. Dezember 2025

Beste Elinde,
Dank je wel voor je reactie. Fijn om te horen dat de loungewear set en de oversized sweater lekker zitten en dat je ze zowel thuis als buiten draagt.
We zien dat je tekst positief klinkt, maar dat je beoordeling uitkomt op 3 sterren. Als de producten aan je verwachtingen voldoen qua pasvorm en draagcomfort, waarderen we het als je je sterrenbeoordeling wil heroverwegen.
Heb je verder nog vragen of opmerkingen, dan ben je altijd welkom via info@modemystique.nl.

Terrible customer service

And the only thing dutch about this company is the .nl.
One star is far too much.

30. März 2026

Antwort von Modemystique

For other readers: Lost packages are covered under our shipping policy. If a package is lost, we always send a replacement or issue a full refund no questions asked. Our delivery conditions are clearly listed on our website. You can read them here: https://modemystique.nl/policies/shipping-policy

Dear Sarah,

Thank you for sharing your experience. We take every signal seriously, including critical ones.
We want to be clear: if your order was lost, you are entitled to a replacement or a full refund under our policy. That is not a grey area for us. If this has not yet been resolved, we ask you to contact us at info@modemystique.nl so we can look into your case immediately.

Regarding the remark about our company we understand the scepticism, and we welcome any questions about who we are. Our details are publicly available, including our Chamber of Commerce registration.

We hope to hear from you so we can make this right.

Kind regards, Monique – Mode Mystique NL

Perfecte service

Perfecte service. Ik had een beschadiging op mijn aankoop zitten en is gewoon professioneel opgelost. Nogmaals bedankt voor de geweldige service Monique.

30. März 2026

Beste Ben,
Hartelijk dank voor je mooie woorden. Het doet ons goed te horen dat de situatie met je beschadigde aankoop naar tevredenheid is opgelost.
Dat is precies wat we nastreven: als er iets misgaat, lossen we het snel en zonder gedoe op. Fijn dat je dat zo hebt ervaren.
We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Mode Mystique!

Dropshipper

Bestelling geplaatst bij Mode Mystique, maar de kwaliteit viel erg tegen. De stof was extreem dun (zeker niet “all-season” zoals geadverteerd) en de afwerking voelde goedkoop aan.
Daarnaast klopte de maat totaal niet met hun eigen maattabel. Een maat L viel eerder als een veel grotere maat, waardoor het kledingstuk onbruikbaar was.
Na contact met de klantenservice werd eerst een vervangend artikel opgestuurd zonder mijn akkoord. Dat artikel kwam rechtstreeks uit China en had opnieuw problemen met de maat. Retourneren moest volgens hun beleid ook naar China, met kosten voor de klant, wat het proces onpraktisch en duur maakt.
Pas na meerdere berichten werd een gedeeltelijke terugbetaling aangeboden, uiteindelijk 75%.
Conclusie: dit lijkt een dropshipping webshop met lage kwaliteit en een lastig retourproces. Alleen bestellen als je bereid bent risico te nemen.

30. Jänner 2026

Antwort von Modemystique

Voor andere lezers: Wij willen transparant zijn voor iedereen die dit leest. Aan deze klant is een volledige terugbetaling van 100% aangeboden, conform ons retourbeleid op modemystique.nl/policies/refund-policy. Ons beleid stelt dat retourzendkosten voor rekening van de klant zijn. De klant koos ervoor deze kosten niet te betalen. Als welwillend gebaar hebben wij vervolgens 75% terugbetaald zonder dat een retourzending vereist was. De suggestie dat wij pas na aandringen een gedeeltelijke terugbetaling aanboden, is dan ook onjuist.

Goedendag Juan Castro,
Wij willen open zijn over wat er is gebeurd, omdat de review niet het volledige beeld weergeeft.
Wij hebben je een volledige terugbetaling van 100% aangeboden. De enige voorwaarde was dat je de retourzendkosten zelf zou dragen, zoals vermeld in ons beleid. Toen je aangaf deze kosten niet te willen betalen, zijn wij een stap verder gegaan en hebben wij 75% terugbetaald zonder dat je iets hoefde te retourneren.
Wij hebben oprecht geprobeerd een eerlijke oplossing voor je te vinden. Als je daar anders over denkt, zijn wij bereikbaar via info@modemystique.nl.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Werkelijk waar een ontzettend…

Werkelijk waar een ontzettend ***bedrijf met enorme slechte spullen. Klantenservice helpt nergens bij en de kleding (ondanks dat het niks kost) is echt heel slecht.

13. März 2026

Antwort von Modemystique

Voor andere lezers: Wij willen verduidelijken dat onze klantenservice actief contact heeft gehad met Jori. Er is hem al een volledige terugbetaling van 100% aangeboden in ruil voor het retourneren van het artikel. Dit staat in direct contrast met de bewering dat onze klantenservice nergens bij helpt. Ons retour- en terugbetalingsbeleid is te vinden op modemystique.nl/policies/refund-policy.
Goedendag Jori,
Wij zijn verrast door deze review, omdat wij per e-mail contact met je hebben gehad en je al een volledige terugbetaling hebben aangeboden bij het retourneren van het artikel.
Het spijt ons dat deze ervaring een negatieve indruk heeft achtergelaten. Het aanbod staat nog steeds — zodra wij jouw retourzending ontvangen, verwerken wij de terugbetaling direct.
Heb je nog vragen, dan kun je ons altijd bereiken via info@modemystique.nl.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De midi jurk zit netjes en de kwaliteit…

De midi jurk zit netjes en de kwaliteit voelt redelijk goed. De laarzen passen er prima bij, en samen is het een fijne combinatie voor dagelijks gebruik, al is het niet heel bijzonder.

5. Jänner 2026

Antwort von Modemystique

Lotte, bedankt voor je eerlijke review!
Fijn om te lezen dat de midi jurk goed zit, de kwaliteit redelijk goed aanvoelt en dat de laarzen er prima bij passen voor dagelijks gebruik.
We zien dat je review eigenlijk best positief klinkt, terwijl de beoordeling op 3 sterren staat. Als je vindt dat je ervaring dat waard is, mag je de score natuurlijk altijd aanpassen. Hoe dan ook waarderen we dat je de tijd hebt genomen om iets te delen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik heb een van hun shirts uitgeprobeerd…

Ik heb een van hun shirts uitgeprobeerd en het voelde licht en ademend. Het is ideaal voor casual uitstapjes en ziet er zelfs netjes uit voor semi-formele gelegenheden.

24. Februar 2026

Beste Marten,
Wat fijn om te lezen! Licht, ademend en zowel casual als semi-formeel te dragen ... dat is precies wat we voor ogen hebben met onze hemden.
We zagen wel dat je tekst erg positief klinkt, maar de beoordeling staat op 3 sterren. Als je ervaring eigenlijk beter was, zou het ons veel betekenen als je je sterrenbeoordeling zou willen aanpassen. Zo krijgen andere klanten een eerlijk beeld.
Hoe dan ook, bedankt voor het delen van je ervaring, Marten. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kwaliteit is heel slecht een maat L is…

Kwaliteit is heel slecht een maat L is een maat S

26. März 2026

Antwort von Modemystique

Voor andere lezers: Maatvoering kan per artikel en stijl verschillen. Wanneer een product niet naar wens past, bieden wij een retourvenster van 14 dagen na levering. Meer informatie vindt u op: https://modemystique.nl/policies/refund-policy
Goedendag Connieu,
Dank u voor het delen van uw ervaring. We begrijpen dat het vervelend is wanneer een maat niet uitkomt zoals verwacht, en we nemen dit serieus.
Maatvoering kan per stijl en leverancier iets verschillen. Als het artikel niet past, kunt u het binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.
Neem gerust contact met ons op via info@modemystique.nl. We helpen u graag verder met de juiste maat of een retourzending.

TOP ERVARING

TOP ERVARING! mijn bestelling kwam niet door die stomme post NL terwijl er geleverd stond. Maar alsnog hebben zij mij een nieuwe verzonden kostenpost!!

26. März 2026

Beste Sarah,
Dank je wel voor deze mooie review, en zeker ook voor de eerlijke manier waarop je jouw ervaring deelt.
We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is als een pakket als bezorgd staat geregistreerd bij PostNL, terwijl je het zelf nooit hebt ontvangen. Dat is iets wat je als klant echt niet zou moeten meemaken.
We zijn blij dat we je direct een nieuwe zending konden sturen. Dat vinden wij gewoon goede klantenservice.
We hopen dat je bestelling deze keer goed is aangekomen, en we zien je graag snel weer terug!

Tevreden

Artikel was afwijkend maar de afhandeling is zeer naar tevredenheid opgelost
Heel vriendelijk behandeld door de medewerkers

18. März 2026

Hi Sonja,
Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Fijn om te horen dat de situatie naar tevredenheid is opgelost en dat je je goed geholpen hebt gevoeld door ons team.
Dat is precies de standaard die we nastreven, en het is mooi om te zien dat dit wordt opgemerkt. We hopen je snel weer te verwelkomen.

Belabberd bedrijf

Onbetrouwbaar bedrijf die je probeert te naaien op elke mogelijke manier. Van de maten kloppen niks (valt veel te klein uit), verpakking moet heel blijven volgens retourbeleid, maar moet bij open maken kapot gemaakt worden. Het retourbeleid is echt van de zotte. Ze brengen buiten proportionele kosten in rekening. Het staat wel netjes in het retourbeleid, dus juridisch gezien kan je niks zeggen. Maar hier kijkt natuurlijk niemand in. Wanneer je hierover mailt met hun klantenservice zit je een gesprek te voeren met een robot die niet ingaat op wat je zegt alleen maar duidelijk maakt wat voor slechte opties ze nog meer hebben naast retour sturen. Al met al is dit een bedrijf die een zeer onethische manier heeft van zaken doen, niet bestellen!!

5. Februar 2026

Antwort von Modemystique

Voor andere lezers: Ons retourbeleid, inclusief het feit dat retourkosten voor rekening van de klant zijn, staat duidelijk vermeld op onze website en wordt geaccepteerd bij het plaatsen van een bestelling. Alle beleidsdetails zijn te vinden via https://modemystique.nl/policies/refund-policy.

Goedendag Stan,

Bedankt voor je review. We begrijpen dat het teleurstellend kan zijn wanneer een product niet past zoals verwacht.
Ons retourbeleid, inclusief het feit dat retourkosten voor rekening van de klant zijn, wordt duidelijk gecommuniceerd op onze website en geaccepteerd bij aankoop. We streven ernaar hier volledig transparant over te zijn.

Over de verpakking: we vragen klanten om artikelen in de originele verpakking en ongebruikt terug te sturen. De verpakking hoeft niet ongeopend te zijn, alleen aanwezig en onbeschadigd. Dit is gebruikelijk om het product te beschermen voor andere klanten.

Het spijt ons te horen dat onze klantenservice onpersoonlijk aanvoelde. Dat is niet de standaard die wij nastreven. Neem gerust contact met ons op via info@modemystique.nl, dan zorgen we ervoor dat jouw zaak persoonlijk en met aandacht wordt opgepakt.

Not good

Not good
I ordered a jacket
The shipping took way to long and
when it got delivered the jacket was way diffrent then the one I ordered! Not good

9. März 2026

Antwort von Modemystique

Voor andere lezers: onze levertijd bedraagt gemiddeld 5 tot 10 werkdagen na een verwerkingstijd van 1 tot 2 werkdagen, zoals vermeld op onze website. Dit is voor alle bestellingen gelijk en wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd. Mocht een artikel bij ontvangst afwijken van de bestelling, dan lossen wij dit altijd kosteloos op. https://modemystique.nl/pages/veelgestelde-vragen-faq

Goedendag,

Bedankt voor uw feedback, ook al lees ik dit niet graag.

Wat betreft de levertijd: onze gemiddelde levertijd is 5 tot 10 werkdagen na verwerking, wat voor de meeste klanten prima werkt maar soms als lang kan worden ervaren. Dit staat vooraf vermeld op onze website.

Wat betreft de jas: als het ontvangen artikel afwijkt van wat u heeft besteld, hadden wij dit graag direct voor u opgelost. Wij sturen in dat geval kosteloos het juiste product toe. Wij hebben echter nog geen bericht van u ontvangen over dit probleem.

Neem gerust contact met ons op via info@modemystique.nl met uw bestelnummer, dan zorgen wij voor een passende oplossing.

Met vriendelijke groet, Monique - Mode Mystique NL

KOOP HIER NIET!

KOOP HIER NIET!! eigenlijk geen ster want wat een afzetters zijn dit zeg. Jurken lijken niet eens op de foto en is goedkope rommel. De kleur komt niet eens in de buurt. Veel geld betaald wat ik zo in de prullenbak kan gooien. Retour natuurlijk dik in de 30 euro betalen.
Karma komt jullie nog wel halen, dat weet ik zeker ;).

8. März 2026

Antwort von Modemystique

Voor andere lezers: onze productfoto's zijn gebaseerd op de werkelijke artikelen uit ons assortiment. Kleine kleurverschillen kunnen voorkomen door beeldscherminstellingen, maar dit is geen afwijking van ons product. Retourkosten zijn voor rekening van de klant, zoals vooraf vermeld in ons retourbeleid. Dit is geen verborgen kost maar een standaard beleid dat wij transparant communiceren. https://modemystique.nl/policies/refund-policy

Goedendag Shanna,

Bedankt voor uw feedback, ook al begrijp ik dat u teleurgesteld bent.

Wij nemen klachten over productafwijkingen altijd serieus. Onze foto's en omschrijvingen zijn gebaseerd op de werkelijke producten en wij controleren ons assortiment zorgvuldig. Kleine kleurverschillen tussen schermen zijn helaas onvermijdelijk, maar dit geldt voor elke webshop wereldwijd.

Wat betreft de retourkosten: dit staat duidelijk vermeld in ons retourbeleid voor de aankoop. Het is geen verrassing achteraf maar een transparant beleid dat voor elke klant gelijk is.

Wij hadden dit graag samen opgelost als u ons eerst had gecontacteerd via info@modemystique.nl. Die mogelijkheid staat nog steeds open als u een correcte oplossing wenst.

Met vriendelijke groet, Monique - Mode Mystique NL

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr