Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rett og slett en god opplevelse. Gode produkter og rask levering. Ikke minst er det hyggelig at det medfølger en litt personlig og hyggelig hilsen i pakken som kommer 🌞

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig bra service og informasjon på mail etter bestilling. De hadde ikke varen inne, men synes det kom rask allikevel. Fikk også med en liten gave siden jeg måtte vente litt. Kjempe fornøyd med p... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  2. Bäderstudio
  3. Fachgeschäft für Bettwaren
  4. Porzellangeschäft
  5. Haushaltswarengeschäft
  6. Innenarchitekt

Vom Unternehmen geschrieben

Med mange års erfaring innen hus, interiør, smarthus og garasje er vi det perfekte valget for deg og ditt hjem. Vårt motto, “Litt ekstra luksus i hverdagen”, gjenspeiles i vårt fokus på bransjens sterkeste merkenavn. Vi samarbeider med kjente merker som Halvor Bakke, Magnor Glassverk, Gant, Stanley, Tone Kroken, Laura Ashley, Hexclad og flere. Vi er en familieeid, helnorsk nettbutikk med lager lokalisert i Sandefjord. Hos oss står kunden alltid i fokus. Vi er stolte av å levere førsteklasses produkter kombinert med personlig og profesjonell kundeservice – alt for å gi deg litt ekstra luksus i hverdagen.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotte varer og rask levering

Flotte varer og rask levering. Fulgte med en hyggelig håndskrevet hilsen som takket for bestilling.

26. März 2026

Antwort von Modernhome.no

Tusen takk for hyggelige ord, Kari 💚 Godt å høre du er fornøyd med varene dine, det betyr mye for oss å høre. Håper vi seg deg igjen snart 🥰

Halvard Bakke

Jeg har kjøpt flere produkter fra Modernhome. Der er vinglass, lykter, stearinlys med timer, og mye mer. Absolutt førnøyd med alle produkter, og makan til service finner ikke jeg noe annet sted! Tusen takk, Modernhome, jeg er ikke ferdig med å handle hos dere 🥰

20. Februar 2026

Antwort von Modernhome.no

Takk så mye for din tilbakemelding, Inga Irene! 🧡 Veldig hyggelig med så fine ord, det setter vi stor pris på og gleder oss til å ha deg som kunde igjen 🤩

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det tok veldig lang tid fra bestilling…

Det tok veldig lang tid fra bestilling til levering

24. März 2026

Antwort von Modernhome.no

Hei Nina :) Tusen takk for tilbakemelding, det setter vi pris på. Vi er utrolig lei oss for at det tok lang tid å få varene dine. Vi gjør vårt aller beste for å opplyse om lagerstatus i vår nettbutikk, og varer som ikke er på lager er vi avhengig av å få inn før vi kan sende videre. Selvom dette er utenfor vår kontroll at dette noen ganger tar tid, så synes vi uansett det er veldig leit når leveringstid inn til oss går utover våre kunder. Vil uansett takke deg så mye for din bestilling og ikke minst din tålmodighet, og håper vi får sjansen igjen til å vise hvor raskt vi faktisk kan levere når vi har varer på lager.

Veldig fornøyd med handelen

Veldig fornøyd med handelen, satte veldig pris på personlig hilsen ved åpning.
Kommer tilbake ved en senere anledning 🙏🏼

27. März 2026

Antwort von Modernhome.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Christin. Gøy å høre at du setter pris på vår personlige oppfølging, noe vi legger ekstra sjel i. Gleder oss til å ha deg som kunde igjen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Raskt levert og kjempegod kundeservice

Raskt levert og kjempegod kundeservice. Jeg er superfornøyd!

26. März 2026

Antwort von Modernhome.no

Takk så mye for hyggelig tilbakemelding, Solfrid. Gøy å høre du får oppleve får leveringstid når vi har varer på lager, og ikke minst vår personlige service. Gleder oss til å ha deg som kunde igjen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rett og slett en god opplevelse

25. März 2026

Antwort von Modernhome.no

Tusen takk for din tilbakemelding, Linda! Spesielt hyggelig når du er fornøyd på alle områder, det betyr mye for oss. Håper vi ser deg som kunde igjen snart 💚

Rask levering

Rask levering, gode priser.

23. März 2026

Antwort von Modernhome.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det betyr mye for oss. Håper vi ser deg som kunde igjen snart! 🧡

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Seriøs nettside

Seriøs nettside, kan anbefales. Dessverre lang leveringstid på produktene mine, men det var grunnet problemer med leveringen og ikke noe Modernhome kunne lastes for. De hadde også god dialog med meg underveis

7. März 2026

Antwort von Modernhome.no

Tusen takk for din ærlige tilbakemelding, Line. Vi skulle så gjerne ønske vi kunne gjøre mer for å levere raskere, det er absolutt det vi liker aller beste. Og selvom levering inn til oss er helt utenfor vår kontroll, så skulle vi jo ønske vi hadde alt på lager til en hver tid og kunne levere omgående. Så synd du opplevde lengre leveringstid enn ønsket. Jeg håper uansett vi ser deg som kunde igjen, og får muligheten til å rette opp og sikte mot 5-stjerner neste gang 🧡

Grei nettside😊 enkelt å bestille

Grei nettside😊 enkelt å bestille
Rask levering👍🏻

Antwort von Modernhome.no

Tusen takk for hyggelig omtale, Haldis! 💚 Veldig koselig å høre at nettsiden leverer til forventningene, det setter vi pris på. Og bedre skal det bli :) Håper vi ser deg som kunde igjen! 🤩

Kjempegod service

Kjempegod service, rask levering.

24. Februar 2026

Antwort von Modernhome.no

Tusen takk for tilbakemeldingen, Eva! Godt å høre du er fornøyd, det betyr så utrolig mye for oss. Hjertelig velkommen tilbake som kunde igjen 🩵

Rask levering

Rask levering. Varen var slik den skulle. Til og med hyggelig hilsen på pakkseddelen.

22. Februar 2026

Antwort von Modernhome.no

Takk for tilbakemeldingen din, Kathrine! Rask levering og personlig oppfølging er noe som er viktig for oss. Det å ivareta kundene er en lidenskap vi alle hos Modern Home har, så ekstra gøy når det blir satt pris på. Håper vi ser deg som kunde igjen snart ♥️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fine varer og hurtig levering

Fine varer og hurtig levering. Til og med en liten personlig hilsen med i pakken ❤️

Antwort von Modernhome.no

Takk så mye for tilbakemeldingen, Hanne! En av våre fordelen som liten aktør i et stort marked er at vi nettopp kan yte den personlige kundeservicen, så at det kommer frem synes vi er ekstra gøy 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og laveste prisene på de…

God service og laveste prisene på de dyreste tingene. 😊

Antwort von Modernhome.no

Tusen takk for tilbakemeldingen, Trine! Vi ligger mye tid og sjel i vår kundeservice, så veldig gøy å lese at den blir satt pris på. Håper vi ser deg snart igjen 🧡

Rask levering

Rask levering. Topp kvalitet på vare.

Antwort von Modernhome.no

Takk for hyggelig omtale, Elin. Gøy å se du er fornøyd, det betyr mye for oss ⭐️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode produkter og best pris

Fikk god informasjon om produktene, og de leverte størrelser på sengetøy som jeg har slitt med å få tak på. Vi kjøpte også naturtro led stearinlys med fjernkontroll som lyser flott og som står på dag og natt, ikke byttet batterier siden vi fikk de, og det er snart 10 dager siden, helt utrolig.

28. Jänner 2026

Antwort von Modernhome.no

Veldig gøy med så positiv omtale, tusen takk for det. Og det å kunne skaffe det litt sære til interiøret er jo nettopp prosjekter vi synes er ekstra gøy å løse for våre kunder. Så bra at vi fikk til en løsning her 🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk kundeservice som yter…

Helt fantastisk kundeservice som yter det lille ekstra! Utrolig kjappe til å svare og sende ordre. Pakken kom dagen etter. Tusen takk til Andreas som fikset at riktig farge ble sendt 🫶🏻 Trivelig med håndskrevet hilsen også!

26. Jänner 2026

Antwort von Modernhome.no

Blir helt rørt, tusen takk for veldig koselig omtale! Vi legger mye tid og sjel i våre kunder, så at vi får slike tilbakemeldinger betyr utrolig mye for oss. Håper vi ser deg igjen som kunde snart 💚

Meget fornøyd

Kjapp tilbakemelding, de var utsolgt for produktet jeg bestilte, men tilbød meg ny og oppgradert versjon til samme pris. Fikk håndskrevet hilsen med pakkseddelen. Alt i alt er jeg svært fornøyd med handelen og servicen! :)

26. Jänner 2026

Antwort von Modernhome.no

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, Lene. Godt å høre at dette har løst seg, det viktigste for oss er at våre kunder går ut av handelen fornøyde. Og det set det ut som vi har fått til her 🧡

Super service

Super service. God informasjons flyt

28. Jänner 2026

Antwort von Modernhome.no

Takk for omtalen, Gunn. Godt å høre du er fornøyd, det setter vi pris på 💙

Gode tilbud

Gode tilbud, godt utvalg og rask levering👍

25. Jänner 2026

Antwort von Modernhome.no

Takk for fin omtale, Elin 🧡 Veldig gøy at du er fornøyd, det betyr mye for oss. Håper å se deg som kunde igjen snart 🥰

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr