Moe & Co Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte og fikk levering som forutsagt til rett tid fra butikken. Etter kort tids bruk oppsto litt problemer med utsyret, men etter en talefonsamtale fant vi en løsning og jeg kunne komme å hent... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Sende en mail om en generell hendendese om et produkt. -ikke fått svar etter en uke.Da får en handle et annet sted da. -firmaer som ikke svarer på mail,evnt henviser til "se våre nettsider"(evt... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lett å handle på nett. Svært rask levering. Kvalitet som forventet. Svært fornøyd med pris Handlet her flere ganger og like fornøyd hver gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget meget bra kundeservice der både kjøper og levering med fulgt opp tett med mail og telefon Eneste lille minuset er at varen ikke ble levert hjem men på nærmeste postmottak i Trondheim, men v... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Klimaanlagengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Moe & Co ble startet i Bergen i 1977. Vi sender i dag verktøy og maskiner rimelig over hele landet. Vi tilbyr god kvalitet til gode priser.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Alle Bewertungen

89 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

God service

Opplevelsen var god fordi jeg fikk varen fort. Bestilte på søndag og hadde vedkløyven på tirsdag. Har brukt kløyva en helg og er godt fornøyd. Bruker agregat til å drive kløyva.
Et lager ble i stykker. Nytt ble sendt med en gang

3. August 2025

Raskt service på Tlf

Raskt service på Tlf
Profesjonel kundeveileder
Fikk god informasjon på varen
Raskt levering
A+

16. Juli 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kjøpt flere produkter hos dem og er…

Har kjøpt flere produkter hos dem og er kjempefornøyd.
Gode priser, god service og overlegne fraktpriser i forhold til andre.
Anbefales 😃

1. August 2025

Hei Kenneth
Takk for hyggelig tilbakemelding.

Delevasker

Bra produkt og rask levering!

11. August 2025

Hei Geir

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kjøpte denne gang et strømaggregat

Kjøpte denne gang et strømaggregat. Hadde noen spørsmål i forkant, en telefon og fikk de svarene jeg var ute etter.
Det har jeg alltid fått her!!! Disse gutta vet hva de holder på med.
Mener det ble sendt samme dag, og dagen etter ble det levert på gården min i Agder.
Varen holder det den lover.
Oppsummering: Ting går som smurt uten en eneste irritasjon.

28. Juli 2025

Hei Steinar
Takk for hyggelig tilbakemlding. Hyggelig å høre

Kjempe good service

Kjempe good service kjøpte en kompressor som var for stor i eske til bilen så jeg fikk tilbud om å få den transportert noe jeg tok i mot med glede

17. Juli 2025

Hei
Takk for hyggelig tilbakemelding. Hyggelig å høre

Meget fornøyd med Moe & Co

Meget fornøyd med Moe & Co. Hadde noen spørsmål i forkant av kjøpet, de var meget rask til å svare meg og komme med anbefalinger. Setter meget stor pris på Deres enestående kundeservice. Kommer garantert til å handle mer fra Moe & Co. A++ og 10/10

15. Juli 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vinsjen jeg bestilte ble levert på kort…

Vinsjen jeg bestilte ble levert på kort tid. Jeg måtte klage på produktet. En enkel feil som Moe & Co var raske til å bistå med.

Rask oppfølging først på e-post så på telefon.

Tillitsvekkende

28. Juli 2025

Hei Bjørn-Erik
Takk for hyggelig tilbakemelding
Så bra det løste seg med en justering av viftedekselet
Hilsen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestillingen og leveransen var grei

Bestillingen og leveransen var grei. Men delene passet ikke helt. Måtte pusse opp noen av delen slik at de passet ved montering

1. Juli 2025

Hei
Takk for tilbakemelding. Jeg har tatt dette videre med fabrikken for å prøve å unngå at dette skjer igjen. Håper at produktet nå fungerer etter litt tilpassing.

Hvis du er fornøyd med produktet etter monteringen, hadde vi satt stor pris på om du ville vurdert å oppdatere stjerneanmeldelsen - det betyr mye for oss.

Ved spørsmål kan du ringe oss på telefon 55236060

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte vannpunmpe med trykktank til hagevanningsanlegg

Bestilte vannpunmpe med trykktank til en svært god pris. Veldig rask levering på døra. Nå har jeg montert vanningsanlegg for grønnsaker og planter med perfekt timing rett før varmen slo til. Hadde et par spørsmål som jeg fikk god hjelp til over telefon.
Alt funker perfekt.
Terningkast 6 :)

11. Juli 2025

Veldig god service

Veldig god service, god kvalitet på verktøy, rimelige priser og rask levering. Kan ikkje sjå noko som kan gjøres betre.
Anbefales.

15. Mai 2025

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr