Mojelovekawowe Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Unternehmensdetails

1. Coffeeshop

Vom Unternehmen geschrieben

MojeLoveKawowe to miejsce gdzie każdy smakosz znajdzie swoją ulubioną kawę. Wiem, że na rynku mamy ogromny wybór kaw, co może powodować kawowy zawrót głowy, dlatego chętnie pomogę w wyborze odpowiedniego gatunku. W sprzedaży znajdziesz również moją własną markę kawy świezo palonej "MojeLoveKawowe" którą stworzyłem na bazie zdobytego doświadczenia. Zapraszam.

Kontaktinformationen

20 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Oszustwo

Dzisiaj (19.8) dotarła do mnie paczka. Towar zgodny z tym co zamówiłem. Firma na szczęście okazała się być jedynie fatalnie zorganizowana. Skoro zamawiam kawę 5 sierpnia wraz z informacją że będzie u mnie w ciągu 2 dni roboczych to nie może docierać do klienta po dwóch tygodniach! W międzyczasie są generowane jakieś nierealizowane listy przewozowe itd. Jest to mój pierwszy i ostatni zakup w tej firmie. I absolutnie nie polecam. Szkoda nerwów, czasu. Mam nadzieję że historia wszystkich innych kupujących skończyła się tak jak w moim przypadku czyli dostawą zamówionego towaru. Bo czytając opinię innych widać, że firma ma wielkie niedociągnięcia organizacyjne - skutkuje to tym, że bardzo wielu kupujących może odnieść wrażenie że zostali oszukani.

5 sierpni złożyłem zamówienie. Do dzisiaj nie zostało zrealizowane. Infolinia informuje o tym, że lada dzień, że już. Przestrzegam innych bo można stracić pieniądze, czas i nerwy. Dzisiaj zamawiam tą samą kawę w normalnym sklepie i zawiadamiam odpowiednie instytucje o wyłudzeniu. Piszę jedynie by przestrzec innych. Numer zamówienia (jeśli tak to można nazwać) LPJCKZXCH

5. August 2026

Dzień dobry,
Chcielibyśmy wyjaśnić zaistniałą sytuację. Zamówienie numer LPJCKZXCH zostało zrealizowane i wysłane w pełnej zgodzie z terminem dostawy, który został zaakceptowany podczas składania zamówienia na naszej stronie.Paczka InPost o numerze: 620999677033395439338699 została już nadana i zgodnie z naszą rozmową telefoniczną jutro będzie gotowa do odbioru w wybranym Paczkomacie. Zapewniamy, że transakcja przebiegła w pełni bezpiecznie i zgodnie z umową. W razie dodatkowych pytań zapraszamy do bezpośredniego kontaktu. Jednocześnie pragniemy podkreślić, że realizacja zamówienia w uzgodnionym terminie wyklucza jakiekolwiek znamiona nieuczciwości. Publiczne zarzucanie naszej firmie wyłudzenia lub oszustwa, w sytuacji gdy wywiązujemy się z zawartej umowy, stanowi naruszenie naszych dóbr osobistych i godzi w dobre imię marki. Prosimy o powstrzymanie się od formułowania bezprawnych oskarżeń oraz usunięcia nieprawdziwych zarzutów , które mogą stać się podstawą do podjęcia przez nas kroków prawnych.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Przestrzegam przed zakupami w tej…

Przestrzegam przed zakupami w tej firmie!!!
Sprawa będzie zgłoszona na Policję o oszustwo
Kawa zamówiona i opłacona 28.07.2026 a po 14 dniach tj. 12.08.2026 nie mam kawy i pieniędzy na koncie.
Pan z infolinii gubi się już w swoich opowieściach, że paczka poszła przez Inpost/DPD lub przez furgonetkę.pl i codziennie ma już u mnie być (bo rozmawiał z opiekunem) i podaje numery paczek które u w/w przewoźników nie istnieją mówiąc, że mają problemy i mam ich zrozumieć.
Dla potwierdzenia mojej opinii numer zamówienia: ZCFGBRQUQ

12. August 2026

Antwort von Mojelovekawowe

Dzień dobry. Informujemy, że Pana zgłoszenie zostało zweryfikowane. Paczka z zamówieniem została fizycznie nadana. W związku z Pana decyzją o odstąpieniu od umowy i zgłoszeniem żądania zwrotu środków, proces ten został formalnie uruchomiony. Zwrot pieniędzy zostanie zrealizowany na Pana konto w terminie określonym w regulaminie naszego sklepu. Jako firma bierzemy odpowiedzialność za błędy logistyczne i zawsze dążymy do polubownego rozwiązania problemów. Informujemy jednak stanowczo, że nie ma naszej zgody na personalne obrażanie, wyzwiska i agresję słowną, jakich dopuścił się Pan w rozmowie wobec naszego pracownika. Standardy kulturalnej komunikacji obowiązują obie strony. Dalsze formalności zostaną dopełnione zgodnie z procedurą zwrotów.

Do portalu TRUSTPILOT:
Działając w imieniu firmy MojeLoveKawowe, składamy oficjalny protest wobec działań platformy Trustpilot, polegających na bezpodstawnym blokowaniu i usuwaniu pozytywnych opinii wystawianych przez naszych realnych klientów. W ostatnim czasie otrzymujemy liczne zgłoszenia od naszych konsumentów, którzy informują nas, że ich pozytywne recenzje nie są akceptowane i publikowane. Klienci są poddawani restrykcyjnej procedurze weryfikacyjnej – są proszeni o przesyłanie dowodów zakupu, faktur oraz zrzutów ekranu potwierdzających transakcję. Mimo dostarczenia tych dokumentów i jednoznacznego wykazania autentyczności zakupu, ich opinie są ostatecznie odrzucane. Jednocześnie wyraźnie zaznaczamy, że nasza firma nie zamierza i nie będzie opłacać abonamentów komercyjnych na Państwa platformie, aby sztucznie odblokować możliwość publikacji ocen lub zyskać dostęp do tzw. narzędzi mediacji (w ramach płatnej integracji). Praktyka, w której brak płatnego konta skutkuje masowym blokowaniem pozytywnych recenzji pod pretekstem "weryfikacji", stoi w sprzeczności z zasadami uczciwej konkurencji i transparentności, którymi rzekomo kieruje się Trustpilot. Apelujemy o natychmiastowe zaprzestanie tych praktyk i odblokowanie możliwości swobodnego wypowiadania się na profilu naszej firmy. Zarówno klienci mający pozytywne, jak i negatywne wrażenia, powinni mieć równe prawo do publikacji opinii – bez konieczności przechodzenia przez uciążliwe procedury, które de facto zniechęcają konsumentów do korzystania z Państwa portalu. Zdajemy sobie sprawę, że jako firma MojeLoveKawowe oficjalnie współpracujemy z konkurencyjną platformą TrustMate, jednak fakt ten nie powinien w żaden sposób wpływać na traktowanie naszego profilu oraz ocen naszych klientów przez Trustpilot. Takie działania noszą znamiona praktyk nieuczciwej konkurencji i nie powinny mieć miejsca.

U W A G A!

U W A G A!

Sklep przyjmuje opłacone z góry zamówienia bez zamiaru ich realizacji. Po odstąpieniu od umowy nie zwraca należności (mija 4 tygodnie).

5. Juli 2026

Antwort von Mojelovekawowe

Dzień dobry. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. Zapewniamy, że opisane opóźnienie nie wynika z celowego działania – każde zamówienie traktujemy z pełną rzetelnością. Najprawdopodobniej doszło do błędu systemowego lub przeoczenia w dziale księgowości, co absolutnie nie powinno mieć miejsca. W celu wyjaśnienia sytuacji podjęliśmy dziś kontakt telefoniczny i poprosiliśmy o przesłanie oświadczenia o odstąpienia od umowy .Sprawę zwrotu środków traktujemy priorytetowo i zrealizujemy go natychmiast po weryfikacji danych. Pozdrawiam

Nie polecam tego sklepu

Nie polecam tego sklepu. Prawdopodobnie działają w ten sposób, że oferują produkty których nie mają na stanie. Po złożeniu zamówienia dopiero szukają i sprowadzają towar od innych dostawców. My np. dostaliśmy część zamówienia z Media Expert, na pozostałą część nadal czekamy, już trzeci tydzień... Tłumaczenia firmy są bardzo pokrętne, podają numery przesyłek których nigdzie nie można namierzyć. Lepiej zapłacić parę złotych więcej i mieć kawę w 2 dni niż użerać się z nimi.

5. August 2026

Antwort von Mojelovekawowe

Dzień dobry, przepraszamy za zaistniałą sytuację oraz wynikające z niej opóźnienia i niedogodności. Chcielibyśmy wyjaśnić, że współpracujemy m.in z siecią Media Expert w modelu marketplace, stąd obecność ich logotypów na opakowaniu. Chcielibyśmy również sprostować, że podany przez nas numer listu przewozowego był prawidłowy i dotyczył doręczonej już do Pani paczki. Rozumiemy jednak Pani zniecierpliwienie czasem oczekiwania na pozostałe produkty. Przyjmujemy decyzję o rezygnacji z reszty zamówienia . Jednocześnie przekazaliśmy informację, aby nie odbierała Pani kolejnej paczki, która jest obecnie w drodze.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Od 26.06 .26 czekam na zamówienie które…

Od 26.06 .26 czekam na zamówienie które w statusie jest jako wysłane. Najpierw Pan zadzwonił że to niby ja nie odebrałam przesyłki , później że firma kurierska uszkodziła paczkę. Po zapytaniu o numery przesyłek nie dostałam odpowiedzi. Brak jakiegokolwiek kontaktu z firmą

27. Juni 2026

Dzień dobry.
Przepraszamy za zaistniałe zamieszanie. Problemy z firmami kurierskimi i uszkodzeniami paczek się zdarzają, jednak to my odpowiadamy za Pani zadowolenie. Chcemy jak najszybciej naprawić ten błąd. Prosimy o wiadomość na adres sklepu internetowego lub kontakt przez formularz kontaktowy sklepu – natychmiast zweryfikujemy sprawę.

Portal TRUSTPILOT - otrzymujemy informacje od klientów, że nie akceptują Państwo pozytywnych opinii. Klienci są proszeni o przesyłanie m.in. dowodów zakupu, screenów itp a kolejno i tak opinia nie jest zamieszczana. Jednocześnie chcemy nadmienić iż nasza firma nie zamierza opłacać abonamentów u Państwa tak aby te opinie były zamieszczane czy abyśmy mieli mozliwość tzw mediacji (poprzez tzw płatną integracje). Apelujemy aby zarówno klienci majacy pozytwne wrażenia jak i negatywne mieli możliwość wypowiedzenia sie na Państwa stronie, tak jak ma to miejsce na innych portalach.

Oszustwo!

Zamówiłam 10 kg kawy. Po ponad tygodniu oraz kilku mejlach dostałam tylko 5 kg. Na pytanie kiedy kolejne 5kg, dostawałam różne odpowiedzi,np. że dziś wychodzi, że wczoraj wysłano, itp. Nawet wysłano mi nr listu przewozowego zaadresowanego na kogoś innego, gdzie widniał status przesyłki: odebrana na dowód tego, że przesyłka do mnie wyszła. Kawy do dziś nie otrzymałam. Proponuję zebrać się w większą grupę osób, aby zgłosić pozew zbiorowy.

13. Juli 2026

Antwort von Mojelovekawowe

Dzień dobry, Bardzo mocno przepraszam za zaistniałą sytuację. Przyznaję, że po naszej stronie doszło do poważnego błędu logistycznego oraz informacyjnego. Z powodu pomyłki w systemie magazynowym otrzymała Pani tylko połowę zamówienia, a w korespondencji został Pani przekazany błędny numer listu przewozowego należący do innego klienta. Absolutnie nie było to celowe wprowadzanie w błąd, a wynik chaosu w dokumentacji, za co biorę pełną odpowiedzialność. Zgodnie z rozmowa nasz błąd jest już korygowany. Jeszcze raz najmocniej przepraszam za utrudnienia i nerwy. Dołożę starań, aby taka sytuacja nigdy się nie powtórzyła.

Nie zrealizowano całości zamówienia

Nie zrealizowano całości zamówienia. Zamówiłem 1 kg
kawy Piacerepuro i 3 kg Dodicigrancru .
Po wielu interwencjach otrzymałem 2 packi kawy Dodocigrancru. pozostałej części zamówienia do dzisiaj nie zrealizowano. Ani kasy ani kawy. Bez komentarza.
Telefonu nie odbierają.

1. Juni 2026

Dzień dobry,

Nie mamy żadnego zgłoszenia mailowego z takową reklamacja. Prośba zgodnie z regulaminem sklepu o przesłanie zdjęcia otrzymanej przesyłki, wraz z informacja o braku - na pewno nasz zespół to rozpatrzy i jeśli był brak to oczywiście reklamacja zostanie rozpatrzona pozytywnie.

W kwestii dotyczącej dostępności telefonu - zgodnie z informacja umieszczona na stronie internetowej sklepu w dniach 17-24.07.2026 prosimy o kontakt mailowy, poprzez formularz sklepu lub czat. Przepraszamy za niedogodności związane w tym terminie.

Portal TRUSTPILOT - otrzymujemy sporo informacji od klientów, że nie akceptują Państwo pozytywnych opinii. Klienci są proszeni o przesyłanie m.in. dowodów zakupu, screenów itp a kolejno i tak opinia nie jest zamieszczana. Jednocześnie chcemy nadmienić iż nasza firma nie zamierza opłacać abonamentów u Państwa tak aby te opinie były zamieszczane czy abyśmy mieli mozliwość tzw mediacji (poprzez tzw płatną integracje). Apelujemy aby zarówno klienci majacy pozytwne wrażenia jak i negatywne mieli możliwość wypowiedzenia sie na Państwa stronie, tak jak ma to miejsce na innych portalach.

Pozdrawiamy

Oszustwo

Zamowilam 2 tyg temu kawe. Tydzien tu dzwonilam i pan poeiedzial, ze maja opozniona dostawe, ale kawa juz dotatla do magazynu i wyślą. Minal kolejny tydzien i cisza. Telefonu tez juz nie odbiera. Zgłaszam jako przestępstwo.

16. Juli 2026

Antwort von Mojelovekawowe

Dzień dobry, Prosze o kontakt mailowy lub przez formularz kontaktowy sklepu w celu wyjaśnią sytuacji. Dziękuje.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

UWAGA !!! na oszusta i złodzieja. Wyłudza pieniądze na zamówienia i nie wysyła towaru !!!

Widzę, że schemat oszukiwania klientów jest powielany. Mija 3 tydzień od złożenia i opłacenia zamówienia. Właściciel sklepu sprzedaje tą samą bajkę chyba każdej osobie i umieszcza fikcyjne informacje o wysyłce towaru. Sprawę zgłaszam już odpowiednim organom aby tępić takich cwaniaków i złodziei. Na szczęście wszystko mam udokumentowane.

12. Juli 2026

Antwort von Mojelovekawowe

Dzień dobry. Pana zarzuty o „oszustwo” i „złodziejstwo” są całkowicie bezpodstawne i stanowią publiczne pomówienie naszej firmy, co jest niezgodne z prawem. Widzę na profilu trustpilot iż nie jesteśmy jedyną firmą w ten sposób oskarżana przez Pana. Pana zamówienie zostało spakowane i wysłane zgodnie z informacjami przekazanymi telefonicznie. Dodatkowo została przekazana informacja i zaproponowane rozwiązanie o ponowieniu wysyłki w najbliższym możliwym dniu. Jeśli jednak woli Pan zwrot środków to również jesteśmy otwarci na takie rozwiązanie - prośba tylko o przesłanie informacji zgodnie z regulaminem sklepu. Wzywamy do zaprzestania publikowania kłamliwych oskarżeń, które naruszają dobra osobiste naszej firmy oraz przesłanie odpowiedniego sprostowania. Dziękujemy

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Koryguję poprzednie dwie recenzje…

Koryguję poprzednie dwie recenzje negatywne. Zamówienie dotarło w dwóch terminach w dwóch oddzielnych paczkach, jednak dopiero po miesiącu od daty złożenia zamówienia... i - jak mam wrażenia - dopiero po zamieszczeniu opinii na tej stronie.

16. Juni 2026

Antwort von Mojelovekawowe

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przepraszamy za wydłużony czas realizacji zamówienia oraz fakt, że przesyłka została dostarczona w dwóch oddzielnych paczkach. Rozumiemy, że mogło to być frustrujące, mamy nadzieje ze dołączony w ramach rekompensaty gratis umili czas przy filiżance dobrej kawy. Dokładamy starań, aby wszystkie zamówienia były realizowane jak najszybciej, jednak w tym przypadku wystąpiły opóźnienia logistyczne. Chcielibyśmy zapewnić, że publikacja opinii nie miała wpływu na termin wysyłki zamówienia. Dziękujemy za cierpliwość i uwagi, które pomagają nam poprawiać jakość naszych usług.

zostałam oszukana

Jak jak moi poprzednicy, zostałam oszukana przez sklep mojelovekawowe. Zamówiłam kawę 31 marca do dzisiaj nie otzrymałam towaru. Piszą, że sprawdzą i na tym się kończy. Abym się uspokoiła w maju dokładnie 21 utworzyli przesyłkę, której nigdy nie nadali... Proszę uważać na ten sklep.

31. März 2026

Antwort von Mojelovekawowe

Dzień dobry, Dziękujemy za kontakt sprawa wyjaśniona. Czasami niestety jesteśmy zależni od przewoźników i mimo starań nie jesteśmy w stanie dopilnować wszystkiego tak jakbyśmy chcieli. Mam nadzieje ze nasze wyjaśnienia i wspólne ustalenia podjęte podczas rozmowy telefonicznej pozwola nam uniknąć podobnej sytuacji w przyszłości. Miłego dnia.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Polecam - zamowienie zgodnie z oferta kawa dobrze zapakowana z długim terminem przydatności

10. Juni 2026

Antwort von Mojelovekawowe

Dziękujemy! Nasz zespół dokłada wszelkich starań, aby obsługa stała na najwyższym poziomie. Cieszymy się, że to doceniasz i zapraszamy ponownie.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wszystko ok

Wystąpiło niewielkie opóźnienie w wysyłce zamówienia. Szczerze mówiąc, po przeczytaniu opinii tutaj zaczęłam się obawiać, że zostałam oszukana. Mimo to zamówienie dotarło, a dodatkowo byłam mile zaskoczona, że ziarna kawy są świeżo palone.

Najwyraźniej opóźnienie było spowodowane dużą liczbą zamówień do realizacji oraz oczekiwaniem na dostawę świeżej partii towaru. Gwoli sprawiedliwości należy dodać, że informacja o wysyłce w ciągu 3 dni była podana drobnym drukiem.

Dlatego sklep zasługuje na 5 gwiazdek.

9. Juni 2026

Antwort von Mojelovekawowe

Dzień dobry, Zgodnie z rozmowa paczka nadana - była również dokładna informacja w ofercie o terminie realizacji zamówienia. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu. Zespol MojeLoveKawowe

Zamówienie nie dotarło

Zamówienie nie dotarło , później brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Od 2 tygodni nadal czekam na jakikolwiek odzew

2. Mai 2026

Antwort von Mojelovekawowe

Dzień dobry, Prośba o kontakt poprzez formularz sklepu lub bezpośrednio na nasz adres mailowy gdyż nie widzę takowego zamówienia od Pani. Na pewno uda się nam wyjaśnić sytuacje.

Kawa zamówiona i opłacona 12.03

Kawa zamówiona i opłacona 12.03. dostawa miała być 3-4 dni. 1/2 zamówienia dotarła po miesiącu a 1/2 po półtora miesiąca -20.04.2026. Pan Łukasz po 10 dniach wyjaśnia o uszkodzeniu przesyłki, wysyła nową po kolejnych 10 dniach, ale 1/2 zamówienia. Brak rzetelności ze strony firmy, ciągłe zwodzenie, przeciąganie w czasie. Rozczarowanie taką współpracą, nie skorzystam ponownie.

20. April 2026

Antwort von Mojelovekawowe

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że spotkała Państwa taka sytuacja. Standardy obsługi są dla nas priorytetem i wyciągniemy wnioski z tego zdarzenia. Aby zadośćuczynić problemom, prosimy o bezpośredni kontakt poprzez formularz kontaktowy sklepu – z chęcią zaproponujemy rekompensatę. Pozdrawiam serdecznie

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Zamówienie na 945zł

Zamówienie: PKKLEEGFY Złożone w 2026-02-16 15:03:40 dostarczono mi dopiero 31.03.2026 :) Nie polecam, byłam bliska złożyć zawiadomienie na policję, bo to był zakup za 945zł (12 kg kawy). Lepiej dopłacić gdzieś indziej i otrzymać paczkę po 2-3 dniach, bo w tym przypadku czekałam półtorej miesiąca...

2. April 2026

Antwort von Mojelovekawowe

Dzień dobry, Zgodnie z oferta informowaliśmy o dłuższy czasie realizacji w ofercie co też odzwierciedlało się w niższej cenie za produkt. Staramy się ciągle poprawiać jakość naszych usług i czas realizacji zamówień. Nadmienię, że dłuższy czas realizacji zdarza się głównie przy produktach "marketowych" i jest on powiązany z niższa cena produktu. Pozdrawiam serdecznie

Moja bratowa została oszukana

Moja bratowa została oszukana. Pół roku temu zamówiła kawy za kwotę ponad 800 PLN. Do dziś nie otrzymała towaru ani zwrotu pieniędzy. Sprawa zostaje zgłoszona na policję.

27. Dezember 2025

Antwort von Mojelovekawowe

Dzień dobry, Sprawa została wyjaśniona, dziękujemy za kontakt.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr