Da jeg modtog min pakke, manglede der 2 af 3 ting jeg havde bestilt. Jeg har forgæves forsøgt at komme i kontakt med Theis - både via forskellige mails og pr tlf. uden held. Jeg er ærgerlig over at... Mehr ansehen
Hurtig levering og fantastisk kundeservice. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Molekymi. Varen blev afsendt samme dag, der blev fulgt personligt op på ordren og jeg har fået rig adgang til båd... Mehr ansehen
Der manglede nogle ting i min ordre, så skrev til molekymi omkring problemet. De svarede ikke på min besked hvilket var lidt underligt, men de sendte tingene der manglede plus lidt ekstra lir. Så min... Mehr ansehen
Første gang jeg bestilte, havde DAO af en eller anden årsag den 31/12 annuleret ordren. Der var ingen problem fra Molekymi. Theis sendte med det samme pengene retur via mobilpay. 2. Bestilling. Va... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi sælger udstyr der løfter din madlavning til nye højder
Dänemark
- molekymi.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Manglende genstande og ingen kontakt
Jeg er ærgerlig over at skulle rate denne lille virksomhed så dårligt, da jeg ellers synes det så lovende ud. Det er så desværre ikke muligt at komme i kontakt med dem.
Jeg havde bestilt 2 af den samme vare
Jeg havde bestilt 2 af den samme vare, men modtog kun den ene. Jeg har ringet, skrevet sms og sendt mails et utal af gange, men aldrig fået respons. Telefonen bliver ikke taget, når man ringer. Jeg har fortsat betalt for 2 sæt.
Dårlig kommunikation
Den 7. august bestilte jeg varer hos Molekymi. Pengene trækkes straks efter ordreafgivelsen, men så sker der ikke mere. Jeg har mailet, ringet indtalt beskeder og sendt sms'er men jeg har stadig ikke modtaget mine varer. Et er at der er lang leveringstid, det kan jeg godt leve med, men jeg synes det er for dårligt at der slet ikke kommer nogen form for respons på mine talrige henvendelser. Jeg vil bare gerne vide hvornår jeg modtager mine varer.
Stor vilje til at yde en god service …
Jeg synes jeg har mødt en meget stærk vilje til service. Trods en ekspeditionsfejl sidder jeg derfor tilbage med en rigtig god oplevelse og handler gerne igen hos Molykemi
Køb ikke herfra
Pengene blev trukket med det samme efter ordren blev lagt. Fik mail flere uger efter at den var afsendt, hvorefter DAO halvanden uge senere sletter label. Har stadig ikke modtaget noget produkt og ingen svarer på mails.
Tog meget lang tid om at levere
Tog meget lang tid om at levere. De trak pengene med det samme. Sendte dem en mail, men fik aldrig et svar. Troede faktisk jeg var blevet snydt.
Men langt om længe har jeg da fået min vare. (Som var på lager ved bestilling)
I er hurtige med leveringerne
Snabb levering
Har kun haft positiv oplevelse.
2. Bestilling. Varerne var her hurtigt og det er kvalitets produkter.
Hurtig levering og god feedback
God og hurtig service.
Modtog alle de bestilte vare allerede efter 3 dage. Alt kom sikkert frem. Stort tilfredshed.
God og hurtig levering.
Hurtig respons.
Hurtig respons.. og levering på få dage.. så menuen var reddet til nytår.
At kunne købe gavekort til butikken
ingen problemer
Beløbet trukket men ingen varer…
Beløbet trukket men ingen varer modtaget. Har forgæves forsøgt at fange Hr, Theis på mail, sms og via opkald. Men ingen svar. Bestil dine varer et andet sted.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.