MOMOKOstudio Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

1. Künstler
  2. Kunstatelier

Vom Unternehmen geschrieben

Unieke geboortekaartjes, trouwkaarten, rouwkaarten, huisdier illustraties en illustraties op maat.

Hervorragend

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Ontwerpen voor bedrijf

Voor mijn bedrijf meermaals marketingmateriaal laten ontwerpen door Momokostudio. Flyers, visite kaartjes en meer. Super blij met de snelle service en all-in mogelijkheden. Van eerste indrukken, tot snel geleverde eindresultaten!

10. April 2025

Hi Jelle!

Wat een mooie 5* review, bedankt! Tot de volgende fijne samenwerking.

Absolute aanrader!

Wij waren rijkelijk laat met geboortekaartjes, maar Monique heeft in korte tijd, tussen de bedrijven door, een prachtige kaart voor ons ontworpen! Laagdrempelig in contact, fijne communicatie, eerlijk, snel en staat open voor feedback. Absolute aanrader!

17. Dezember 2023

Prachtige kunst, blij mee

Ik ben Momoko Studio tegengekomen op een lokale markt en haar werk is echt prachtig. Ik heb meteen vier art prints en een vlinder stickerpack gekocht. Nu ik thuis ben kom ik er achter dat er er nog een extra print en een prachtige boekenlegger bij heb gedaan. Oprecht prachtig mooie illustraties, allemaal door Monique getekend (inclusief de stickers!), en goede kwaliteit papier. Het enige is dat de stickers niet nat mogen worden, maar dat gaat hopelijk niet gebeuren.

8. Juli 2023

Hi Jane,

Wat een lieve review heb je geschreven en dank je wel voor de 5*en! De papieren stickers mogen inderdaad niet nat worden, hopelijk zal ik in de toekomst nog vinyl stickers verkopen, deze mogen wel nat worden.

Prachtig Monique

Prachtig Monique, een met aandacht ingepakt pakketje met dromerige ansichtkaarten, er zullen ook een paar de wereld over vliegen omdat ik mee doe aan Postcrossing! Keep going!

27. Mai 2023

Hi M T,

Wauw, dank je wel voor het mooie compliment en de 5* review!
Heel fijn en leuk om te horen dat de illustraties naar anderen over de wereld worden verstuurd. Ik hoop dat zij er net zo blij mee zijn.

Fijne dag!

Hele mooie kaarten

Hele mooie kaarten, we zijn er erg blij mee. Bedankt!

22. April 2022

Hi John,

Bedankt voor de 5* review en de complimenten!

Kwalitatief & snelle levering

Mooie kwalitatieve kaarten op stevig papier. En een snelle levering, heel fijn! Blij mee!

2. März 2022

Hi Debora,

Bedankt voor de 5* review en wat fijn om te horen dat de kwaliteit van de kaarten bevalt! Ik hoop dat de ontvangers daar net zo blij mee zijn.

Hi J,

Bedankt voor de 5* review en fijn om te horen dat alles goed is gegaan met de bestelling en levering!

Mooie unieke producten

Mooie unieke producten, welke duurzaam en met aandacht zijn ingepakt!

23. Februar 2022

Hi Esther,

Bedankt voor de 5* review. Goed om te horen dat alles naar wens is!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie webshop met originele producten

Altijd blij als ik hier besteld heb. De kaarten zijn van hele mooie kwaliteit en zeer snel geleverd. Ik vind het erg leuk om ze weg te geven en krijg dan ook super leuke reacties.

Ook de andere producten op de site zijn van zeer goede kwaliteit. Alles is zelf ontworpen en je ziet dat er veel tijd en aandacht in is gestoken.

Hi Mascha,

Bedankt voor de 5* review en de complimenten. Zo leuk dat niet alleen jij er blij van wordt maar dat anderen dat ook zijn als zij een kaart krijgen!

Originele en unieke ansichtkaarten

Ik heb regelmatig bij Monique verschillende kaarten setjes gekocht. Allemaal zijn ze heel origineel met bijzondere en leuke afbeeldingen die je enthousiast maken. De laatste set die ik heb gekocht was van prachtige vlinders die ik zo mooi vond dat ze een speciaal plekje in mijn woonkamer hebben gekregen 🦋

Hi Desiree,

Bedankt voor de 5* review en de mooie complimenten. Zo fijn om te horen dat alle bestellingen zo goed bevallen en ze zelfs een mooie plek in het zicht hebben thuis!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service met oog voor detail bij…

Super service met oog voor detail bij levering, verpakking en een extra aardigheidje. En mooi design pakket kaarten. Zelf is Momokstudio goed bezig met bewustwording op duurzaamheid. Een goed reden om mensen weer eens een kaartje te sturen.

Hi G,

Bedankt voor de 5* review en de complimenten! Duurzaamheid staat inderdaad hoog op mijn prioriteitenlijst, net als de kleine extra’s bij de bestelling. 😉

Fijn product

Fijn product
Mooi ingepakt
Snel verzonden
Ik kreeg veel positieve reacties op de kaarten

Hi Ariana,

Bedankt voor de 5* review en de complimenten over de kaarten en de verzending. Wat leuk om te horen dat er veel positieve reacties op kwamen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige kleuren en stijl!

Ontzettend blij met de (in het echt nog mooiere) kaarten en prints.
Zóveel detail, zulke mooie kleuren. Ook nog snel geleverd.
Ik ga hier zeker vaker bestellen🦋

Hi Sandra,

Bedankt voor de 5* review en de complimenten over de kaarten en prints. Hopelijk tot de volgende bestelling!

Een pakketje liefde

Een flinke set super mooie kerstkaarten gekocht. Het was mooi en zorgvuldig ingepakt met een lief persoonlijk berichtje. Heel veel mooie terugberichten gehad over de originaliteit van de kaarten! Steun de kleinere ondernemers!
Bedankt Monique!

Hi Myra,

Bedankt voor de 5* review en de complimenten over de kaarten!
Fijn om te horen dat er zo veel positieve reacties waren. Hopelijk tot de volgende bestelling!

✨ Monique van MOMOKOstudio

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr