Fantastiske – og masser af flotte og ret unikke stel i et materiale, jeg har ledt længe efter. Jeg købte mine to par tilbage i slut oktober, efter at have brugt lang tid på at finde et alternativ, fo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har netop hentet mine første briller med glidende overgang :) Har fået den bedste betjening hos Monkeyglasses. Rigtig god vejledning og meget kompetent personale. Eneste ulempe er at der er for... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk service i unikke Monkey Glasses. Mine brilleglas er ridsede og synet en smule dårligere end for to år siden (gratis synsprøve). I stedet for at råde mig til nye stærkere glas, der m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg fik synsprøve hos Johanne, der var fantastisk tillidsskabende og virkelig behagelig. Har fået 2 nye par briller, som jeg allerede er top glad for. Jeg kan kun anbefale Monkeyglasses, og er for evi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Danish design frames, handmade under good conditions, from biodegradable cotton acetate and recycled stainless steel.
Fælledvej 16, 2200, Copenhagen N, Dänemark
Gode produkter og kompetent vejledning.

Antwort von Monkeyglasses
Fantastisk service og fantastisk brille og stel. 10/10 super tilfreds!

Antwort von Monkeyglasses
Venlig og kompetent personale. fandt tid til en synsprøve til min søster selvom der ikke var bestilt. Samt hurtig levering. Kan kun anbefale Monkey glass.

Antwort von Monkeyglasses
Jeg havde mistet mine solbriller med styrke lige op til en ferie med 10 timers køretur i høj sol! Meget skidt. Teamet fra Monkeyglasses fik skaffet mig en nyt perfekt par til en god pris på 1,5 dag. Imponerende!

Antwort von Monkeyglasses
Super fed forretning, mega lækre briller og rigtig søde og kompetente medarbejdere 🙂
Jeg er virkelig glad for mine briller og klik-on solbrille 😃

Antwort von Monkeyglasses
Absolut topklasse kundeservice. Manglede et par briller efter mine gamle var blevet knust i et uheld. De var helt klart hurtigst til levere mig et par nye briller og helt klart også de venligst.

Antwort von Monkeyglasses
My visit to the Monkeyglasses store was how I wish every shopping experience would be. The service was warm and personal. I brought with me 2 eyeglass frames that I had bought in London. I needed lenses for both. I knew I wanted Zeiss lenses in both of them and one of them was a pair of sunglasses with gradation. I had recently been to my eye doctor and already had a prescription. The person from Monkeyglasses who was helping me was adamant about quickly verifying the doctor's eye prescription. This was very lucky because my eye doctor was off quite a bit on the one eye. This all took place over the holidays and I was leaving for a trip in 1st week of January. When we realized that the lenses would arrive 2 days too late, the shop offered to ship the glasses to NYC free of charge. My glasses arrived safely within the next week and I'm so happy about the entire experience. You guys rock. Thank you Monkeyglasses

Antwort von Monkeyglasses
Kæmpe anbefaling! De har så mange flotte stel, altid god og personlig betjening og så elsker jeg generelt bare deres koncept. Det eneste rigtige sted at købe sine briller.

Antwort von Monkeyglasses
Super dygtige ,fuld ud tilfreds og super god service
Vil helt klart anbefale monkeyclass

Antwort von Monkeyglasses
De er bare goe og fantastisk behandling og service, og produktet er også i top 😀😎

Antwort von Monkeyglasses
Helt fantastisk personale, meget rådgivende, uden det følte pressende. Priser er ok. Mine næste briller skal købes der. 😎🤓🥸

Antwort von Monkeyglasses
Mycket professionell service och vänligt bemötande. Snabb leverans! Tack!

Antwort von Monkeyglasses
Købte et par skærmbriller som blev slebet med det samme. Fantastiske briller til en rigtig god pris. Rigtig god service!

Antwort von Monkeyglasses
Meget tilfreds med mine briller bedst køb jeg har gjort og meget venligt kunde oplevelse har anbefalet dem videre til andre

Antwort von Monkeyglasses
Yderst professionel, da jeg første gang så på briller var medarbejderen troværdig & ærlig om hvad der passede og ikke passede til mig. Dagen efter kom jeg til synsprøve. Utrolig hjælpsom og opmærksom optikker. Der var en del leveringstid, men da jeg havde ødelagt mine briller, gik med arbejdsbriller, sørgede de for at lave mine nye briller på 6 dage. Der skulle laves en lille ændring på selve brillen, dette kostede ikke ekstra.
Jeg vil meget varmt anbefale Monkeyglasses. Der er briller til enhver smag og ikke briller der ses andre steder. Det er ikke sidste gang jeg køber briller der.

Antwort von Monkeyglasses
Elsker det bæredygtige koncept. Fede brilledesigns! Min kæreste og jeg har købt flere par solbriller og briller, vi er såå glade for dem. Købt dem med god rabat. God betjening, særligt ejer Morten Seaton, har været enormt venlig og serviceminded. Meget anbefalelsesværdigt :)

Antwort von Monkeyglasses
Altid en fornøjelse at komme i butikken og blive taget godt imod af et venligt, imødekommende og kompetent personale 😊

Antwort von Monkeyglasses
Alletiders service! Personalet er virkelig imødekommende og hjælpsomme. Kæmpe ros til søde Mirela, som hjalp mig med at finde de perfekte briller. Jeg er super tilfreds! Kan klart anbefales.

Antwort von Monkeyglasses
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.