Monkeyglasses Bewertungen 278

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske – og masser af flotte og ret unikke stel i et materiale, jeg har ledt længe efter. Jeg købte mine to par tilbage i slut oktober, efter at have brugt lang tid på at finde et alternativ, fo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har netop hentet mine første briller med glidende overgang :) Har fået den bedste betjening hos Monkeyglasses. Rigtig god vejledning og meget kompetent personale. Eneste ulempe er at der er for... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service i unikke Monkey Glasses. Mine brilleglas er ridsede og synet en smule dårligere end for to år siden (gratis synsprøve). I stedet for at råde mig til nye stærkere glas, der m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik synsprøve hos Johanne, der var fantastisk tillidsskabende og virkelig behagelig. Har fået 2 nye par briller, som jeg allerede er top glad for. Jeg kan kun anbefale Monkeyglasses, og er for evi... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Brillen-Großhändler
  2. Kontaktlinsenanbieter
  3. Augenoptiker

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Danish design frames, handmade under good conditions, from biodegradable cotton acetate and recycled stainless steel.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og fantastisk brille…

Fantastisk service og fantastisk brille og stel. 10/10 super tilfreds!

14. Februar 2024

Antwort von Monkeyglasses

Mange tak for de fem stjerner! Vi bestræber os på at yde en god service og vi bliver ekstra glade for at høre at du er også er helt tilfreds med både glas og stel.
Vi står parate til at hjælpe med en lille brillejustering når behov melder sig.
Stor hilsen fra alle os på Fælledvej :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fornuftige priser og udsøgt betjening:)

1. Februar 2024

Antwort von Monkeyglasses

Hej Morten, hvor er det skønt at høre. Tak🙏🏻 for at du voter os. En af vores vigtigste målsætninger var netop at lave bæredygtige briller til fair priser.
Kom endelig ind til gratis brilletjek når du har behov. Bedste hilsner fra brilleaberne. :o)

Venlig og kompetent personale

Venlig og kompetent personale. fandt tid til en synsprøve til min søster selvom der ikke var bestilt. Samt hurtig levering. Kan kun anbefale Monkey glass.

5. Jänner 2024

Antwort von Monkeyglasses

Kære Vivi - tak for at du giver dig til til at bedømme din oplevelse hos os.
Vi er glade for at kunne hjælpe både dig og din søster, og at dine to par briller blev leveret hurtig.
Lad os håbe på masser af solskin så dine glas med farveskift bliver udnyttet mest muligt :)
Vi vil se frem til at se dig når brillerne trænger til en kærlig hånd.
Stor tak fra Monkeyglasses teamet!

Hurtig brillekrisehjælp!

Jeg havde mistet mine solbriller med styrke lige op til en ferie med 10 timers køretur i høj sol! Meget skidt. Teamet fra Monkeyglasses fik skaffet mig en nyt perfekt par til en god pris på 1,5 dag. Imponerende!

8. Februar 2024

Antwort von Monkeyglasses

Hvor skønt at høre fra Dig her. Kæmpe tak. :o) Jeg håber du havde en dejlig ferie. Abeskønne hilsner fra de hurtige brilleaber 😃

Super fed forretning

Super fed forretning, mega lækre briller og rigtig søde og kompetente medarbejdere 🙂
Jeg er virkelig glad for mine briller og klik-on solbrille 😃

17. Februar 2024

Antwort von Monkeyglasses

Hej Cecilie, eiijjiii! hvor er vi glade for at få din positive feedback her. Vi takker og bukker og sender abeskønne hilsner tilbage til dig. (o:

Absolut topklasse kundeservice

Absolut topklasse kundeservice. Manglede et par briller efter mine gamle var blevet knust i et uheld. De var helt klart hurtigst til levere mig et par nye briller og helt klart også de venligst.

19. Dezember 2023

Antwort von Monkeyglasses

Hej Vilhelm, vi elsker at kunne hjælpe og dine 5 stjerne luner virkelig kæmpe TAK fra brilleaberne. (o:

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

My visit to the Monkeyglasses store was warm and personal

My visit to the Monkeyglasses store was how I wish every shopping experience would be. The service was warm and personal. I brought with me 2 eyeglass frames that I had bought in London. I needed lenses for both. I knew I wanted Zeiss lenses in both of them and one of them was a pair of sunglasses with gradation. I had recently been to my eye doctor and already had a prescription. The person from Monkeyglasses who was helping me was adamant about quickly verifying the doctor's eye prescription. This was very lucky because my eye doctor was off quite a bit on the one eye. This all took place over the holidays and I was leaving for a trip in 1st week of January. When we realized that the lenses would arrive 2 days too late, the shop offered to ship the glasses to NYC free of charge. My glasses arrived safely within the next week and I'm so happy about the entire experience. You guys rock. Thank you Monkeyglasses

20. Dezember 2023

Antwort von Monkeyglasses

Mange gange tak for din anmeldelse og de fem stjerner du giver os.
Vi er glade for at du deler din oplevelse med os og andre.
Vores bærdygtige profil gør at vi med glæde tilbyder glas i eget stel og vha. vores lille værksted i butikken kan vi næsten gør det umulige :)
Det er også dejligt at du kan se skarpt med dine nye briller.
Vi vil med glæde hjælpe dig næste gang du har brug for nye briller eller blot nye glas i eget stel.
Og selv tak!

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling! De har så mange flotte stel, altid god og personlig betjening og så elsker jeg generelt bare deres koncept. Det eneste rigtige sted at købe sine briller.

24. Jänner 2024

Antwort von Monkeyglasses

Kæmpe tak til dig Sofie. Det er SÅ dejligt og motiverende for os at du deler dette. Vi vil fortsætte med at gøre os umage. Tak fra Brilleaberne :o)

Stor anbefaling herfra

Super dygtige ,fuld ud tilfreds og super god service
Vil helt klart anbefale monkeyclass

8. Jänner 2024

Antwort von Monkeyglasses

Hej Majbrith, SUPER dejligt. Vi er så taknemmelige for din ros og stjerne her og ser frem til at se dig til gratis brilleservice efter behov. (o;
Abeskønner hilsner fra brilleaberne i København

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De er bare goe og fantastisk behandling…

De er bare goe og fantastisk behandling og service, og produktet er også i top 😀😎

15. Dezember 2023

Antwort von Monkeyglasses

Hej (o: Vi har bare de mest fantastiske kunder! Tak for at du sender denne skønne besked afsted. Tak og på gensyn fra Brilleaberne på Nørrebro

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mine næste briller skal købes der.

Helt fantastisk personale, meget rådgivende, uden det følte pressende. Priser er ok. Mine næste briller skal købes der. 😎🤓🥸

12. Dezember 2023

Antwort von Monkeyglasses

Det er fantastisk dejligt at læse, vi takker for de fem stjerner og ros du giver og glæder os til at se dig igen.
Taknemmelige hilsner fra din nye optiker (o:
MonkeyTeam

professionellt och vänligt

Mycket professionell service och vänligt bemötande. Snabb leverans! Tack!

2. Dezember 2023

Antwort von Monkeyglasses

Hej Frederik, det er rigtig dejligt at høre, 1000 tak for din positive feed back. God jul fra brilleaberne (o:

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte et par skærmbriller som blev…

Købte et par skærmbriller som blev slebet med det samme. Fantastiske briller til en rigtig god pris. Rigtig god service!

1. November 2023

Antwort von Monkeyglasses

Hej Noor, det er vidunderligt at høre din positive oplevelse, om vores hurtige service og at du er tilfreds med dit produkt. Tak og på gensyn fra brilleaberne (o:

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds med mine briller bedst…

Meget tilfreds med mine briller bedst køb jeg har gjort og meget venligt kunde oplevelse har anbefalet dem videre til andre

31. Oktober 2023

Antwort von Monkeyglasses

Varme anbefalinger fra dig til andre - Vi er top-lykkelige - 1000 tak og på gensyn til gratis brilletjek når du har behov. (o;

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Yderst professionel

Yderst professionel, da jeg første gang så på briller var medarbejderen troværdig & ærlig om hvad der passede og ikke passede til mig. Dagen efter kom jeg til synsprøve. Utrolig hjælpsom og opmærksom optikker. Der var en del leveringstid, men da jeg havde ødelagt mine briller, gik med arbejdsbriller, sørgede de for at lave mine nye briller på 6 dage. Der skulle laves en lille ændring på selve brillen, dette kostede ikke ekstra.
Jeg vil meget varmt anbefale Monkeyglasses. Der er briller til enhver smag og ikke briller der ses andre steder. Det er ikke sidste gang jeg køber briller der.

1. November 2023

Antwort von Monkeyglasses

Hej Kitt, tak fordi du tager dig tid til at sende os stjerne og ros. Vi vil altid gøre vores bedste og derfor dejligt at få det her. (o:
Abeskønne hilsner fra MonkeyTeam på Nørrebro

Elsker det bæredygtige koncept

Elsker det bæredygtige koncept. Fede brilledesigns! Min kæreste og jeg har købt flere par solbriller og briller, vi er såå glade for dem. Købt dem med god rabat. God betjening, særligt ejer Morten Seaton, har været enormt venlig og serviceminded. Meget anbefalelsesværdigt :)

30. Oktober 2023

Antwort von Monkeyglasses

Hej kære TJ og kæreste, det er skønt at høre jeres positive ord som I deler her på Trustpilot, det betyder rigtig meget for os, da vi gør os umage med at finde den rigtige brille med glas der opfylder jeres ønsker. TAK og på gensyn til jeres gratis brilletjek mm. efter behov. Mange hilsner fra Brilleaberne og Morten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid en fornøjelse at komme i butikken…

Altid en fornøjelse at komme i butikken og blive taget godt imod af et venligt, imødekommende og kompetent personale 😊

29. September 2023

Antwort von Monkeyglasses

Hej Mette, det er bare dejligt at læse dine positive ord. Vi gør os også umage, vi lytter og elsker at opfylde brilleønsker. TAK og på gensyn herfra brilleaberne. (o;

Alletiders service

Alletiders service! Personalet er virkelig imødekommende og hjælpsomme. Kæmpe ros til søde Mirela, som hjalp mig med at finde de perfekte briller. Jeg er super tilfreds! Kan klart anbefales.

4. September 2023

Antwort von Monkeyglasses

Hej Ajla, så mange 1000 tak for ros til os og søde Mirela. (o; Vi kan lide at give en særlig oplevelse til både nye og tidligere kunder. Du glæder os meget ved at dele det her på Trustpilot. TAK og på gensyn fra brilleaberne!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og gode briller og glas

12. Oktober 2023

Hej Nikolaj,
vi gør os umage for at yde den bedste service og lytter til behov og ønsker, så godt at høre det at det opfylder dine forventninger og tak for at du tager dig tid til at dele. :o)
Bedste hilsner Brilleaberne

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr