Monmundo Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb iets besteld en 3 weken later nog niks binnen of een bijgewerkte tracking. Ze gooien het op Chinees Nieuwjaar maar dat moet mijn probleem niet zijn.Klacht ingediend via mail en krijg een flut ant... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Levertijd zou wat vlugger kunnen. Artikel viel een beetje tegen, was niet wat ik voor ogen had.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het was redelijk snel geleverd, maar niet zo snel als beloofd. En het was jammer dat je niet kan checken wat de status is van je bestelling of wanneer het geleverd wordt. Maar verder geleverd zoals ve... Mehr ansehen

1. Zoohandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Hoi, wij zijn Menno en Stephanie. Ons gezin wordt verrijkt met onze huisdieren (5 katten en 1 hond). Een lekkere gekke drukte. Die drukte is ook precies de reden waarom wij MonMundo hebben opgericht. Met ons drukke leven en zijn dus op zoek gegaan naar producten die ons leven, maar ook die van onze huisdieren kan verrijken en vergemakkelijken. Wij hopen dat jij en jouw huisdier net zo veel plezier en profijt hebben van onze producten als wij dat hebben!

Mangelhaft

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ik heb mijn bestelling niet ontvangen…

ik heb mijn bestelling niet ontvangen en volgens jullie is het geleverd!!!!!

13. März 2025

Antwort von Monmundo

Wij hebben nooit gezegd dat het product geleverd is. Wij gaan uit van de informatie van de koerier en we hebben u verteld dat we het gingen uitzoeken. Aangezien de koerier geen goed antwoord had hebben wij het product nogmaals naar u verzonden en is het onderweg. U heeft hiervoor ook een nieuwe trackingscode van ons ontvangen. We begrijpen de teleurstelling van de vertraging, maar doe er alles aan om het op te lossen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Heb iets anders gekregen dan ik besteld…

Heb iets anders gekregen dan ik besteld en gezien heb

18. Februar 2025

Antwort von Monmundo

Kunt u een mail sturen naar info@monmundo.nl. Dan zoeken we het graag voor u uit. We willen het graag voor u oplossen, want u hoort te krijgen wat u besteld heeft.

Wacht al ruim 3 weken op bestelling

Heb iets besteld en 3 weken later nog niks binnen of een bijgewerkte tracking.
Ze gooien het op Chinees Nieuwjaar maar dat moet mijn probleem niet zijn.Klacht ingediend via mail en krijg een flut antwoord terug tot 2x toe. Niet klantvriendelijk. Producten dus nog niet binnen. Ben benieuwd of de kwaliteit nog oke is, anders gaat het linearecta retour.

17. Jänner 2025

heb een bestelling gedaan voor 4 capes en kreeg er 3

ik heb een bestelling gedaan voor badcapes voor mn hond , met een actie: 2 + 2 gratis. ( 2 grijze en 2 paarse) na lang wachten kwam mijn pakket binnen met daarin 3 grijze. ( het product is prima) . omdat ik wat anders besteld had heb ik gemaild. helaas nooit een reactie op gehad. ik zou graag nog een cape ontvangen en de kleur maakt me niet uit

16. Jänner 2025

Pakket is zogezegd geleverd

Pakket is zogezegd geleverd, maar heb nog niets ontvangen. Nog geen reactie gekregen op mijn mail

13. Jänner 2025

Antwort von Monmundo

Dank u voor uw bericht. Ik heb uw mailadres opgezocht en helaas hebben wij geen mail van u ontvagen. U kunt een mail sturen naar info@monmundo.nl en dan kunnen we het verder voor u oplossen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

the product is good and worked well

the product is good and worked well. for our dogs, with a lot of hair, the product were small, better if we bought each a larger size. delivery was not as fast as expected due to the product comes from China and not from the Netherlands.

11. Jänner 2025

lang wachten op levering

Goedemiddag,

16 december besteld en nog niets ontvangen, kan niet nagaan via track en trace helaas
BESTEL #2567

15. Jänner 2025

Antwort von Monmundo

Kunt u ons een mail sturen op info@monmundo.nl, dan kunnen we het voor u uitzoeken.

Rampzalig

Rampzalig! Na meer dan drie weken wachten, werd mijn pakket zogezegd bezorgd. Mijn pakket kwam echter nooit toe. Ik schreef reeds een klachtenbrief maar kreeg helemaal geen respons! Wat een afzetterij, puur weggegooid geld!!

8. Jänner 2025

Antwort von Monmundo

Geachte mevrouw, wij hebben ons systeem nagekeken, maar hebben geen mail van u mogen ontvangen. Graag zouden we dit voor u oplossen. U kunt een mail sturen naar info@monmundo.nl

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Denk je een eerlijk bedrijf te hebben

Denk je een eerlijk bedrijf te hebben, blijkt het weer zo'n website die waarschijnlijk meuk uit China laat komen. Wat slecht dat dit niet vermeld wordt op de website. Ik zou daar anders nooit besteld hebben. Nu waarschijnlijk weken wachten tot de meuk er is.

11. Jänner 2025

Pure oplichterij

Pure oplichterij. Artikel beschrijving klopt niet met het materiaal dat je thuis ontvangt. 70 euro weggesmeten geld.

6. Jänner 2025

Antwort von Monmundo

Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met de bestelde producten, maar u kunt de producten naar ons retour sturen en dan storten wij uw aankoopbedrag terug. Op onze site vind u hoe uw bestelling retour kan sturen.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr