Door verhuizing de oude achtergelaten en dus een nieuwe besteld. Voor traject prima en duidelijk. Afspraken maken zonder problemen, monteur vriendelijk en professioneel. Denkt mee en heeft alles bij z... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Op de afgesproken tijd stond de enthousiaste monteur voor de deur, fijn! Vol vuur vertelde hij het hele verhaal en nam en passant ook nog wat interessante wetenswaardigheden mee. Als een professional... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Prima service, fijne monteur. De monteur is zelfs 2x langs geweest. De 1e keer lukte het niet om een aansluitpunt voor de waterafvoer te lokaliseren. Na overleg met ons is er toch een aansluitpunt ger... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb een aantal fabrikanten bekeken en ben uiteindelijk bij Mooiwater terecht gekomen. Wij hebben gekozen voor de Excellent mini plus omdat deze het beste in onze meterkast past. Het offertetraje... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mooiwater zorgt met haar waterontharders met de beste prijs/ kwaliteit voor zacht kalkvrij water in het hele huis. Meetbaar, voelbaar en betrouwbaar. Daarnaast leveren we waterdrukverhogers en Pfas waterfilters. We zijn een nuchtere onderneming die vakkundig te werk gaat met de beste spullen en mensen.
De Vecht 8, 8253PH, Dronten, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Sinds juli 2026 een waterontharder van Mooiwater laten installeren. Wij waren de kalkaanslag op alles zat en wilden eindelijk kalkvrij water. Vele aanbieders aangeschreven en uiteindelijk gekozen voor Mooiwater. Waren in hun informatie erg compleet en duidelijk en boden ontharders aan die aan onze vraag voldeed. Gekozen voor de Excellent Minimax. Installatie bestaat uit 2 units en paste daardoor perfect in onze meterkast. Installateur sloot de installatie vakkundig aan waarbij hij zelfs nog een waterleiding iets moest omleiden om de installatie goed te plaatsen. Was allemaal geen probleem. Nadat de installatie in bedrijf was genomen en wat testjes waren gedaan, bleek dat voor installatie een flinke waterhardheid 14 dh werd gemeten en dat na installatie ons water echt kalkvrij was. Inmiddels een aantal weken gebruik gemaakt van de installatie. Zacht water en kalkvrij ! Alles blinkt en glimt nu er geen kalkaanslag meer zichtbaar is. De binnenzijde van onze vaatwasmachine lijkt wel een spiegel ! Vaatwerk is glanzend schoon. Kortom, zeeeer tevreden met de installatie van Mooiwater en met het uiteindelijke resultaat; kalkvrij water. Achteraf gezien hadden we dit jaren eerder moeten doen, maar voor nu heel blij mee. Wij kunnen het iedereen aanraden die in een gebied woont met "hard" water.

Antwort von Mooiwater
Goede voorlichting welk apparaat je nodig hebt. Prima en mooi geïnstalleerd in de meterkast. Doet ook echt wat hij moet doen. Zelfs het water smaakt lekkerder. Ik zeg niets meer aan doen gewoon bestellen.

Antwort von Mooiwater
A very pleasant experience with Mooiwater. The MiniMax ensured soft water almost immediately.

Antwort von Mooiwater
Nadat we een aantal waterontharders hadden vergeleken, hebben we gekozen voor dit bedrijf. De ruimte in onze meterkast was niet zo groot en de reviews waren over het algemeen zeer positief. We zijn na een perfecte installatie al een aantal maanden zeer tevreden over de werking .

Antwort von Mooiwater
Prima product, correcte service, kortom alles wat je mag verwachten bij de aanschaf van een waterontharder.
De offerte vond ik heel onduidelijk, ik kreeg geen overzicht van welk(e) product(en) voor welke prijs er aangeboden werden, dit moest je zelf uitvogelen op het gestandaardiseerde document

Antwort von Mooiwater
Inmiddels gebruiken wij de waterontharder van Mooiwater naar volle tevredenheid. Het kalkvrije water is een verademing voor de badkamer en onze apparaten.
De installatie werd verzorgd door monteur Jan. Hij werkte ontzettend netjes, dacht goed mee over de beste plek en liet alles bezemschoon achter. Jan nam uitgebreid de tijd om de werking van het systeem uit te leggen.
Kortom: een professioneel bedrijf, heldere communicatie en een topmonteur. Absoluut een aanrader!

Antwort von Mooiwater
Vandaag waterontharder laten installeren. Ter plekke top advies om nog in keuze te wijzigen. Zeer zorgvuldig geplaatst en werking goed uitgelegd. Ook eerder contact via website en berichtenmodule ging makkelijk en direct. Kortom prima service, proactief handelend en dat geeft vertrouwen op garantie en extra service in de toekomst.
Rob Janssen

Antwort von Mooiwater
Ik heb een Excellent Compact aangeschaft zonder installatie. Bij afhalen de installatiematerialen meegekregen op lengte naar keuze. Zeer eenvoudige installatie en bediening. Tot nu toe zeer tevreden! Mooiwater antwoordt snel op emails. Zeker aanrader!

Antwort von Mooiwater
Snelle reactie. Deskundig advies, niet opdringerig. Goede installatie met prima uitleg. Apparaat voldoet aan onze verwachtingen.

Antwort von Mooiwater
Wij zijn zeer tevreden over Mooiwater. Blij dat we deze stap gezet hebben. De ontharder doet het heel goed; dat kunnen we merken aan alles zoals bijv. het wegtrekken van de kalkresten uit de waterkoker, minder wasmiddel/zeep, etc.
Over de contacten met Mooiwater: goede informatie, vriendelijke behulpzame medewerkers. Er wordt goed met je meegedacht. Ook de monteur was zeer meedenkend en heeft prima werk geleverd.

Antwort von Mooiwater
Vriendelijk en deskundig personeel. Goede uitleg en zeer vlotte installatie. Kortom’n aanrader.

Antwort von Mooiwater
bij het zoeken naar een waterontharder voor 2 personen in een appartement kwam ik op internet de Excellent compact tegen van Mooiwater. Nette prijs voor een mooi apparaat. Deze besteld en aangesloten en werkt perfect. Heerlijk zacht water. Wij zijn blij dat we voor deze gekozen hebben. Mooi formaat en past makkelijk in de meterkast. Top.

Antwort von Mooiwater
Na lang twijfelen over een waterontharder zijn we in zee gegaan met mooiwater. Eén heel makkelijk en fijn bedrijf. Eigenlijk alles wat we wilde dat kon.
Installatie ging super goed een monteur die kundig is en meedenkt en de beste oplossing zoekt zodat het allemaal perfect past. In ons geval kwam een ander model in onze meterkast beter uit en die had hij bij,koste wel iets meer maar paste dan wel beter in onze meterkast. Netjes alles uitgelegd de monteur was ook echt een aardige kerel die de tijd nam om
alles uit te leggen.
Ontharder werkt heel goed alles blijft schoon van kalk, al moeten we wel wennen aan het water,proeft net allemaal wat anders. Je hoort hem niet met spoelen alles gaat automatisch enige wat je soms even moet checken (eens in de paar weken)dat er voldoende zout in zit.
Kortom tevreden klant👍

Antwort von Mooiwater
Alles tot in de puntjes geregeld zowel telefonisch als op locatie, niets was te veel.
Heldere afspraken en alle mogelijkheden op locatie bekeken en uiteindelijk perfect en netjes geïnstalleerd we zijn zeer tevreden over mooi water, een aanrader

Antwort von Mooiwater
Het offerte traject is plezierig verlopen. Goed advies en komen afspraken na. Bij de installatie is ook advies gegeven hoe de ontharder het beste aangesloten kan worden. Hierbij zijn ook enkele leidingen kosteloos verwijderd die niet meer functioneel waren. Top installatie en nu werking!

Antwort von Mooiwater
Ik heb al 4 jaar een waterontharder de compact versie. De douchedeuren en tegels zitten toch onder de kalk. Ik snap niet hoe dat kan. Als ik het water meet is het gewoon goed. Bestaande kalk zou ook weg gaan, nou vergeet het maar. Ben erg teleurgesteld, had er veel meer van verwacht. Ik heb dit meerdere keren bij de zoutleveringen en onderhoud aangegeven. Maar kreeg een verklaring dat op een bepaald moment de filter is verzadigd?? Maar ik neem deze week wel even contact met jullie op.

Antwort von Mooiwater
Hele goede service van mooi water. Keurige montage en goede uitleg hoe het systeem werkt en hoe het bijvullen werkt. De monteur was wat later maar daar is netjes voor gebeld. Hij ging door tot hij klaar was. Geen haast klus maar gewoon netjes en schoon werk geleverd. Haalde alle stof die tijdens het boren vrijkwam. Toen hij weg was werkte het systeem gelijk en je merkt het echt!!

Antwort von Mooiwater
Via een vriend werd ik gewezen op "kalkvrij" water. Omdt ik zelf op zoek was naar een drukverhoger, heb ik besloten de combinatie aan te schaffen.
De prijs is best fors. Maar... dan heb je ook wel wat.
Tijdens de installatie werd duidelijk dat ons waterverbruik dusdanig hoog is, dat een grotere ontkalker effectiever zou zijn (dus iets duurder).
De monteur heeft alles keurig netjes aangesloten en achtergelaten. Werkend en met uitleg.
Ondanks dat er in de meterkast weinig ruimte was, kreeg hij het voor elkaar de drukverhoger in de meterkast te zetten.
En het resultaat:
GEWELDIG!!!
Zachtere huid, minder zeep gebruik, geen kalkaanslag in de badkamer.
Zachtere was ervaar ik niet.
Wij zijn dik tevreden en zouden iedereen een ontkaler kunnen aanbevelen.

Antwort von Mooiwater
Kwalitatief goede waterontharder. Duidelijke instructies voor zelf-installatie. Door de bezorger zijn de juiste spullen voor installatie geleverd, heel fijn. Vriendelijk contact met de eigenaar. Bedrijf en product is echt een aanrader!

Antwort von Mooiwater
Bij de aanvraag al zeer goed geholpen en geadviseerd geworden! Snelle levering. Goede monteurs die het systeem goed uitleggen en ook praktisch denken in de aanleg ervan

Antwort von Mooiwater
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.