Blij met de snelle en zeer nette installatie van onze waterontharder, tegelijk ook een waterdrukverhoger laten plaatsen, beide apparaten waren direct merkbaar in gebruik. Waterdruk die hier laag was i... Mehr ansehen
Mooiwater is een bedrijf dat snel reageert en bovenal met mensen werkt in plaats van chatbots wat ik een enorm pluspunt vind. Ik heb bij Mooiwater een waterontharder besteld. Zij hebben zeer concurrer... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Door verhuizing de oude achtergelaten en dus een nieuwe besteld. Voor traject prima en duidelijk. Afspraken maken zonder problemen, monteur vriendelijk en professioneel. Denkt mee en heeft alles bij z... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Op de afgesproken tijd stond de enthousiaste monteur voor de deur, fijn! Vol vuur vertelde hij het hele verhaal en nam en passant ook nog wat interessante wetenswaardigheden mee. Als een professional... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Mooiwater zorgt met haar waterontharders met de beste prijs/ kwaliteit voor zacht kalkvrij water in het hele huis. Meetbaar, voelbaar en betrouwbaar. Daarnaast leveren we waterdrukverhogers en Pfas waterfilters. We zijn een nuchtere onderneming die vakkundig te werk gaat met de beste spullen en mensen.
De Vecht 8, 8253PH, Dronten, Niederlande
- 085- 060 44 70
- info@mooiwater.nl
- mooiwater.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
installatie perfect uitgevoerd
Door weinig ruimte in de meterkast en lastig bereikbare aansluitingen was er behoorlijk extra installatietijd nodig. Ondanks dat heeft de monteur de installatie zonder extra kosten perfect uitgevoerd.

Antwort von Mooiwater
Komen afspraken na zijn flexibel geen gedoe
Komen afspraken na, zijn flexibel, installeren vakkundig en lossen ter plaatsen ruimte en afvoer beperkingen zonder gedoe op.

Antwort von Mooiwater
Via de black Friday deal aangeschaft
Via de black Friday deal aangeschaft. Aanschaf ging makkelijk. Zeer snelle reactie op mijn vragen. Monteur was op tijd en zeer vriendelijk. Installatie was binnen een uur gedaan met een extra plankje. Zeer makkelijk in onderhoud, het apparaat geeft een piepje als hij zout nodig heeft. Nu geen kalk meer te zien op de badkamerdeur. Zeer tevreden ermee!

Antwort von Mooiwater
Zeer tevreden en een goede aanrader!
Bedrijf dacht goed mee, omdat onze ruimte beperkt was in de meterkast. Compact, maar toch voldoende capaciteit van onze waterontharder was het mooie resultaat. Snelle en nette montage van het geheel en een duidelijke uitleg.
Samenvattend zeer tevreden en een goede aanrader!

Antwort von Mooiwater
Ben blij met waterontharder maar heb…
Ben blij met waterontharder maar heb een service abonnement afgesloten maar hoor of zie niemand???? Waarvoor betaal ik nu dan???
Het apparaat is top badkamer keuken zwarte spoelbak blijven top… enige waar ik op wacht is service???? N.a.v. aanbieding???

Antwort von Mooiwater
Aanschaf was makkelijk geregeld en de…
Aanschaf was makkelijk geregeld en de monteur kwam keurig op tijd, heeft een nieuwe plank in de meterkast aangebracht en alles zeer naar wens gemonteerd. Na de installatie alles netjes opgeruimd. Het bijhouden van het zout is ook een eitje, het apparaat gaat vanzelf piepen om aan te geven, dat hij weer bijgevuld moet worden. Je wordt door Mooiwater ook op de hoogte gehouden over het onderhoud door een herinnering te sturen, dat er zo nu en dan wel hars in moet. En uiteraard scheelt het veel kalkaanslag. Zeer tevreden!

Een 10 voor Mooiwater!
Een aantal jaren geleden op zoek naar een waterontharder, vielen wij voor Mooiwater op basis van de website. Goed uitgelegd, helder en duidelijk. Mooiwater heeft de klantgerichtheid hoog in het vaandel staan en maakt deze waar. De installatie is voortreffelijk uitgevoerd. Inmiddels gebruiken wij drie jaar de waterontharder uit de Excellent-lijn. Wij zijn uiterst content met de waterontharder van Mooiwater. Wij geven een 10!

Goede service & afwikkeling installatie Pfasfilter
In eerste instantie waren er wat problemen met de installatie van de Pfasfilter, maar het bedrijf heeft dit adequaat opgelost, onder andere door de problemen op een snelle manier te verhelpen. Dank aan de monteur nog!!
Wij hadden al een waterontharder van Mooiwater, maar sinds het gebruik van de Pfasfilter is de kwaliteit van het drinkwater ook met sprongen vooruit gegaan.
Ik kan dit bedrijf aan iedereen aan bevelen!!!

Antwort von Mooiwater
Mooi water ontharder na een jaar in gebruik.
Wij hebben nu iets langer dan een jaar de Excellent Mini Plus samen met de druk verhoger in gebruik van MooiWater en wij zijn zeer tevreden met onze aankoop!
Deze combinatie gekocht na enige research gedaan te hebben MooiWater had een actie waarbij de combinatie met een voordeel werd aangeboden en wij er al snel over uit waren dat wij bij hen moesten zijn voor een waterontharder en drukverhoger voor ons huis. We waren destijds bezig met het verbouwen van de badkamer en hebben "gun metal" kranen en accessoires.
Na een jaar is er geen kalk op het glaswand van de douche en kranen zichtbaar. Dit scheelt een hoop poetsen en schoonmaken met middelen.
Na het offerte traject, een afspraak gemaakt en de installatie verliep vlot.
Het verbruik van het zout valt ook mee. Douchen met zacht water is een belevenis geworden.

Waterontharder
Nu +/- een jaar lang een waterontharder van mooi water. Doet wat er beloofd wordt en lijkt vrij zuinig met zout. Verder geen gekke dingen.
Ook het wasmiddel en vaatwaspoeder zijn wij erg tevreden over.

Antwort von Mooiwater
Al 2 jaar een waterontharder van Mooiwater…
Twee jaar geleden hebben we een nieuwe badkamer gekregen en gelijk de waterontharder van Mooiwater laten installeren. Dat was achteraf gezien een goede beslissing. De installatie in de kelder was zo gepiept. De glazen deur in de douche en de douchekop zien er nog steeds als nieuw uit. Al met al is de investering in een waterontharder van Mooiwater zeker de moeite waard!

Antwort von Mooiwater
Mooiwater maakt haar beloftes waar
Mooiwater maakt haar beloftes waar. Ik heb nu inderdaad kalkvrij water. Dit is goed te zien in de badkamer en keuken. Het meest overtuigt de glazen waterkoker, welke ik sinds de installatie van de Mooiwater filter nooit meer heb hoeven ontkalken. En dat bij een lokale waterhardheid van DH11 !!

Antwort von Mooiwater
Systeem draait nu een kleine 2 jaar…
Systeem draait nu een kleine 2 jaar probleemloos. Ik heb er weinig omkijken naar. Installateur was prettig om mee te werken

Prima
We hebben al enkele jaren waterontharding van mooiwater. Zeer tevreden. Zacht water en meer schuim van zeep en douchegel.

Antwort von Mooiwater
Maak nu bijna 2 jaar naar tevredenheid…
Maak nu bijna 2 jaar naar tevredenheid gebruik van een waterontharder van Mooiwater.
Het offerte traject was duidelijk en de communicatie was ook zeer goed. De installatie verliep vlekkeloos en de monteur dacht heel goed mee in de mogelijkheden. Na overleg met de monteur een andere versie waterontharder laten installeren dan geoffreerd, deze paste beter in onze meterkast en de monteur kon ook meteen vertellen wat de prijsconsequentie was.
Fijn was ook dat de monteur o.b.v. de foto van onze meterkast zowel de geoffreerde als aangepaste waterontharder bij zich had, zodat hij op het afgesproken tijdstip toch kon installeren.
Kortom er wordt zeer goed meegedacht in de mogelijkheden en uitvoering.

Prima service
Prima service. Ontkalker werkt goed. Zout en wasmiddel worden altijd snel geleverd.

MooiWater - Dè balans tussen kwaliteit van apparatuur en ondersteuning
Het is niet zozeer alleen de apparatuur die ons bevalt - effectief, hoog gebruikersgemak - maar juist ook in aanvulling daarop de klantgerichtheid van MooiWater. Beide zijn top! De ontharder functioneert prima en blinkt uit in gebruiksgemak. En de ondersteuning is klantgericht en professioneel; doen en beloven kloppen!

Prettige samenwerking, goed product
Prettige samenwerking. Ze zijn flexibel en denken goed met je mee.
Mijn keuken kon worden ontzien, zodat ik daar nog lekker hard drinkwater heb, naar mijn wens. :)
De ontharder is goed minimalistisch en vereist vrijwel geen interactie. Lijkt zeer betrouwbaar te werken.

Echt fantastisch
Echt fantastisch. Installatie en service verdienen een dikke pluim. Doodsimpel in het gebruik en voor ons een grote uitkomst.
Wij hebben 2 verstandelijk beperkte kinderen en verbruiken best veel water, met name voor de wasmachine, hetgeen automatisch betekent dat wij nog al wat kwijt zijn aan het onderhoud. In Groningen is het water namelijk nogal hard
De Mooiwater ontharder scheelt ons een hoop. En niet alleen in het voorkomen van de verkalking van de wasmachine. Onze jongste heeft namelijk altijd al veel last van jeuk/exceem gehad, maar sinds wij zacht watetr hebben, is zijn exceem verdwenen en ook nooit meer terug gekomen. Wat een uitkomst!

Antwort von Mooiwater
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.