Morren bouw en onderhoud Bewertungen

TrustScore 4 von 5

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

11 Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Vakmanschap en betrouwbaar

Aart en Marc hebben een fantastische kapschuur in onze tuin geplaatst. Het heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Naast hun vakmanschap denken Aart en Marc mee en komen zij hun beloften na.

1. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Morren levert vakmanschap voor juiste prijs

Team Morren (Aart & Marc) hebben binnen 1 week bij ons een fantastische maatwerk kapschuur met glazen schuifwanden (van ‘de broertjes’) in de tuin gezet. Ze werkten snel en netjes. Absoluut vakmanschap voor een goede prijs. Zeer aanbevolen voor alle soorten houtbouw.

14. Juli 2025

Veranda

Wij zijn ontzettend tevreden over de aannemer die onze veranda heeft gebouwd. Vanaf het eerste contact viel meteen op hoe vriendelijk hij was. Hij komt al zijn afspraken na, reageert snel op berichten, en denkt echt met je mee om tot het beste resultaat te komen. Tijdens de hele samenwerking was hij netjes, duidelijk in de communicatie en altijd bereid om vragen te beantwoorden of mee te denken over oplossingen.

De veranda is prachtig geworden. Een echte aanrader!

8. Mai 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer goed

Zeer tevreden met de geplaatste veranda in onze tuin. Bedrijf komt zijn afspraken na, komen netjes op tijd en werken erg netjes. Tijdens bouw van veranda altijd tijd voor overleg en eventuele aanpassingen ook goed opgepakt. Fijne (vak)mensen om mee te werken.
Erg blij met onze veranda

26. März 2025

TOPBEDRIJF !

Wij waren ten tijde van de aanvraag en bouw op televisie als Kamila & Peter van RETOUR MASTERS
Handelaren die echt wel weten wat ze doen en waarbij de prijs zeker niet onbelangrijk is.
Deze was voor de massieve Carport zo concurrerend door de slimme inkoop van hout.
Ook zijn het betrekkelijk jonge mannen die nog graag hard werken en snel.
Zij deden in een dag van 12 uur, waar een andere aannemer een week voor uittrok.
Kortom;
Ook door BN-er's wordt MORREN BOUW & ONDERHOUD van harte aanbevolen
😁
Het blijft ook zeker niet bij die Carport alleen.

1. November 2024

Prachtige Aanbouw

Toen we besloten om een aanbouw te laten maken, waren we best zenuwachtig. Maar vanaf het eerste gesprek met het bedrijf voelde het goed. Ze luisterden naar onze wensen en gaven ons geweldige ideeën.

De bouw ging soepel en het team was altijd vriendelijk en professioneel. Ze hielden ons goed op de hoogte en werkten keurig. Het resultaat is prachtig! De aanbouw is ruim, licht en perfect voor onze gezinssituatie. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en zouden dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Ze hebben onze dromen werkelijkheid gemaakt! Zeker een aanrader! 💪🏻😃

9. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een geweldige ervaring om dit…

Wat een geweldige ervaring om dit bedrijf het vertrouwen te geven in een grote klus: veranda, schuur, tuinhuis, sere en schutting. Gewoon goed, zoals het hoort: werken en kŵaliteit volgens afspraak. We zijn na de eerste afspraak "voorzichtig" begonnen met een veranda. We kenden de heren niet, even bekijken wat ze konden. Dat veranderde al snel in een volledige aanpak en renovatie van onze tuin. Vrijwel niets is teveel voor ze, niets onmogelijk. Echt een aanrader!!

2. September 2024

Top. Fijn bedrijf, fijne kerels

Morren heeft bij ons zowel een kapschuur met veranda gemaakt en een schuur met kleine overkapping gemaakt.
Kende het bedrijf niet, dus je moet maar afwachten. Achteraf zeer blij met de keuze voor Morren. Niks was te veel gevraagd, netjes gewerkt, afspraken worden nagekomen.

2. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr