Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Als VvE maken wij als jaren gebruik van de diensten van Mossink, de ervaring is dat ze niet of traag reageren en werkzaamheden altijd erg laat ingepland worden en afspraken soms niet nakomen. Inmidde... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Aardige monteur leverde wat gevraagd werd, een Perilex aansluiting. Een achteraf onnodige zoektocht naar doorvoer deed ons uiteindelijk weer belanden bij de leiding die origineel voor ogen was te gebr... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

korte response tijd. Optimizer aan zonnepaneel moest vervangen worden. Dat lukte prima. monteur keek (ongevraagd) ook aale andere panelen even na. Mooie service. Volgende keer weer dit bedrijf

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ruim een half jaar geleden heeft Mossink de intercom weggehaald ivm storingen. We zouden binnen enkele dagen een nieuwe intercom krijgen. Inmiddels zijn we een half jaar verder en hebben we nog geen i... Mehr ansehen

1. Elektroinstallationsdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Mossink Elektrotechniek is een dynamisch, elektrotechnisch familiebedrijf in Hoevelaken

2,1

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed bedrijf die de opgedragen…

Goed bedrijf die de opgedragen werkzaamheden keurig heeft uitgevoerd.

9. November 2021

Beste Nico,

Bedankt voor de mooie waardering!
Fijn te lezen dat u tevreden bent over de werkzaamheden die Mossink bij u heeft uitgevoerd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er is geen werk bij ons uitgevoerd maar…

Er is geen werk bij ons uitgevoerd maar ik ben klant die afhaalt. Tevreden over de mensen aan de balie ! Aardig en correct geholpen.

9. November 2021

Beste Hans,

Wat fijn dat u een goede review geeft over onze collega's aan de balie. Dit is altijd goed om te horen.
Als u in de gelegenheid bent om de 1ster waardering dan ook te veranderen in meerdere sterren, zullen wij dit enorm waarderen.
Graag tot een volgende keer!

Goede ervaring

Goede ervaring, professionele monteur, afspraken worden nagekomen.

8. November 2021

Beste heer/mevrouw Schipper,

Hartelijk bedankt voor de mooie review!
Fijn dat alles naar wens is verlopen.

Excellent team

Betrouwbaar, vriendelijk, flexibel, deskundig en te allen tijde professioneel.

8. Juli 2021

Beste Mark,

Hartelijk bedankt voor de mooie review!
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de service van Mossink.
Wellicht tot een volgende keer!

Mossink elektrotechniek

Installatie eigen beveiligingsinstallatie

Zowel het offertetraject als de installatie zijn correct en degelijk uitgevoerd. De contacten hebben we als helder, plezierig en adequaat ervaren

10. Juni 2021

Goedemorgen,

Hartelijk bedankt voor de mooie review.
Bij Mossink staat een zorgeloze ervaring voor onze klanten centraal. Fijn dat dit gewaardeerd wordt.
Wellicht tot een volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efficiënt vakwerk voor een goede prijs…

Efficiënt vakwerk voor een goede prijs met bovendien professionele adviezen.

7. Mai 2021

Beste Wim,
Bedankt voor uw beoordeling. Erg fijn om te horen dat de diensten goed bevallen zijn!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Monteur op tijd en vriendelijk.

Monteur op tijd en vriendelijk.
Prima vakkennis en onze wensen gerealiseerd.
Wij zijn erg tevreden

12. März 2021

Beste R.E.Smit,
Hartelijk bedankt voor de beoordeling! Goed om te horen dat u tevreden bent.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn altijd zeer tevreden over de…

We zijn altijd zeer tevreden over de service van Mossink

19. Februar 2021

Antwort von Mossink

Hoi Inge, hartelijk bedankt voor de goede beoordeling! Fijn om te horen dat jullie altijd tevreden zijn.

Prima partij

Prima partij, misschien niet de goedkoopste maar leveren erg goed werk!

17. Februar 2021

Antwort von Mossink

Hoi Marc, bedankt voor de beoordeling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De jaarlijkse controle van mijn…

De jaarlijkse controle van mijn beveiligings installatie gebeurt steeds door vriendelijk, deskundig personeel.

16. Februar 2021

Antwort von Mossink

Goedemorgen Peter, hartelijk bedankt voor de beoordeling! Fijn om te horen dat de controles goed verlopen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel met uitbrengen van offerte

Snel met uitbrengen van offerte, en ze kunnen meestal snel aan de slag. hebben meerdere klussen vakkundig uitgevoerd door de hele school heen,zeer tevreden.

10. Februar 2021

Antwort von Mossink

Henk van de Kamp, bedankt voor de 5-sterren beoordeling!
Fijn dat u zeer tevreden bent, we doen ons best om de klant zo spoedig mogelijk te helpen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service en kundige monteurs

Antwort von Mossink

Rob, bedankt voor uw beoordeling!
Het is erg fijn om te horen dat de service en monteurs goed zijn bevallen.

Snelle service…

Alarmcentrale waarschuwde voor een lege batterij van een keyfob. Na een telefoontje met Mossink nog dezelfde opgelost

Antwort von Mossink

Ruurd Haverlach, bedankt voor de beoordeling!
Fijn om te horen dat het probleem snel is opgelost.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle en professionele service.

Kort gezegd 5 sterren zeker waard.

Antwort von Mossink

Willem, bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Klantenservice Mossink

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr