Aldrig mer!
Första intrycket var positivt, säljaren kom och måttade porten efter mina önskemål, men ack vad jag bedrog mig! Leveranstiden skulle vara 4-5 veckor, när jag efter drygt tre veckor ringde för att kolla att allt var ok så fick jag efter en lite för lång paus ett något svajigt svar om att alla panelbrädor på fabriken var fel av någon anledning så dom var tvungna att beställa hem nya vilket skulle påverka leveranstiden ytterligare… Efter 8 veckor och lite tjat från mig så kom till slut portarna, men då saknades det 10cm i nedkant, portarna var alltså 10cm för korta… Säljaren hade alltså måttat fel trots att jag stod med honom vid mätningen och sa att jag vill ha dem max i höjd och bredd! Nu i efterhand tycker Motum att det är mitt fel! Portarna som levererades saknade dessutom skjutluckor för ventilerna i nedkant och sparkplåtarna var i fel färg!! Den 22januari kom korrekta portar… Så 4-5veckor blev plötsligt 17veckor och Motum tar inget ansvar för det utan skyller det på mig!?! De kommer med fantasifulla efterkonstruktioner och med anklagelser mot mig och hantverkarna, att vi gjort fel och att det är mitt fel… Hoppas ni har bättre tur med beställningar och bemötanden från Motum, vi kommer ALDRIG mer beställa något från dem igen!