Mou Bewertungen 71

TrustScore 1.5 von 5

1,6

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Giver kun 2 stjerner fordi gullasch suppen faktisk smager godt… men at få kun 1 stykke kød burde ikke være ok til en suppe til 45 kr. ?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køber ofte mou supper, og plejer at være godt tilfredse med dem. Men denne gang har jeg været nød til at kassere en kartoffel- porre suppe købt i Føtex med holdbarheds dato til d. 17/1 - 2027. Efter... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi smagte tom Jum suppen, det var dog en fejl, suppen var tyk og klisteret, næsten uden smag, det smagte næsten som copnudles ( de helt billige ) det var en meget skuffende oplevelse, det vil vi i... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Godt nok nogle vilde priser! 40 kr.! 😱for 500-1000g suppeboller i det lokale supermarkeds tilbudsavis og 1 l. suppe på TILBUD til 28,- lå typisk på 18-20 kr. på tilbud før inflationen - men hey, nu... Mehr ansehen

1,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mous gullachsuppe er den bedste suppe…

Mous gullachsuppe er den bedste suppe jeg nogen sinde har smagt ,men det irritere mig den kun kan fåes visse mdr om året jeg kunne nemt spise den flere gange om ugen god og stærk og smager VIRKELIG af noget venlig hilsen en glad gullach kunde

4. September 2019
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Græskar-chili suppe

Vi har altid spist mou-supper med god appetit. I dag spiste vi græskar-chilisuppe mærket den 10.12.18-6. Den var uden den sædvanlige gode smag og bid, den var faktisk rigtig kedelig. Jeg håber det er en produktionsfejl, som ikke gentager sig. I modsat ryger den af listen over vores favoritsupper.

5. Mai 2019
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Smager jo godt nok

Smager jo godt nok , men pakkerne skrumper.

Kød og melboller fra 1000g til 900g osv. Det gider vi ikke.

1. März 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mou’s Oksekødsuppe og Karrysuppe.

Mou’s Oksekødsuppe og Karrysuppe, er intet mindre end fremragende.Kan se at andre beklager sig over manglende fyld i Karrysuppen, til dem vil jeg såmænd blot sige, at det ikke er forbudt at komme lidt extra kylling i suppen, nøjagtigt som man kommer boller, i Oksekød/Hønsekød supperne.

10. November 2018
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Der er palmefedt i Mous supper

Der er palmefedt i Mous supper. Fy! Hvem i hele verden bruger palmefedt til hjemmelavet suppe? Hvor ulækkert. Det er både usundt, miljømæssigt dårligt, og det bidrager til udryddelse af orangutanger. Skam jer, Mou!

8. Oktober 2018

Vandig oplevelse

Karrysuppen er blevet vandet, og med mindre fyld i. Prøvede i dag den økologiske tomatsuppe, som vi fandt direkte uspiselig - den var tynd og smagte af sukker. Den almindelige tomatsuppe med nudler er fin (indtil de også udvander den en dag). Ville foretrække at prisen blev sat lidt op, hvis kvaliteten kunne følge med.

2. Jänner 2018
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Intet andet end skuffende suppe

Der var engang, hvor Mou-supper var gode og nemme at have i fryseren til kølige dage, hvor det skulle gå lidt stærkt, men nu har de efterhånden tyndet supperne så meget med vand, at smagen er tæt på ikke-eksisterende, og fyldet er der også blevet meget mindre af. I dag fik vi gullasch-suppe til aftensmad, men suppen var så ringe og dybt kedelig, at jeg ikke engang gad færdiggøre første portion, og resten af grydens indhold røg direkte i vasken. Der var alligevel så lidt fyld i suppen, at den hurtigt forsvandt i vaskens sorte hul.

Det kan godt være, at Mou har hørt at man kan koge suppe på en sten og derfor forsøger sig på det, men normalt så ryger der altså andre ting i gryden også.

7. April 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr