Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad! Bewertungen 284

TrustScore 3 von 5

2,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har god erfaring med Mspa. Har nå kjøpt vårt boblebad nr 2 fra dem. Det første gjorde jobben sin, men vi oppgraderte og lot nevøen vår overta det gamle. Vi kjøpte også utedusjen derfra. Da vi treng... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kjøpte Carlton 6p i september 2021. Plassering ute under tak, tørt med god beskyttelse for vær og vind. Fungert utmerket 1 år. Siden januar 2023 har jeg byttet sirkulasjonspumpe 2x (selvsagt etter MSP... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en tekapo for å ha nå til sommeren. Fikk jacuzzien og motoren funker ikke, vi ringer dem å de ber oss om å skrive en servicemail, di blir enige om å sende ny motor, nå er det gått 2-3 uker s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

At produktene ikke har lengre levetid enn to år, er veldig underkommunisert. Ved feil må du dokumentere at det ikke er du selv som er ansvarlig for at ting ikke fungerer og ved bare det minste avvik p... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Haus & Garten

Vom Unternehmen geschrieben

Mspa.no – Norges mest solgte boblebad Kjent fra Sommerhytta på TV2! Vi har levert over 100 000 Mspa boblebad i Norge, og vi gleder oss til å ønske enda flere badeglade familier velkommen. Mspa boblebad er markedets beste valg: ✅ Innebygd rense- og varmefunksjon for enkel vedlikehold ✅ Markedsledende kvalitet, uslåelige priser og moderne design ✅ Plug & Play – klart til bruk på 5–10 minutter ✅ Rask levering rett hjem på døren, over hele Norge Mspa er familiens favorittprodukt som skaper glede hjemme og på hytta året rundt. 👉 Oppdag vårt utvalg og bestill ditt boblebad i dag!

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Boblekar

Har kjøpt spabad og utstyr flere ganger. Rask og god service alle gangene. Basseng holder i flere år, bra kvalitet.

20. Jänner 2025

Hei,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du har hatt gode opplevelser med både spabadet og utstyret du har kjøpt hos oss, og at du setter pris på kvaliteten og servicen vår.

Vi er veldig glade for å ha deg som kunde og setter stor pris på tilliten du viser oss gang på gang. Tusen takk for at du deler din erfaring – vi håper du får mange flere fine stunder med boblebadet ditt! Alt godt,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt supert bad i høy kvalitet

Helt supert bad av den beste kvaliteten. Minimalt strømforbruk da vi nesten ikke merker det på strømregningen.
Har hatt Mspa fra de kom på markedet frem til 2023 hvor vi gikk over til Spaxo fra de samme folkene som yter en super service og løser det om det skulle være noe problem.
Anbefales på det sterkeste ❤️

8. April 2024

Antwort von Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Tusen takk for fantastisk anmeldelse Bjørn. Tenk at du har vært kunde av oss i over 10 år nå. Alt godt, om det skulle være noe vet du at vi hjelper deg så raskt og godt som mulig.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Meget godt fornøyd med produktet.

Meget godt fornøyd med produktet.
Dette er nr 2 vi har av samme type. Desverre ble første spabad deffekt etter 3 år så håper dette varer lengre.

Antwort von Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring med Mspa! Det er flott å høre at du er fornøyd, og vi håper det nye boblebadet gir deg mange avslappende stunder fremover. Hvis du trenger tips til vedlikehold, er vi her for å hjelpe!

Veldig fornøyd med boblebadet

Veldig fornøyd med boblebadet, har det oppe hele året og det fungerer bra . Eneste som tar for lang tid er hvis det er noe feil , tar lang tid å få ordnet opp . Men vi bruker det mye og det på 6 året

1. Mai 2024

Antwort von Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med boblebadet og at det fungerer bra året rundt! At dere fortsatt bruker det etter seks år, er jo helt fantastisk!

Kjedelig at det tok litt tid når det oppstå feil – det skjønner jeg kan være frustrerende! Men veldig gøy å høre at dere bruker det mye! Hvis det er noe mer vi kan gjøre for dere, er det bare å si ifra! Tusen takk for at du tok deg tid Vigdis, Alt godt,

Works well

Yep, at least 10 characters.

Antwort von Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Tusen takk for din anmeldelse Kristoffer :)

Veldig fornøyd med mitt Starry

Veldig fornøyd med mitt Starry
Eneste eg har å utsette, er at lyset sluttet å virke kun etter et par måneder.

Antwort von Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Tusen takk for tilbakemeldingen, Jan Arild! Det er flott å høre at du er veldig fornøyd med Starry. Vi beklager imidlertid at lyset sluttet å fungere etter kun et par måneder. Dette er selvfølgelig ikke slik det skal være. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, så skal vi hjelpe deg med å finne en løsning. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring!

Supert

Rask levering. Har vært til glede for både små og store

8. Juli 2024

Antwort von Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Tusen takk, Guttorm, for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at både små og store har hatt glede av din Mspa. Vi er også glade for at du er fornøyd med den raske leveringen. Takk for at du delte din opplevelse – det setter vi stor pris på! Takk for at du tok deg tiden til å skrive en fin anmeldelse av Mspa 🙏🏽

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. Mye for pengene. Fungerer utmerket dersom man er nøye med renhold. Brukes hele året. Kjemikaler som brukes er klor og alka up ved behov. God kundeservice.

Antwort von Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Tusen takk for den grundige og positive tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er veldig fornøyd og opplever at Mspa gir mye for pengene. Det er også flott at du setter pris på brukervennligheten og muligheten til å bruke den hele året. Vi er glade for at du er fornøyd med både produktet og kundeservicen vår – det betyr mye for oss. Takk for at du deler dine erfaringer! Alt godt,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mye glede for pengene :-)

Antwort von Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det gleder oss å høre at du får mye glede for pengene med din Mspa. Vi setter stor pris på at du valgte oss og håper du fortsetter å nyte mange herlige stunder i ditt boblebad!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Very good service and premium quality…

Very good service and premium quality on the Mspa.

12. September 2024

Antwort von Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Takk for din flotte tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du er fornøyd med både servicen og kvaliteten på Mspa. Det betyr mye for oss å høre at vi leverer produkter som lever opp til forventningene. Takk for at du valgte oss – vi håper du får mange avslappende stunder med din Mspa!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I think the product is great

I think the product is great, especially considering the price! Keeping 40 degrees in winter conditions. All support cases has been handled with great customer service.

17. Jänner 2025

Antwort von Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Hi Fredrik, Thank you so much for your fantastic feedback! We're delighted to hear that you're enjoying your Mspa and that it maintains 40 degrees even in winter conditions – that's exactly the kind of experience we aim to provide. 😊

It's also wonderful to know that our customer service has handled your support cases to your satisfaction. Your kind words mean a lot to us, and we truly appreciate you sharing your experience.

We hope you continue to enjoy relaxing moments in your Mspa for many seasons to come!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi er strålende fornøyd med boblebadet…

Vi er strålende fornøyd med boblebadet vårt og fikk kjempegod service når vi kjøpte feil type filter! Fikk tilsendt nye før vi returnerte de feilkjøpte!

Antwort von Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er så glade for å høre at du er strålende fornøyd med boblebadet ditt og at du opplevde god service hos oss. Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal føle seg! 💙

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring, og vi står alltid klare til å hjelpe om du skulle trenge noe i fremtiden. Nyt mange herlige spa-stunder fremover! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service på motoren. Rask levert.

22. April 2024

Antwort von Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Hei Janicke, Tusen takk for din positive tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du opplevde rask og god service på motoren. 😊

Det betyr mye for oss at kundene våre er fornøyde, og vi står klare til å hjelpe om du trenger noe i fremtiden. Alt godt,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var hull i isolasjons lokket til…

Det var hull i isolasjons lokket til spaet. Hullet var der når jeg pakket ut. Ganske irriterende

1. Jänner 2025

Hei Torgeir,

Takk for tilbakemeldingen! Vi beklager at isolasjonslokket hadde en skade ved levering – det er forståelig at dette var irriterende. Vi er glade for å høre at saken nå er løst, og håper du er fornøyd med oppfølgingen vår.

Skulle du ha ytterligere spørsmål eller behov for hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte oss igjen. Takk for at du valgte Mspa, og vi håper du får mange fine spa-stunder fremover! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt fornøyd og fungerer som det skal

Godt fornøyd og fungerer som det skal, og kjapp levering i julerushet

20. Dezember 2024

Hei Tom,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er så hyggelig å høre at du er fornøyd med både produktet og den raske leveringen – spesielt i julerushet. 🎄

Vi håper boblebadet gir deg mange avslappende øyeblikk, og at du fortsetter å være like fornøyd fremover. Skulle du trenge noe, er vi alltid her for å hjelpe!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid veldig bra Service ,og fine…

Alltid veldig God Service ,og fine Produkter 🥰

Hei Vegard,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🥰 Vi setter stor pris på at du er fornøyd med både servicen og produktene våre. Det betyr mye for oss å høre slike hyggelige ord fra kunder som deg!

Vi håper du fortsetter å nyte produktene våre, og vi er alltid her om du skulle trenge noe.

La réponse de la marque au bout de 5 ans

J'ai écrit un avis il y a 5 ans, 5 ans oui oui. Le Community manager se réveil et balance son copié/collé sur tous les avis négatifs de ce site en disant (comme vous avez pu le voir) que l'on n'a pas acheté le produit chez eux blablabla. Mec, peu importe où j'ai acheté le produit, c'est bien cette marque que mon SPA avait (car ouais, poubelle le spa hein). Si vous aviez encore des doutes sur la confiance que vous pouvez avoir sur cette marque et leurs produits... Fuyez !

Antwort von Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Thank you for your feedback, though we’re sorry to hear about your negative experience. We understand your frustration and sincerely regret that your spa did not meet your expectations.

We’d like to clarify that our goal is to assist all our customers in Norway as much as possible. However, when the purchase is made through another retailer or in a different country, our ability to intervene directly may be limited.

Your feedback is important to us, and we take your comments to heart as we work to improve our products and services.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tok lang tid før jeg fikk varene og fikk feil vare

Tok lang tid før jeg fikk varene, måtte purre på mail. Fikk da feil produkter. Ikke fått svar på mail etter det, har purret flere ganger.

1. August 2024

Hei Marit,

Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding. Det er virkelig beklagelig å høre at opplevelsen din ikke levde opp til forventningene – slik skal det selvsagt ikke være.

Vi setter stor pris på våre kunder og er stolte av å ha over 100 000 fornøyde familier på kundelisten. Samtidig erkjenner vi at vi alltid kan bli bedre, og vi ser på tilbakemeldinger som en mulighet til å lære og forbedre oss.

Vi håper vi får muligheten til å rette opp inntrykket ditt og vise at vi strekker oss langt for å være best i klassen når det kommer til både produkter og kundeservice.

Alt godt,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

J'ai commandé un spa cet été en…

J'ai commandé un spa cet été en juillet. Au bout de 3 jours, fuite d'air au niveau des coutures. J'appelle MSPA et il me renvoie un bassin. J'installe le nouveau bassin et au bout de 4 jours, je m'aperçois qu'il perd de l'eau dû à une fuite. Je rappelle MSPA sav et explique mon problème que cela fait déjà 2 fois et demande le remboursement. Refus catégorique ! Je n'arrête pas d'envoyer des mails et appels et aucune solution ! Au vu de l'été indien de cette année, je n'ai pas pu en profiter. Je vais faire appel à l'union des consommateurs. Ils font la sourde d'oreille !!! Un conseil , n'acheter rien chez eux . Je suis dépité.

19. Juli 2024

Antwort von Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Thank you for taking the time to leave a review. However, we have looked into this matter and found that you are not a customer of Mspa.no, our Norwegian store. It seems your purchase was made through another retailer or distributor in a different country.

We kindly ask if you could remove this review, as it does not reflect the services or products provided by Mspa.no. If you have concerns regarding your order, we recommend reaching out directly to the retailer you purchased from, so they can assist you further.

Thank you for your understanding.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr