Mundret Bewertungen

2 737
TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækkert mad Vi fik Lakserilette, Carpaccio, Vitello Tonnato, Dumblings, Risottokugle og brød. Der var ikke en finger at sætte på maden - alt smagte godt. Og selvom retterne er mundrette,... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Igen en god smagsoplevelse; men er portionerne blevet mindre? Det synes jeg. Sidst beklagede jeg også kvaliteten af jeres brød. Den er ikke ret god og matcher ikke de andre gode smage af jeres mad.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestilte 6 mundretter pr. person og servede dem sammen med surdejsflute. De unge mænd 18-30 kunne godt spise 10 hver, mens øvrige i aldersgrupen fra 30 - 90 spiste 4-6 mundretter pr. person. Det vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har bestilt mad fra mundret 5 gange og alle gange til 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️super lækkert, nemt, lækre råvarer, nemt at anrette. Vi har serveret det på vores lille båd, hvilket også fungerede godt. Kun rosend... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Take-away-Service
  2. Tapas-Restaurant

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Mundret tilbyder vi et unikt madkoncept både som take away og catering. Du kan hos Mundret bestille til hverdag og fest. Mundretterne anrettes enkeltvis i vores engangsemballage og med de mange forskellige mundretter vil du opleve et skønt farvespil på bordet. Vi tilbyder også udlejning af et selskabslokale i Slet, hvor mulighederne er mange. Ønsker du at lære os bedre at kende, så tjek vores hjemmeside ud - www.mundret.dk.

Kontaktinformationen

(2 737)

640 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service og kavalitet på alle måder

Jeg har oplevet så venlig service ved bestilling af ordre og senere modtaget den lækreste mad

4. April 2026

Kære Birgit

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har oplevet venlig service ved bestilling, og at maden levede op til forventningerne.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig godt

Det var rigtig godt.
Godt med lidt fornyelse.

Eneste lille kritisk, de friterede kapers. Ellers 👍🏻👍🏻

Kære Thorben

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du synes godt om maden og fornyelsen i retterne. Vi tager også din kommentar om de friterede kapers med i vores videre udvikling.

Fantastisk koncept ……..

En særdeles positiv oplevelse fra start til slut. Fantastisk koncept.
Fin beskrivelse af retterne på hjemmesiden - leveret helt friskt og færdigpakket til tiden af et smilende personale. Frygten for, at retterne måske var lidt små, blev straks elimineret. Der var rigeligt. Og det var super lækkert.
Så alt i alt et fantastisk koncept til en særdeles konkurrencedygtig pris. Vi var syv personer til en Påske frokost.

Kære Thomas

Tak for din positive respons! Det glæder os at høre, at I havde en positiv oplevelse fra start til slut, og at både koncept, levering og beskrivelser levede op til forventningerne.

Vi er også glade for, at portionerne og smagen passede godt til jeres påskefrokost. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

En nem smagsoplevelse.

Portionerne var perfekte og smagen i top. Det er så absolut i særklasse.

Kære Lotte

Tak for din feedback! Det glæder os meget af høre, at I oplevede portionerne og smagen i top!

Super lækker mad

Super lækker mad, kører gerne fra Silkeborg til Århus for at hente en anden gang 👏👏👏

Kære Jette

Tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du nød maden - vi sætter stor pris på din anbefaling.

Vi vil lige minde om, at vi nu har fået en pick-up lokation hos Hede Kaffe på Nørrevænget 5B, i Silkeborg - måske dette gør afhentningen nemmere:)

Stor festmenu

Dejlig mad, som blev rost af vores gæster. Friskt og veltilberedt, gode smage og meget mættede.

Kære Malene

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at maden blev godt modtaget af jeres gæster, og at I oplevede den som både frisk, veltilberedt og mættende med gode smage.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lige fra bestillingen til afhentningen…

Lige fra bestillingen til afhentningen hos Kandis i Ry har det bare været en stor fornøjelse og toppen af det hele, sikke en lækker middag vi fik, friske og lækre råvarer og utrolig dejlige smage.
Kan helt klart anbefale Mundret - 110 % fantastisk kulinarisk oplevelse.
Vh.
Jørn Fritsdal
Ry

Kære Grethe og Jørn

Tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at hele oplevelsen fra bestilling til afhentning i Ry fungerede godt, og at middagen levede op til forventningerne med friske råvarer og god smag. Vi sætter stor pris på din anbefaling og de flotte ord om oplevelsen!

Alt spillede

Alt spillede. Lækker mad og nem afhentning.

Kære Rikke

Tak for din feedback! Dejligt at høre, at de hele spillede for dig, samt at du oplevede en nem afhentning og lækker mad!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levede fuldt ud op til forventningen.

Levede fuldt ud op til forventningen.

Kommer snart tilbage og bestiller igen :-)

31. März 2026

Kære Kunde

Tak for din respons!
Vi er glade for at høre, at vi levede op til forventningerne. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid en oplevelse selvom det nok er…

Altid en oplevelse selvom det nok er tyvende gang at vi smager det. Glæder mig til at smage de nye ting som er på menukortet fra midt i april.

Kære Vibeke

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at I fortsat har gode oplevelser, selv efter mange besøg, og vi håber at de nye retter har været spændende og gode!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God hjælp til at vælge småretter uden…

God hjælp til at vælge småretter uden bestemte allergener.

29. März 2026

Kære Anne

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du fik god hjælp til at vælge retterne, og at det fungerede godt for jer.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg syntes alt hvad vi fik var lækkert

Jeg syntes alt hvad vi fik var lækkert, dog er portionerne lige en anelse for små. Kunne man øge mængden med 10-15% ville Mundret få topkarakter :)

Kære Kit

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du fandt maden lækker. Vi tager også din feedback omkring portionsstørrelserne med os videre i vores arbejde med at udvikle menuen.

Meget velsmagende

Meget velsmagende. Tilpas mængde. Gode, spændende smage. Indbydende anrettet.

Kære Helle

Tak for din respons! Det glæder os at høre, at du oplevede retterne som velsmagende med spændende smage, i den rette mængde!

Lære små retter

Nemt at bestille, nemt at hente (flere afhentningssteder) og lækre små retter, hvor man ikke selv skal tænke på at anrette.

Kære Anne

Tak for din feedback. Det glæder os at høre, at bestilling og afhentning fungerede nemt, og at du havde en god oplevelse med de lækre små retter, som var lige til at servere.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smager godt og er så lækkert og nemt :-)

Til vores netværksarrangement her i telefonHuset - Aarhus Syds største kontorfælleskab

26. März 2026

Kære Ulrik

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at maden smagte godt, og at det fungerede nemt til jeres netværksarrangement.

Altid lækker og spændende retter

Altid lækker og spændende retter
Jeg er imponeret over hvor meget der er i de små bøtter, når jeg tager det ud på tallerkenen

25. März 2026

Tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at du oplever retterne som både lækre og spændende, og at portionsstørrelserne overrasker positivt, når de anrettes.

Alt i vinkel

Alt i vinkel
Virkelig velsmagende lækker mad

24. März 2026

Kære Helle

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at alt spillede, og at du oplevede maden som både velsmagende og lækker.

Enormt god mad

Enormt god mad og god oplevelse hele vejen igennem

21. März 2026

Kære Anna

Tak for din feedback! Dejligt at høre, at du havde en god oplevede med Mundret hele vejen igennem!

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr