Mundret Bewertungen

2 732
TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækkert mad Vi fik Lakserilette, Carpaccio, Vitello Tonnato, Dumblings, Risottokugle og brød. Der var ikke en finger at sætte på maden - alt smagte godt. Og selvom retterne er mundrette,... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har bestilt mad fra mundret 5 gange og alle gange til 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️super lækkert, nemt, lækre råvarer, nemt at anrette. Vi har serveret det på vores lille båd, hvilket også fungerede godt. Kun rosend... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Igen en god smagsoplevelse; men er portionerne blevet mindre? Det synes jeg. Sidst beklagede jeg også kvaliteten af jeres brød. Den er ikke ret god og matcher ikke de andre gode smage af jeres mad.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig lækker og indbydende mad, hver gang. Denne gang fra Åbyhøj, købte til studentergilde og alle var bare tilfredse, det bliver ikke sidste gang jeg køber derfra.

Unternehmensdetails

1. Take-away-Service
  2. Tapas-Restaurant

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Mundret tilbyder vi et unikt madkoncept både som take away og catering. Du kan hos Mundret bestille til hverdag og fest. Mundretterne anrettes enkeltvis i vores engangsemballage og med de mange forskellige mundretter vil du opleve et skønt farvespil på bordet. Vi tilbyder også udlejning af et selskabslokale i Slet, hvor mulighederne er mange. Ønsker du at lære os bedre at kende, så tjek vores hjemmeside ud - www.mundret.dk.

Kontaktinformationen

(2 732)

635 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastiske veltillavede delikatesser

Fantastiske veltillavede delikatesser. Alle retter smagte himmelsk, og vores gæster var meget begejstrede.
Der er noget for enhver smag, og det er dejligt nemt for værtinden. Vi har prøvet det før, og det er bestemt ikke sidste gang - kan kun på det varmeste anbefale det til andre.

20. Juni 2026

Kære Helle

Tak for din anmeldelse! Dejligt at maden smagte godt og at jeres gæster var begejstret! Tak for din anbefaling - vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Lækker mad

Lækker mad, alle synes godt om det.
Hurtig fremstilling og god service.
Køleskab i butikken dog kun 12 grader? Med mad i, klar til afhentning

20. Juni 2026

Kære Peter

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at maden faldt i god smag, og at du oplevede god betjening og service.
Vi kan se at du har hentet i en travl periode, hvilket betyder at køleskabet ofte er blevet benyttet, hvilket kan påvirke den viste temperatur kortvarigt. Vi fører naturligvis egenkontrol af vores køletemperaturer i henhold til gældende lovgivning og overvåger løbende temperaturen med præcise temperaturmålere inde i køleskabene.
Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det - vi er selvfølgelig også selv opmærksom på det!

Ingen problemer

For det første er maden bare rigtig god. Virkelig god.
De yder en god service. Jeg måtte fx skifte antal flere gange og det gjorde de bare uden problemer.

Og så er der lækkert, at man kan hente maden mange forskellige steder, så man ikke nødvendigvis skal helt til Aarhus og hente maden.

19. Juni 2026

Kære Peter

Tusinde tak for din fine feedback! Det glæder os at høre, at alt gik godt og at den ydet kundeservice levede op til forventningerne! Det glæder os hertil også at du sætter pris på afhentningen i andre byer end Aarhus!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var nemt at bestille

Det var nemt at bestille. Personalet var mega hjælpsomme, da jeg skulle lave noget om i min ordre og så smagte det bare helt fantastisk

18. Juni 2026

Kære Mette

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at bestillingen var nem, at vores medarbejdere kunne hjælpe med ændringer i ordren, og at maden levede op til forventningerne. Vi sætter stor pris på din feedback.

Stor festpakke

Havde bestilt den store festpakke med levering. Maden smagte helt fantastisk, og fik meget ros fra vores gæster. Der var mere end rigeligt, så en anden gang bestiller jeg nok til et par personer mindre. De varmeste anbefalinger herfra.

Kære Emilie

Tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at den store festpakke levede op til forventningerne, og at maden fik ros fra jeres gæster. Tak for de flotte anbefalinger!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skulle bestille til et selskab og alt…

Skulle bestille til et selskab og alt fra forudbestilling, menuvalg, tilretning af antal og afhentningstidspunkt var bare nemt med rigtig god service. Maden var nem at servere og kun brødet skulle varmes. Det smagte utrolig godt og vi blev rigeligt mætte. Så stor anbefaling herfra

Kære Iben

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at hele processen fra bestilling til afhentning fungerede nemt, og at du oplevede en god service undervejs. Vi er også glade for, at maden var nem at servere, smagte godt og mættede jer fint. Tak for din anbefaling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fair pris. lækker velsmagende mad

Fair pris. Lækker anrettet. regn med 5 stk + brød pr person. afhentes til tiden. god service.

15. Juni 2026

Kære JG

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at du havde en god oplevelse hos os!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

generelt synes jeg dressingerne er for…

generelt synes jeg dressingerne er for fede, og der er for meget dressing. Dumpling var 'slasket' og kedelig.

Kære Benno

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du oplevede dressingerne som for fede og i for store mængder, samt at dumplingen ikke levede op til forventningerne. Vi sætter pris på din feedback og tager den med i vores videre arbejde med retterne.

God oplevelse

Vi bestilte 6 mundretter pr. person og servede dem sammen med surdejsflute. De unge mænd 18-30 kunne godt spise 10 hver, mens øvrige i aldersgrupen fra 30 - 90 spiste 4-6 mundretter pr. person. Det virker som små portioner, men de er velkomponerede, så de mætter godt. Og så smager de også godt. Endelig er det godt at kunne stille op som en buffet, men hvor ingen kommer i berøring med hinandens mad.

Kære Mogens

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at I havde en god oplevelse med mundretterne, og at de fungerede godt som buffet sammen med surdejsflute. Vi er også glade for, at smag og sammensætning gav en god mæthedsfornemmelse på tværs af aldersgrupper, og at I satte pris på den hygiejniske serveringsform.

Super oplevelse

Nem afhentning, super flink personale, rigtig god mad både i smag og portions størrelse. Og lækker brød til.
De besdte anbefalinger her fra.

12. Juni 2026

Kære John

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at både afhentning, personale, smag og portionsstørrelser levede op til forventningerne, og at brødet faldt i god smag. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Virkelig lækker og let mad

Virkelig lækker og let mad, enkelte retter var lidt fesen sammenlignet med resten af smagsoplevelsen. Let at servere. Jeg vil højst sandsynligt bruge mundret igen til en anden arrangement.

Kære Franciska

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede maden som både lækker og let, og at serveringen var nem. Vi tager også din feedback om enkelte retter med os i vores videre arbejde med smagsoplevelsen. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen.

Gourmet til go' pris:)

Superlækkert, delikat og mørt som altid 🍽🍷

Kære Hanne

Tak for din positive anmeldelse! Det er vi glade for!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så lækker mad får man sjældent Jeg er…

Så lækker mad får man sjældent Jeg er glad for at have ladet mig inspirere af gode venner til at prøve konceptet. Og det bliver ikke sidste gang

Kære Marguerit

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at maden gjorde indtryk, og at du blev inspireret til at prøve konceptet. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at levere til dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt var som det skal være

Alt var som det skal være. Lækre retter. Gode sammensatte menuer. Evt flere varianter af menusammensætninger kunne være spændende. Gode priser.

11. Juni 2026

Kære Michael

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at både retterne, menuerne og priserne levede op til forventningerne. Tak også for dit forslag om flere varianter af menusammensætninger – det tager vi med i vores videre udvikling.

5 meget flotte og velsmagende retter

5 meget flotte og velsmagende retter. Der var rigeligt. Nemt med afhentning i Pick up.

10. Juni 2026

Kære R. Andersen

Tak for din positive feedback! Det glæder os at du havde en positiv oplevelse hos os!

Virkelig lækker mad

Virkelig lækker mad, delikat og flot anrettet. God kundeservice, da vi havde allergikere. Vil me glæde bestille herfra igen.

3. Juni 2026

Kære Henriette

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede maden som både lækker, delikat og flot anrettet. Vi er også glade for, at vores kundeservice kunne hjælpe i forhold til allergener. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid rigtig lækker mad

Som altid rigtig lækker mad. Meget venlig og hjælpsom betjening ved afhentning

7. Juni 2026

Kære Marie

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at maden igen levede op til forventningerne, og at du oplevede en venlig og hjælpsom betjening ved afhentning.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr