Vores famile på 4 sejlede selv en Myboat lounge båd idag. Første oplevelse med Myboat. Stævnede problemfrit ud fra Enghave Brygge. Skønne timer i dejligt sommervejr i Københavns Havn. Nød havn... Mehr ansehen
I går havde vi en fantastik sejltur i Københavns Havn. “Vi” …var 5 modne kvinder, som skulle fejre en rund fødselsdag. Vi startede ved Enghave Brygge, hvor vi blev mødt med en storsmilende og im... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde en rigtig god oplevelse og hyggelig tur. Amara er sød og hjælpsom. Eneste minus er, at motoren desværre larmer meget. Det var svært at føre en samtale og høre musikken fra den tillejede hø... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Lej når du har lyst Hvad kræver det: Intet kørekort Ingen gebyrer, forudbetaling, forsikring, brændstof osv. - det ordner vi Flotte loungebåde som kan sejles af alle Bæredygtigt og handicapvenligt koncept Ingen vedligeholdelse Du booker nemt via vores hjemmeside Du kan starte med det samme - båden er klargjort til afgang
Philip Heymans Alle 17, 2900, Hellerup, Dänemark
- info@myboat.dk
- myboat.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Sikke en firnurlig oplevelse
Sikke en firnurlig oplevelse
Thor var jordnær og gav en god og detaljeret introduktion inden sejllads. Thor bidrog med godt humør. Tak for en god oplevelse.
Det var rigtig hyggeligt
Det var rigtig hyggeligt, intet at sltte fingeren på
Thor sørgede for godt vejr og gode…
Thor sørgede for godt vejr og gode vibes. Vi er glade :-)
Skøn oplevelse..
Skøn oplevelse..
Mega fed båd og super guidende fra Villads ved udleveringen👍
2 timer og du kan komme rundt i hele havnen.
Super god oplevelse!
Super god oplevelse med MyBoat. Sammenlignet med eks. Goboat, er bådene fra MyBoat meget bedre! De sejler hurtigere, er nemmere at navigere og sæderne er bløde og lækre! Tak til Eskild for at tage godt imod os og sørge for at båden var klar til at stævne ud:-)
Fantastisk oplevelse
Virkelig fed oplevelse. Rigtig god service og varm velkomst af Eskild. Det skal klart prøves igen :)
Fantastisk velkomst af Eskild og en…
Fantastisk velkomst af Eskild og en hyggelig tur på vandet.
Det skal gentages.
Vi havde den dejligste tur i…
Vi havde den dejligste tur i Donut-båden, hvor vi kunne være 10 personer. Vi havde onkel og tante med på 90 og 84 år, og børn og børnebørn. Virkelig et par skønne timer. Vi havde medbragt madkurv, vin og vand og solen skinnede fra en skyfri himmel.
Eskild hjalp os så fint igang, og tog imod os, da vi kom ind. 5 stjerner til både MyBoat og Eskild.
....Eneste lille minus var, at motoren larmer så meget at kaptajnen ikke kunne deltage i samtalerne.
It was an experience of a lifetime
It was an experience of a lifetime - much recommended. Thank you Eskild for helping us out! Made it really easy for us to navigate.
Det var en super god service
Det var en super god service.
Victor er super cool
Fed aften med Eskild
Kaptajn Eskild gjorde at vi fik den bedste tur nogensinde. Det var vildt fedt og så simpelt at styre. Fede minder med ens venner. Instrukserne var gode og Eskild sikrede vildt god kundeservice. #myboatmygoat
Stor tak til Thor
Stor tak til Thor! Han vejledte os i dag, da vi havde lejet båden for at fejre min venindes fødselsdag. Han var sød og imødekommende, utrolig tålmodig og gav gode klare instrukser i, hvordan man styrede båden. Desuden var han utrolig flink, og havde bl.a. købt gratis vand til os. Det er ikke sidste gang vi kommer. Kan ikke sige noget negativt om hverken båden, oplevelsen eller Thor’s gode service.

Antwort von Myboat
Super skøn tur med båden
Super skøn tur med båden! Instruktøren Thor gav en super fin og grundig introduktion og var super imødekommende og behjælpelig!☺️

Klasse bådtur
Klasse bådtur. Dejligt selskab og i solen er det bare perfekt. Eskild sørgede for fantastisk service og at båden spillede så kæmpe anbefalingen herfra.

Rigtig fin tur
Rigtig fin tur.
10/10 til guiden Eskild. Han var meget hjælpsom og imødekommende. God service

Antwort von Myboat
I går havde vi en fantastik sejltur i…
I går havde vi en fantastik sejltur i Københavns Havn.
“Vi” …var 5 modne kvinder, som skulle fejre en rund fødselsdag.
Vi startede ved Enghave Brygge, hvor vi blev mødt med en storsmilende og imødekommende fyr - Eskild.
Eskild instruerede os på charmerende og kyndig vis, så vi var meget trygge, da vi begav os på en skøn tur ad Havneløbet forbi det smukke, hvide byggeri ved Havneholmen, hvor der ivrigt blev vinket fra altanerne.
Glade kom vi retur, hvor Eskild tog imod os og galant hjalp os i land. Tak for en skøn oplevelse

Antwort von Myboat
Vi havde den mest fantastiske dag
Vi havde den mest fantastiske dag på båden. Solen var med os, vi fik en fantastisk start på båden af den sødeste og mest cool Eskil (håber det er sådan det staves🫶🏼🙈). Og det gjorde vi kunne fejre min søsters fødselsdag me det brag. Det var en fantastisk hyggelig time, vi kunne godt bruge en mere. We will be back 😁☀️
Tak til myboat, og tak til Eskil, der bare var så fantastisk, forstående og mega god til, at sætte os ind i hele oplevelsen. Kæmpe shoutout til den awesome E 😁🙌🏻☀️tak 🫶🏼

Antwort von Myboat
En super fed måde at skabe en god dag…
En super fed måde at skabe en god dag med vennerne. God plads på bådene, mini bar med køl og plads til egne vare.
Behageligt og professionelt personale.
Myboat! Tak for en god oplevelse 🙏😊
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.