Myfirstbox - Gratis Barnbox Bewertungen 59

TrustScore 2 von 5

2,2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket trevlig box! Många saker av väldigt varierande innehåll. Kul med både presenter till nya bebisen och till storebror. Jag är imponerad av anpassningen i storlek. Bebisen föddes i somras, så en b... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Marketingberater

Vom Unternehmen geschrieben

Gratis gåvobox till dig som är eller ska bli förälder - upptäck boxar fyllda med noggrant utvalda produkter för gravida och barn 0–8 år. Testa nya favoriter, få exklusiva erbjudanden och gör vardagen lite enklare!

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 7 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte och betalade boxen i september

Köpte och betalade boxen i september, fick uppdatering om att de hade beställt leverans av boxen via Postnord den tredje januari efter mejl om att de hade problem med leveranserna och snyftinlägg på deras egen hemsida. Jag mejlade angående utebliven leverans i mars. Leveransbokningen försvann då i PostNord appen och sen inget mer hört. Betala tillbaka mina pengar era scammers!

Är ägaren nu sjuk så är det för att hon fått så dålig karma av att vara ett vider att det vid det här laget är välförtjänt.

9. April 2026

Beställde 8 september!

Beställde 8 september!! Inget paket ännu... trots mail och fyllt i formulär. De bad oss vänta med att inte avbryta betalningen (jag valde klarna), betalade en månad efter beställning. DUMT. Vem starar ens upp och drar igång om man inte kan slutföra??? De skrev en period att de hade något problem med något tillstånd typ.... nu skriver de att de beror på sjukdom. Klart som tusan att man går in i väggen när man gör likande...

8. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De första jag tycker är konstigt med…

De första jag tycker är konstigt med detta företag är att ägaren har haft flertal företag innan och samtliga är ”avregistrerade”. Sen att man sköter kontakten med kunder så otroligt dåligt och skyller på massa olika hinder för att inte skicka ut boxen som man har betalat för.
Jag har tidigare begärt återbetalning men inte fått någon återkoppling. Nu helt plötsligt kommer det fram att ägaren är sjuk och en anhörig ska försöka lösa detta trassel som ägaren har ställt till med.
Dåligt lett från början och hopps att dem betalar tillbaka alla pengar till alla kunder innan dem gå i konkurs.

17. Oktober 2025

Värdelöst gånger 10.000 gånger

Värdelöst. Hon står som ensam kvinna på registrerat företag och det är bullshit det som skrivs på hemsidan. Det är ägaren själv som skrivit det på hemsidan och verkligen inte någon anhörig! Hon har lurat mig och flera andra på massvis av pengar. Jag betalade extra för lyxboxen och absolut, inte mycket pengar - 170:- men det ger inte rätten att ta mina pengar och lura skiten ut mig och tusentals andra.
Företaget har inte konkat så hon har ju absolut alla våra pengar. Pengar vi aldrig kommer se men som hon håller i och tar ut i lön!
Ska hålla koll om hon startar nytt företag och absolut varna alla nästa gång! Hon ska och får inte driva företag! Fyfan och usch!!
Gralexa of Sweden AB - AKTA ER för det företaget, det är samma som babybox.

29. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde boxen i september 2025 och…

Beställde boxen i september 2025 och betalde frakten direkt via Klarna. Är snart början på April 2026 och har fortfarande inte fått någon box eller någon information. Jag var ändå en av de första att beställa.

Står på hemsidan att allt detta har hänt pga sjukdom men känns som en dålig ursäkt. 69kr att betala i frakt är inte mycket pengar men räknar man ihop alla kunder som har betalat det så blir det väldigt mycket. Är så besviken och uppriktigt arg på hur man kan ha mage att lura gravida/nya föräldrar så som detta företag har gjort. Har ansökt om att få pengarna tillbaka, men det lär väl inte hända.

Varenda person som har/är insatt i detta företag borde skämmas något enormt, och extremt pinsamt att ni har tagit bort erat Instagram konto där ni har fått kritik om hur ni har betet er som ni inte har svarat på. Ni kunde ha löst detta på ett så otroligt bättre sätt, istället för att strunta i era kunder. Gör om, gör rätt.

9. September 2025

Scam?!

Som många andra skrivit så känns detta som ett riktigt scam företag! Gjorde beställning 15 september 2025 och har idag 21 mars 2026 inte fått något... Enligt hemsidan så är företaget på paus p.g.a. sjukdom... helt sinnessjukt dåligt! Inte mycket pengar det handlar om men jag tycker inte man behandlar sina kunder på detta sättet som de gjort.

21. März 2026

Scam company

Scam company. I ordered a luxury box in September 2025. Paid the extra to have it upgraded. We are now midway through march 2026 and no package has been sent. Customer support take weeks to respond and only say “oh, it must have gotten lost in the mail, we will send a new one”, and nothing else happens. Avoid this company.

10. September 2025

Ett absolut skämt

Ett absolut skämt. Jag väntade i sex månader och efter ett par påminnelser fick jag en kartong (ingen fin box som väntat) med icas våtservetter, några billiga strumpor och tre blöjor. Inte ens värt de 70 kr jag gett för frakten.

16. März 2026

VARNING!!!!!!

Beställde boxen i oktober. I januari skickade jag och frågade vart den var då jag fick uppdateringar i december att den skickats. Jag fick då till svar att alla som beställt boxen skulle ha fått den, eller iallafall en uppdatering senast 1 mars. Det är nu 18 mars och ingen box eller uppdatering. Nu är företaget pausat pga sjukdom. Ägaren har tidigare haft ett annat företag (barnvagnsboden) och historien verkar upprepa sig kring att folk betalar men inte får sina varor. SCAM!!!!

18. März 2026

Beställ inget!

Beställde en box, väntade i ca ett halvår, mejlade dom och frågade vart den var. Dom sa att den skulle skickas snart. Två månader senare ännu ingen box

27. Februar 2026

Bluff.

Beställde min box den 17 september 2025, och jag har inte fått någon box. Har mejlat kundtjänst, de bad mig att avvakta till 1 mars, då jag "definitivt" skulle få en uppdatering i postnord-appen.
Jag har nu fött mitt barn, har fortfarande inte fått någon box, och paketet är borttaget från postnord-appen.
Rekommenderar att ingen annan går på denna bluff, även om man bara betalat för själva frakten.

17. September 2025

Absolut INTE, NÅGONSIN

Vara beställd september, det är nu 16 mars fortfarande inget trots de sagt att de ska skicka ut en ny för min troligen försvann i posten. Det var för 2 veckor sedan, nu slutar de svara på mejlen.
Finns bättre gratisboxar att betala frakt för som faktiskt kommer när de ska. Beställ INTE detta, garanterar huvudvärk. Företaget kan lägga ner sin verksamhet bums, det kan omöjligt bli bättre när de haft över ett halvår att etablera sig och det finns inget gott att säga. Ja boxen må vara gratis, men företaget kan inte leverera det dom lovar även om det är gratis.

16. März 2026

Rekommenderar ej

Tog lång tid att få boxen. När den väl kom motsvarar den absolut inte mina förväntningar. Om-/egenpacketerade blöjor, strumpor i storlek 6-12 månader (bebis inte ens född ännu), två amningsinlägg som även dem är om-/egenpacketerade. En stenhård fruktstång samt strumpor till storebror. Men det "värsta" av allt - en nappflaska utan dinapp som är full av stora repor. Den ser nästan ut att vara bättre begagnad. Även om boxen var gratis (bortsett från porto) rekommenderar jag ingen att köpa denna box.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lång leveranstid och inte värt pengarna

Beställde i september 2025 och fick hem boxen idag (12 mars 2026). Riktigt dålig information om att det var försenat (fanns bara info på deras hemsida, vem går in där?). Påminde om boxen i början av mars (enligt instruktion på hemsidan) och fick då svar snabbt och den hemskickad relativt snabbt. Men alltså innehållet? Riktigt besviken. Boxen innehåll 2 blöjor i strl 3, 2 blöjor i strl 5, en vit body i strl 68, 3 par vita strumpor strl 6-12 mån, en napp, ett par vantar. Kändes verkligen som ett hopplock av saker som var över. Ingen röd tråd. På hemsidan säljer dom in det som att det är handplockat och gjort baserat på expertis, vilket inte alls märks. Inte värt pengarna alls.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sämsta jag någonsin varit med om…

Sämsta jag någonsin varit med om alltså.
Aldrig har jag blivit lurad på detta viset.
Har inte fått boxen och jag betalde frakt för den för över ett halvår sen. De sa att den försvunnit på vägen och att de skulle skicka en ny, vilket inte hände.
Har bett om att få pengarna tillbaka, då slutade dom att svara.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utebliven box samt kundtjänst slutat…

Utebliven box samt kundtjänst slutat svara.

Skickade efter boxen när dottern va 9 månader. Hon är 1 år och 2 månader idag och boxen har fortfarande inte dykt upp.

Kundtjänst slutade svara på mail. Väldigt tråkigt då vi båda såg fram emot att få boxen.

12. März 2026

De luktar scam!

De luktar scam!! Beställde i september och ingen box än!! Har mailat flera gånger och inget svar. Men pengarna kunde dom dra direkt ifrån klarna!

11. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har väntat sen i september förra året…

Har väntat sen i september förra året på min box, har skickat X antal mail och har aldrig fått något svar. Försökt kontakta dem för återbetalning men eftersom man inte ens får svar på sina mail är det väldigt svårt.

11. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr