MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed Bewertungen 109

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb mijn set op de Huishoudbeurs gekocht ik ben er zo blij mee zo fijne stof je merkt het niet eens dat je wat aan hebt zulke fijne stof Ps de 2 vrouwen die achter de stand stonden zoo fijn en li... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastisch ondergoed, persoonlijk had die voor mij een antisliprandje mogen hebben aan de buik om hem omhoog te houden (dikkere billen,smallere taille). 1 keer toch doorgelekt aan de randen, gelukkig... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het broekje zit niet comfortabel, voelt stug en dik aan. Ondanks dat ik het broekje als aanvulling op mijn menstruatie cup gebruik, lek ik toch door. Voor mij een teleurstelling! Daarna benaderd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op de huishoudbeurs in contact gekomen met dit product. Na flink wat aarzelingen toch een meegenomen om te proberen. Mijn dochter was tijdens gebruik gelijk mega enthousiast. Inmiddels heeft ze genoeg... Mehr ansehen

1. Unterwäschegeschäft
  2. Hygieneartikel-Großhändler
  3. Dessoushersteller
  4. Dessousgeschäft
  5. Drogeriemarkt
  6. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

MyFleury® duurzaam menstruatie ondergoed waar je blij van wordt. Ultradun, comfortabel, vrouwelijk en gezond. Het beste voor jou én het beste voor onze planeet.

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het broekje zit niet comfortabel

Daarna benaderd door my fleury en mijn geld terug gekregen. Nette oplossing en goede communicatie.

15. März 2024

Antwort von MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed

Hi Johanna, dank je wel voor je feedback. Ik snap dat als je deze ervaring hebt je niet blij bent. Wij willen graag menstruatie producten maken die elke vrouw helpen. Jouw feedback helpt om onze producten te verbeteren. Ik hoor heel graag van jouw situatie: welk broekje heb je gebruikt, wat is je flow en welk moment ben je doorgelekt. Kun je me mailen op info@myfleury.com? Groetjes, MyFleury

Ideale broekjes!!

Vorig jaar gekocht op de huishoudbeurs, voldoet super goed voor zowel mij als mijn dochter. Dus dit jaar weer bijgekocht. En later nog bijbesteld! Ideaal!! Voor die jonge meiden vind ik het ook echt een uitkomst!!
Nu hebben we elk flink wat op voorraad!

29. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik moest eerst erg aan wennen en vond…

Ik moest eerst erg aan wennen en vond het zelfs een vies idee.
Maar daar ben ik helemaal van terug gekomen. De broekjes zitten erg fijn en sluiten goed aan.
Overdag durf ik het nog niet aan om alleen een broekje te gebruiken, maar voor de nacht vind ik het heel fijn.
Ik raad de broekjes zeker aan

24. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super blij met de slipjes en service van myfleurie

Ik ben blij met het product en met de service die myfleurie biedt.
Gewoon nog het gevoel dat je van mens tot mens communiceert ipv nummer zoveel in de rij.
Ik ben super tevreden met de myfleurie menstruatieslipjes! Het lekt niet door, ruikt niet en is makkelijk te wassen! Toen ik een grote bestelling deed omdat ik niet meer zonder wil, kreeg ik er een zakje losse thee bij voor tijdens de periode. Super leuke! Oh en een handgeschreven persoonlijk kaartje! Ik houd er van!

21. Februar 2024

Perfecte aankoop!

De bestelling wordt netjes en snel afgehandeld.
Vriendelijke toon in de communicatie. En het product is top!

23. Jänner 2024

Antwort von MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed

Dank je wel voor je review Patricia!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kwaliteit kon beter

High waist slips zijn super, de gewone zijn wat minder van kwaliteit. Ze rafelen snel uit.

27. November 2023

Antwort von MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed

Hi Frauke, als je slips gaan rafelen dan kun je ons een bericht sturen op info@myfleury.com. Dat hoort namelijk niet en dan vervangen we ze. Wel even opletten dat je ze niet te heet wast en (per ongeluk) in de droger doet! Groetjes, MyFleury

Goede pasvorm

Goede pasvorm. Werkt perfect en niet zichtbaar onder kledingstukken. Heel fijn met hardlopen!

16. Oktober 2023

Dank je wel voor je review Debby 🖤

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vooraf best sceptisch over het bikini…

Vooraf best sceptisch over het bikini broekje maar wat is het een uitkomst! Hierdoor kon ik onbezorgd genieten tijdens mijn vakantie. De eerste keer is een beetje spannend maar dat gevoel gaat snel over. Zoals op de website staat beschreven, valt het broekje klein dus bestel een maatje groter.

28. August 2023

Antwort von MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed

HI Sarina, dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat ons bikinibroekje je zo geholpen heeft tijdens je vakantie, want dan zit je niet echt te wachten op je zorgen maken! Groetjes, Fleurie - MyFleury

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hele slechte service

Hele slechte service. Het menstruatie-bikini-broekje is absoluut niet op maat. Een S is voor mij zeer slanke dochter, veel en veel te klein. In deze maatlijn had ze waarschijnlijk een L moeten hebben, terwijl het kind normaal xs draagt (dus ik had de broekje al op de groei gekocht, moet je voorstellen) Vervolgens een mail gestuurd met de vraag hoe ik moet retouren, geen enkele reactie op gehad.
Ik ben dan al heel snel klaar met dit soort winkels en zal hier dus echt nooit meer wat kopen, wat volgens mij een gemiste kans is.
Groetjes Kim

7. August 2023

Hi Kim,

Ik kan je bestelling niet herleiden op basis van dit emailadres maar ik zie wel een mailtje van 16 augustus van een retouraanvraag van bestelling: #1928 die ik op 17 augustus heb beantwoord met het retouradres. Is dat de bestelling die je bedoelt? Zo niet dan hoor ik graag wanneer je hebt gemaild en over welke bestelling het gaat.

Ik doe als kleine duurzame ondernemer echt heel hard mijn best om goede service te leveren en mijn klanten happy te houden! Door jouw lage rating gaat de score ineens flink omlaag dus ik wil je vragen deze alleen te geven als ik echt slechte service lever nadat je vindt dat ik het niet goed heb opgelost.

Het retourbeleid van MyFleury staat op de website onder https://myfleury.com/pages/veel-gestelde-vragen-menstruatie-ondergoed. De Bikini zomer actie heeft speciale retourvoorwaarden, maar als je daar mee omhoog zit dan vind ik ook altijd wel een oplossing met mijn klanten. Ik verkoop graag underwear for happy periods aan blije tevreden klanten.

Veel liefs,
Fleurie
MyFleury

Hoi lieve mensen

Hoi lieve mensen
De levering was succesvol aan
Gekomen ik ben blij.
Ik ben ook dikke tevreden over producten
Hele mooie uit komst.

13. August 2023

Antwort von MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed

Dank je wel voor je mooie review 🖤

Fijn artikel.

Bikinibroekje voldeed aan de verwachtingen. Mooi materiaal en pasvorm. Mijn dochter was er erg blij mee.

25. Juli 2023

Antwort von MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed

Hi Debby, wat fijn dat je dochter zo’n gemak heeft gehad van onze menstruatie bikini!

In 1 woord super

Deze mevrouw is superbehulpzaam, reageert snel en heel erg vriendelijk.
Ik zocht namelijk een menstruatie bikinibroekje voor mijn dochter.
Ze had per ongeluk een onderbroek opgestuurd (die had ik eerst geselecteerd en erna geannuleerd), ze heeft meteen erna het bikinibroekje opgestuurd.
Ze was zo vriendelijk om mij deze beiden te laten houden!! Ik hoefde het gewone onderbroekje niet te retourneren en kreeg deze dus gratis erbij.
De broekjes zijn beiden overigens echt top, een echte aanrader!
Liefs

1. August 2023

Antwort von MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed

Hi Yoja, fijn dat we het zo snel en naar je tevredenheid hebben kunnen oplossen. En goed om te horen dat je dochter zowel het Bikinibroekje als het Classic broekje zo fijn vindt!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hoe ik de menstruatie zwembroekje heb ervaren

Het werkt alleen ik zou het denk ik niet aanraden als je op de 1ste of 2de dag bent van ie menstruatie omdat je dan meestal het meeste bloed hebt. Ik vind het ook wel een beetje jammer dat je de naden ziet, maar voor de rest is het echt een fijn bikini broekje voor bij je menstruatie!!

23. Juli 2023

Doet wat het moet doen

Bikini broekje gekocht voor dochter van 15 en het was een uitkomst op vakantie. Toch kunnen zwemmen terwijl ze ongesteld was. Het enige nadeel vond ze het wat strakke elastiek in haar liezen van de pijpje. Na een voorzichtige eerste keer uitproberen was ze om, aanrader!

18. Juli 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Goedkoop is duurkoop

Een paar keer gebruikt en niet beter dan de andere (duurdere) broekjes die ik heb. Klemt erg bij de liezen en is na 3 keer gebruiken gaan rafelen en bij een ander zelf gescheurd. Zou toch niet aanraden om ze te kopen.

30. Juni 2023

Antwort von MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed

Hi Alyssa, wat jammer om te horen dat je geen goede ervaring hebt met een broekje uit onze collectie. Hierbij wat uitleg over de punten die je aangeeft.
1. De elastieken in de beenopening worden (afhankelijk van lichaamsbouw) door sommigen wat strakker ervaren, daar worden onze nieuwe producten op aangepast.
2. Customer service staat hoog in ons vaandel. We verzenden gratis verzending en niet goed geld terug garantie op 1 broekje zodat je laagdrempelig kunt proberen of menstruatie ondergoed iets voor je is. Dit doen we juist om klanten tevreden te houden!

We hebben hard gewerkt om een product te maken van de beste kwaliteit voor een toegankelijke prijs.
3. Als een broekje tijdens normaal gebruik (volgens voorschriften wassen en niet in de droger) onverhoopt toch stuk gaat dan kun je ons dat laten weten, graag met foto en toelichting, dan wordt deze vervangen.

Vriendelijke groet,
MyFleury

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bikini broekje voor mijn dochter…

Bikini broekje voor mijn dochter besteld, helaas niet de juiste maat, na contact te hebben gehad konden we het broekje ruilen tegen een andere, het verschil van prijs.. niet hoeven te betalen.

11. Juni 2023

Fijn ondergoed

Fijn ondergoed, zit lekker.

6. Juni 2023

Antwort von MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed

Dank je wel voor je review Saskia! Veel plezier van jouw MyFleury:)

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr