Mylla.se Bewertungen

2 874
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlat flera gånger på Mylla och varit helt nöjd med varorna varje gång. Jättebra kvalitet och leverans så kommer att handla många gånger till. Trodde att det skulle vara mycket dyrare än att h... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Allting var superbra med den leverans som jag fick den 15/6, men…..det är lite svårt med mejeriprodukterna från Wapnö. Själva produkterna är jättegoda, men tex fick jag 5 dl vispgrädde med bäst-före-d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lätt att beställa såå bra och gott. Smidigt att få varorna till dörren. Gillar att det är eko man vet att djurhållningen är bra. De får vara i en Miljö som de trivs i och växa upp normalt utan peni... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Frischemarkt
  2. Lunchpaketanbieter
  3. Lieferservice

Vom Unternehmen geschrieben

Mylla vill stärka relationen mellan de som producerar vår mat och vi som äter den. Hos Mylla handlar du direkt från producenten utan onödiga mellanhänder. Ungefär som blocket, fast för bönder, i sortimentet hittar du allt från välkända skånska varumärken till småskaliga mathantverkare. Här vet du var maten kommer ifrån, vem som odlat den och vem som får pengarna. Det gör också att maten smakar lite bättre.

Direkt från bonden hem till dig

Vom Unternehmen geschrieben

Lokal mat i säsong
Handla färska råvaror direkt från lokala bönder och mathantverkare nära dig.
Mer till bonden & Låga priser
På Mylla är det producenten själv som bestämmer priset, utan onödiga mellanhänder. Det innebär bättre pris för dig och bättre betalt för den som producerat maten.

Garantier hos Mylla

Hemleverans i Skåne & Blekinge. Personlig service & höga omdömen. Full återbetalning eller ersatt vara vid reklamation.

Mylla erbjuder leverans hem till dörren för dig som bor i Skåne och Blekinge. Vi ger dig personlig service när du har frågor och undringar. Hos Mylla har du alltid rätt till full återbetalning eller ersatt vara om en produkt skulle vara defekt.

Hervorragend

917 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ni hade fått 5 stjärnor

Ni hade fått 5 stjärnor, men grädde och mjölk från Wapnö hade kort hållbarhet och bara några dagar kvar till bäst före. Därför blev det bara 3.

6. Juli 2026

Antwort von Mylla.se

Hej Kerstin. Först och främst stort tack för du stöttar dina lokala bönder! Vi är ledsna för misstaget kring mejeriet och stort tack för du uppmärksammar oss på problemet. Det är sånt här som får oss att bli lite bättre varje dag. Skulle det vara några problem vid nästa leverans får du gärna skriva till oss så ersätter vi de produkter som gått ut / gått sönder.

Mycket nöjd med köpet

Mycket nöjd med köpet. Allt var precis som jag förväntat mig. Kommer att hanka fler gånger 😊

10. Juli 2026

Antwort von Mylla.se

Vad fint att höra Maria, du är varmt välkommen att beställa igen. Vårt sortiment ändras med säsongen så jag är säker på att du kommer hitta nya favoriter till sensommaren/hösten :) Tack för du förtsätter stötta din lokala bonde

Jättebra mat

Jättebra mat, jättebra att man fick potatisen utbytt istället för borttagen. Bra hanterat & paketerat. Inget att klaga på!

9. Juli 2026

Antwort von Mylla.se

Hejsan Caroline! Mina kollegor på lagret kommer bli jätteglada över dina hejarop :) Vad kul att du också blev nöjd med varorna, hittade du någon favorit?

Rätt val

För mig räcker det inte att bara ha fantastiska produkter, utan dessa måste vara rätta att välja. De måste ha omhändertagits med omsorg för planeten, som är våra barns plats, som vi bara lånat för vår tillfälliga livstid.
Det känns att Mylla gör något som dagens matkedjor inte ens kan föreställa sig…

9. Juli 2026

Antwort von Mylla.se

Vad fint formulerat Viktoria! Viktigt det du skriver och vi håller helt med. Det är precis därför vi skapat Mylla - vi vill göra det enkelt att välja rätt. Rätt (& gott) för dig idag, och rätt för framtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlat flera gånger på Mylla och…

Har handlat flera gånger på Mylla och varit helt nöjd med varorna varje gång.
Jättebra kvalitet och leverans så kommer att handla många gånger till.
Trodde att det skulle vara mycket dyrare än att handla på vanliga nätaffärer men en del varor var t.o.m billigare och de som var lite dyrare var värda sitt pris.

17. Juni 2026

Antwort von Mylla.se

Tack! Vi blev verkligen glada av din recension & tack för förtroendet. Det är meddelanden som ditt som får oss att fortsätta förbättras, från sortiment till leverans :) Visst är det intressant när bönderna får sätta priserna själva och får mer tillbaka? Då blir priserna faktiskt mer rättvisa - både för dig, men och för mig som bonde.

Kvalitet till bra pris

Fantastiskt bra att kunna köpa schysst producerad mat med få mellanhänder och få det hemlevererat. Så fina produkter!!

Antwort von Mylla.se

Tack Carin! Så glad för din recension och att du är nöjd med maten och konceptet. Det är verkligen något vi alla vinner på. När bonden sätter sitt egna pris och får maximalt tillbaka för att utveckla sin verksamhet blir det bättre för både dig som konsument och mig som bonde.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lätt att beställa såå bra och gott

Lätt att beställa såå bra och gott. Smidigt att få varorna till dörren.
Gillar att det är eko man vet att djurhållningen är bra. De får vara i en
Miljö som de trivs i och växa upp normalt utan penicillin etc
Är så tacksam

Antwort von Mylla.se

Hej Pia, vad fint att höra, och tack för att du uppmärksammar just djurhållningen, det är något som ligger mig nära hjärtat som nötbonde och som jag vet att våra bönder lägger stor omsorg vid.

Tack för att du väljer Mylla och stöttar dina lokala bönder. Hoppas allt smakade precis så gott som det ska, och att vi får leverera till dig igen snart.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra kvalite och er syn är som min se EndlessGreen Jag förstöker på verka politiker att slopa momsen på närodlat så lanbruken kan växa och ge oss mat i krig och fred

Bra kvalite och er syn är som min ( se Endlessgreen ) Jag förstöker på verka politiker att slopa momsen på närodlat så lanbruken kan växa och ge oss mat i krig och fred

Antwort von Mylla.se

Hej Erik, vad fint att du delar vår syn på närodlat, och kul att du hittat gemensamma tankegångar med Endlessgreen också.

Frågan om beredskap och att svenskt lantbruk ska kunna växa och stå starkt både i vardag och kris ligger oss varmt om hjärtat, det är en stor del av varför Mylla finns. Jag uppskattar verkligen engagemanget för svenska bönder, och att du fortsätta handla hos oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

kvalité för kropp o själ

genuint bra kvalité, känns bra för kropp och själ med härproducerad mat. väl förpackat och etiketterat. smakar så gott. Älskar att få beskrivningar av vem och var maten har producerats.

Antwort von Mylla.se

Hej Monica, vad fint att höra att maten känns bra både för kropp och själ, och att du uppskattar att veta vem och var den kommer ifrån.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kyckling och fin köttfärs

God kyckling och fin köttfärs, härliga skogschampinjoner bl.a.

7. Juli 2026

Antwort von Mylla.se

Hej Lottie, vad kul att både kycklingen, köttfärsen och skogschampinjonerna föll väl ut!

Alltid fin kvalite på varorna

Alltid fin kvalite på varorna

7. Juli 2026

Antwort von Mylla.se

Hej Jan-Åke, jämn och fin kvalitet gång på gång är precis vad vi vill att direkt från bonden ska betyda i praktiken, så tack för att du bekräftar det.

Vi ser fram emot att fortsätta leverera närodlad kvalitetsmat hem till dig. Hoppas nästa leverans smakar precis lika bra!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra varor till ett helt ok pris.Bra…

Bra varor till ett helt ok pris.Bra leverans ordnad 👍

Antwort von Mylla.se

Hej Towa, vad kul att både varorna och priset kändes rätt i förhållande till varandra, och att leveransen rullade på smidigt.

Tack för att du väljer att handla direkt från bonden hos Mylla, det gör verkligen skillnad för våra svenska producenter. Hoppas vi får leverera till dig igen snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Känns fint att beställa lokala råvaror.

Känns fint att kunna beställa lokala råvaror. Köper fryst Clariasfiléer och den är super god. Enda negativa är en hög fraktavgift, får göra stora beställningar för att det ska bli värt summan.

15. Juni 2026

Antwort von Mylla.se

Hej Rebekka, vad kul att Clariasfiléerna blivit en favorit, den är verkligen en pärla i sortimentet många inte känner till innan de provar.

Frakten hör jag kan kännas hög om man inte fyller kassen ordentligt, tanken är att den ska kännas mer motiverad ju större beställning man gör, gärna i kombination med medlemskap om du inte redan har det. Vill du ha koll på vad som lönar sig bäst utifrån hur du brukar handla, hör av dig på hej@mylla.se så räknar vi på det.

Hoppas du hittar fler lokala favoriter till nästa beställning!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra utval av produkter och hög…

Mycket bra utval av produkter och hög kvalitetsnivå. Leverans till dörren kanon bra.

Antwort von Mylla.se

Hej Ann, vad kul att både utbudet och kvaliteten känns rätt, och att hemleveransen fungerar precis som den ska.

Tack för att du väljer närodlat och stöttar svenska bönder genom Mylla. Hoppas nästa leverans blir lika lyckad!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smakrikt och gott matbröd.

Bra utbud, mycket att välja på, goda delikatesser, fina havtorn, smakrikt och gott matbröd, m.m. samt plus för en hel del ekologiskt.

Antwort von Mylla.se

Hej Sussi, vad härligt att både havtornen och matbrödet blev favoriter, och kul att du uppskattar att det ekologiska utbudet växer.

Ett brett sortiment av äkta, närodlade delikatesser är precis vad vi vill erbjuda dig som konsument när du handlar direkt från bonden. Hoppas du hittar ännu fler favoriter till nästa beställning!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goda varor o punktlig leverans

Goda varor o punktlig leverans. Potatissalladen var lite väl mycket för vårt antal gäster. Blev mycket över.
Trevlig sommar.

Antwort von Mylla.se

Hej Kerstin, vad kul att både smak och punktlighet levde upp till förväntan, bra feedback om att potatissalladens mängd inte riktigt matchade ert sällskap.

Jag tar med feedbacken om portionsstorleken, det ska vara enklare att uppskatta rätt mängd inför fest. Önskar dig en fortsatt trevlig sommar, och hoppas vi får leverera direkt från bonden till dig igen snart!

Jens, grundare Mylla

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr