MyWheels Bewertungen 2 663

TrustScore 3.5 von 5

3,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nergens zo’n ontzettend goede en zoals te verwachten service ervaring van My Wheels in jaren! Drie maal contact gezocht en ook daadwerkelijk drie maal met tevredenheid geholpen door My Wheels. Su... Mehr ansehen

1. Mietwagenanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

MyWheels gelooft dat elke auto een deelauto is. Samen maken we de straten en buurten een klein beetje beter.

3,4

1 Stern

Hat 99 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van ontgrendelen naar weer parkeren top!

Van ontgrendelen naar weer parkeren is heel makkelijk. Het was voor mij de eerste keer in een elektrische auto en het ontkoppelen van de laadkabel had ik nog nooit gedaan maar de tweede keer ging met de duidelijke handleiding prima.Dr auto rijdt heel fijn en is makkelijk te bedienen. Ik had de auto wel langer nodig en ik kon maar 1x verlengen. Als er geen reservering direct na jou is kan het fijn zijn om vaker te verlengen.

17. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Incorrect information relayed to german authorities

I saw an administrative cost in my invoice for fine from Germany. This was weird since I have not driven in Germany nor have I had the car rented in the time informed. I immediately let MyWheels know that it is incorrect and also urged them to make sure my information is not relayed incorrectly to german authorities.
The chat has given me the runaround for 3 weeks, no other way to contact them. And sure enough I now received a letter from german authorities with a picture of a person I do not know claiming, based on incorrect information from MyWheels, it is me speeding in Germany! So now I am in a mess trying to convince the german authorities of the real state of play while still no help from Mywheels. This company is a liability for sure.

15. Mai 2026

Hi Jussi,

We sincerely apologize for the situation you're experiencing. We completely understand how stressful this must be. This is not the experience we want for our customers and we take this matter very seriously.

Please contact us directly at support@mywheels.nl with the subject [Complaint - Trustpilot] so we can look into this situation and help resolve it as efficiently as possible.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nergens zo’n ontzettend goede en zoals…

Super service en super dienstverlening ❤️

13. Mai 2026

Hi Dennis,

Wat een geweldige review, dank je wel! 😊 Fijn om te horen dat we je alle drie de keren goed hebben kunnen helpen. Daar doen we het voor!

Tot de volgende rit!

Amazing car

Amazing car, super clean. Perfect parking camera too

15. Mai 2026

Hi Janne,

Thank you for the great review! We're glad you enjoyed the car and that everything was in perfect condition. We hope to see you in one of our MyWheels cars very soon.

Great customer service!

Great customer service. Proactive and able to assist to resolve administrative issues efficiently.

14. Mai 2026

Hi Paya,

Thank you for your kind words! We are happy to hear our team was able to assist you quickly and efficiently. We will make sure to keep up the good work!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb inmiddels al 200x een auto…

Ik heb inmiddels al 200x een auto geboekt via MyWheels, maar als klant sta je helemaal onderaan de prioriteitenlijst van dit bedrijf. Klantenservice kan je alleen telefonisch via een noodnummer bereiken. Deze mensen hebben geen enkel mandaad om iets te fixen. Ik wordt daarom nooit geholpen. Ook al een keer na een update een week lang geen gebruik kunnen maken van de app, omdat mijn gegevens opnieuw bevestigd moest worden maar dit niet lukte. Geen enkele hulp of compensatie ontvangen. Ik heb ook nog een pro-abonnement die ik deel met mijn vrouw. Echter kan mijn vrouw geen extra bestuurders via haar account toevoegen, dat mag alleen het hoofd van het pro-account. Mijn vrouw is hoogzwanger, dus dit is hartstikke irritant en onlogisch. Als gezin kun je op deze manier niet goed gebruikmaken van dit abonnement. Daarnaast worden de kleinere auto's steeds vaker omgewisseld voor duurdere varianten en lijken ze nu dynamische prijzen te hanteren waardoor het steeds duurder wordt. Kortom, een zeer ontevreden langdurige klant.

14. Mai 2026

Hi Youri,

Bedankt voor je eerlijke feedback en dat je dit met ons deelt.

Met 200 boekingen ben je een echte trouwe klant en dat waardeer we enorm, des te meer begrijpen we hoe frustrerend het moet zijn als je het gevoel hebt niet goed geholpen te worden.

We horen je en willen graag met je meekijken naar de punten die je aanhaalt. Neem gerust contact met ons op via support@mywheels.nl met als onderwerp [Klacht - Trustpilot], dan zorgen we dat dit bij de juiste persoon terechtkomt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

All in all, a really easy system

All in all a really easy system! The app worked perfectly without any issues, the keyless system was amazing, the car itself was actually pleasant to drive. It was small-ish but drove smoothly and quietly. Honestly, what a fantastic service! This is my rating of the usage of the car. Hopefully I'd keep the same rating once payment has been processed etc. It wasn't very clean inside but it's not an unused car so you can expect signs of 'usage'. I vacuumed it myself. Easy. I love the fact that they will reimburse you if you choose to have it professionally washed and cleaned etc and the reward system linked to charging the cars is a great idea! A tip to everyone.....there is a tonne of information in the 'Help' section but it's not particularly easy to navigate. Take time to go through it before you book a ride. It's worth it. Reduces stress and their explanations are clear and not overly detailed.

13. Mai 2026

Hi Danniella,

Thank you so much for your wonderful review and helpful tips for other drivers!

We're thrilled to hear you enjoyed the trip. It is great to know everything worked smoothly for you!

You make a fair point about the cleanliness while we do our best to maintain our cars, signs of use can occasionally occur between rides.

We also appreciate your feedback about the Help section. We're always looking to improve the overall experience, so we'll take that on board.

We are looking forward to welcoming you on your next ride!

Top Support!

Ik heb een hele goede ervaring gehad met mywheels, ik liep tegen wat problemen aan met het bedrijf en dit is heel goed opgelost door de medewerker Lorena. Ze dacht goed mee mijn situatie en was ook heel medelevend. Uiteindelijk zijn we met mede dank aan Lorena tot een gepaste oplossing gekomen! Grote dank aan de medewerker!

Hi,

Bedankt voor je review!

We zijn blij dat Lorena je goed heeft kunnen helpen en dat jullie samen tot een goede oplossing zijn gekomen. We zullen het compliment zeker aan haar doorgeven, dit soort feedback motiveert ons team enorm!

Wij hopen je in de toekomst weer op weg te kunnen helpen.

Erg prettige eerste ervaring

Erg prettige eerste ervaring. Goede uitleg, fijne suto, heldere gebruiksaanwijzing

Hi Dorien,

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je een fijne auto gehad hebt en hebt kunnen genieten van je rit.

Wij hopen je gauw weer te zien in een van onze MyWheels auto's.

Geen succes!

Veel vond ik onduidelijk voor een eerste gebruiker van een elektrisch voertuig. Verder: ik moest met de auto naar een uitvaart en reed 93 km: dat kostte €73 ! Aanvankelijke huurprijs was €40,34. Maar, ontdekte ik later, die prijs is gebaseerd op 25 (of minder) kilometer! Tenslotte...was de auto aan de binnenkant vies.

5. Mai 2026

Hi Evelien,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat jouw eerste ervaring met een elektrisch voertuig niet duidelijk genoeg was en dat de kosten uiteindelijk zo zijn tegengevallen, zeker op een dag waarop je naar een uitvaart moest.

Wij kijken graag even met je mee naar waar het precies mis gegaan is. Je kan ons een e-mail sturen van je klacht naar support@mywheels.nl met als onderwerp [Klacht - TrustPilot]

mooi concept

mooi concept

zag wel dat de bandenspanning aangepast moest worden en een aantal uitroeptekens

maar los daarvan.. prachtig concept en betaalbaar ook

Hi Ayoub,

Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat ons concept nou zo mooi vind. Wij hopen je gauw weer op weg te kunnen helpen in een van onze MyWheels auto's.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onterechte boete van 750!

Ik kreeg €750 aan kosten nadat een elektrische auto werd weggesleept omdat ik deze noodgedwongen ergens moest parkeren, omdat er geen plek was.

Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice/noodlijn om de auto correct te parkeren, maar kreeg geen gehoor.

MyWheels weigert enige vorm van coulance of gedeeltelijke compensatie en neemt 0 verantwoordelijkheid terwijl zij tekort hebben gedaan.

Er werd totaal niet meegedacht, terwijl ik juist actief geprobeerd heb de situatie correct op te lossen.

Pas op voor dit bedrijf. Zodra je in vervelende situaties komt tijdens je rit, sta je er alleen voor en draag alle nadelige gevolgen.

11. Mai 2026

Hi Fran,

Bedankt voor je review. We begrijpen dat dit een vervelende ervaring voor je is geweest.

We herkennen de situatie die je beschrijft echter niet volledig en willen er graag nog eens met je naar kijken. Hier voor kan je dan contact opnemen met ons via support@mywheels.nl met als onderwerp: [Klacht - Trustpilot]. We kijken dan graag nogmaals naar de situatie.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altiid een auto in de bt en erg…

Altijd een auto in de buurt en erg makkelijk te reserveren. Je kunt alles via de my wheels app regelen. De auto is opgeladen en rijklaar. Mooier kan het niet.

5. Mai 2026

Hi Zwanink,

Bedankt voor je review.

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met MyWheels. Wij hopen je gauw weer te mogen zien in een van onze MyWheels auto's.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De elektrische auto's zijn top. Hun bereikbaarheid, de communicatie en de klantenservice is ondermaats bij nood.

Ik rij al bijna vijf jaar met de my wheels auto's. De electrische auto's, de app, en de prijzen zijn echt helemaal prima. Maar ik heb nu twee keer in het buitenland pech gehad met een benzine auto, en dan wordt het lastiger. Het 085 nummer is sowieso niet te bereiken vanuit het buitenland, en je moet zelf kei-hard je best doen voor de juiste support. Wij kregen te horen dat we met het ov maar huis moesten. Wat niet kan tijdens een kampeervakantie met kinderen. Na acht uur wachten is het uiteindelijk opgelost door de taxi te vergoeden. My wheels reageert te traag (of niet volledig) op e-mails en je kunt eigenlijk geen regulier telefonisch contact met ze opnemen (alleen die pechhulplijn waar het altijd gaat over de lopende reservering). Ik heb dit al vorig jaar aangegeven. Het is zo jammer dat dit nog niet is opgelost. Want deze manier van auto rijden en delen is verder echt heel fijn en dé perfecte oplossing voor minder autobezit en verkeer.

4. Mai 2026

Hi J.C.

Bedankt voor je uitgebreide review en voor je trouw aan MyWheels de afgelopen vijf jaar. Het is fijn om te horen dat je de elektrische auto's, de app en de prijzen als positief ervaart en dat autodelen voor jou echt een verschil maakt. Dat is precies waar we het voor doen!

Maar we lezen ook duidelijk wat er niet goed gaat. Twee keer pech in het buitenland, lang wachten, slecht bereikbaar en het gevoel dat je er zelf doorheen moet worstelen, dat is echt niet de ervaring die we onze klanten willen geven. Zeker niet tijdens een kampeervakantie met kinderen.

We nemen deze feedback serieus en verwerken dit intern. Alleen door dit soort eerlijke terugkoppeling kunnen we als bedrijf groeien en onze service verbeteren. Het feit dat je dit al eerder hebt aangegeven en het nog niet is opgelost, maakt het extra belangrijk dat we hier echt iets mee doen.

We hopen je in de toekomst een veel betere ervaring te kunnen bieden.

Aanmelden sleutelfiguur

Het aanmelden als sleutelfiguur was heel makkelijk!

1. Mai 2026

Hi Jantine,

Wat leuk om te horen, daar worden we blij van! Welkom als sleutelfiguur en veel rijplezier! 🚗

Rammelende organisatie.

Prachtig initiatief. Heb destijds veel gebruik gemaakt van Amber. Dat vervolgens automatisch is overgegaan naar MyWheels. Nadat ik out of the blue een factuur van ze ontving (na 3 jaar inactiviteit) heb ik ze geprobeerd te bereiken. Met de nadruk op geprobeerd. Geen telefoonnummer. Noch postadres. Alleen een mailadres dat nooit beantwoord wordt. Fijne auto's. Niet zo'n fijne organisatie.

1. Mai 2026

Hi Martijn,

Bedankt voor je review en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het is fijn om te horen dat je vroeger veel plezier hebt gehad van de auto's, eerst via Amber en later via MyWheels.

We begrijpen je frustratie over de onverwachte factuur en het niet kunnen bereiken van ons. Dat is zeker niet de ervaring die we onze klanten gunnen en we horen graag wat er precies is gebeurd zodat we dit voor je kunnen uitzoeken.

Je kunt ons bereiken via support@mywheels.nl met als onderwerp [Klacht - Trustpilot], dan zorgen we dat je bericht bij de juiste persoon terechtkomt en we zo snel mogelijk reageren.

We hopen je snel verder te kunnen helpen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had direct hulp nodig

Ik had direct hulp nodig, had stress om op tijd te komen. Werd vriendelijk, kalm en super efficiënt geholpen, waardoor ik op tijd op mijn afspraak was. Erg dankbaar!

23. April 2026

Hi Frank,

Bedankt voor je review,

Wat leuk om te lezen, hier worden we blij van! Fijn dat je op tijd was voor je afspraak. Wij hopen je gauw weer te zien in je volgende MyWheels rit.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

vernieuwing auto's meer ongemak

tot nu toe met alle auto's behalve de Renault 5 positieve ervaringen. Helaas wordt in de stad vrijwel iedere auto vervangen door de renault 5 die ook teruglaadt aan de stad. Dit maakt dat alle 5 de keren dat ik of mijn vriendin deze auto huurde tussentijds moest stoppen om te laden, ook bij korte ritjes. je krijgt dan een uur vergoedt wat niet in verhouding staat tot het ongemak (te laat komen, ontevreden baby, auto langer nodig)

23. April 2026

Hi Michel,

Bedankt voor je eerlijke review en je trouwe gebruik van MyWheels! Fijn dat je over het algemeen positieve ervaringen hebt.

We begrijpen je frustratie over de Renault 5. Het is vervelend als je onderweg moet stoppen om te laden, zeker bij korte ritjes en met een baby aan boord. We nemen deze feedback serieus en geven dit intern door aan ons team.

Wij hopen je in de toekomst beter op weg te kunnen helpen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Me account is geblokeerd en ik kreeg…

Mijn account bij MyWheels is zonder geldige en duidelijke reden stopgezet, en ik vind dit echt onacceptabel.

Er wordt een beslissing genomen die grote gevolgen heeft, maar een eerlijke en concrete uitleg blijft uit. De redenen die worden genoemd kloppen simpelweg niet met de werkelijkheid. Dit voelt willekeurig en onrechtvaardig.

Wat nog frustrerender is, is dat er weinig bereidheid lijkt te zijn om serieus naar mijn kant van het verhaal te kijken. Als klant verwacht je transparantie, correcte informatie en een fatsoenlijke behandeling — niet zomaar een blokkade zonder goede onderbouwing.

Ik roep MyWheels op om verantwoordelijkheid te nemen, mijn situatie opnieuw en eerlijk te beoordelen, en met een duidelijke en feitelijke uitleg te komen.

Op deze manier omgaan met klanten is niet hoe het hoort.

20. April 2026

Hi Eftim,

Bedankt voor je review,

We begrijpen dat een accountblokkering ingrijpend voelt en dat je hier van baalt.

Toch willen we ook aangeven: de beslissing is niet zonder reden genomen. Auto's meerdere keren te laat of niet retourneren heeft directe gevolgen voor andere huurders die op hun reservering rekenen. Juist omdat mensen op hun vervoer rekenen, handelen wij hier streng in. Over het te laat of niet terugbrengen van de auto's en de gevolgen hiervan is ook eerder met je gecommuniceerd.

We kunnen openbaar niet verder ingaan op de details van jouw situatie, maar de beslissing is zorgvuldig genomen op basis van je geschiedenis bij ons.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr