Naardic  Bewertungen 215

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd, trener nesten hver dag og har holdt koken i over ett år. Motiverende og flinke trenere. Lett å få trent når det passer meg i en hektisk hverdag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig dyktige, motiverte og inspirerende instruktører. Elsker å trene hjemmefra, deilig å slippe og bruke tid på å komme meg til og fra treningsstudio. Jeg bruker også mye timer i opptak, og trener a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Naardic har fabelaktige instruktører, Du kan la skjermen være av, du kan trene på stuegulvet, ikke alltid du trenger utstyr. Stadig nye øvelser, så selv vi som har vært medlemmer i flere år, lærer... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Naardic er uten tvil det beste online treningskonseptet jeg har møtt på min vei som PT og gruppetreningsintruktør. Fantastisk dyktige og motiverende instruktører og et utrolig bra utvalg av timer fra... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

5. Pilates-Studio
  6. Yoga-Studio

Über Naardic

Vom Unternehmen geschrieben

Naardic.no er Norges største online treningssenter, som tilbyr live treningsøkter med landets beste instruktører.

Enten du ønsker styrketrening, yoga, kondisjon, pilates eller dans, finner du et bredt utvalg av timer som passer for alle treningsnivåer. Med over 20 erfarne trenere, inkludert kjente navn som Yngvar Andersen og Silje Thorstensen, får du profesjonell veiledning i hver økt.

Plattformen vår gjør det mulig med sanntidsinteraksjon, der trenerne kan se deltakerne og gi personlig tilbakemelding for å sikre riktig teknikk og motivasjon. Medlemmene får også ubegrenset tilgang til både live-økter og et omfattende videobibliotek, slik at du kan trene når det passer deg best.

Ønsker du personlig oppfølging? Naardic tilbyr også skreddersydd personlig trening, både online og fysisk, tilpasset dine mål og behov.

Uten bindingstid, daglige økter fra morgen til kveld, og fokus på tilgjengelighet, gjør Naardic det enkelt å ta vare på helsen fra komforten av ditt eget hjem.

Besøk Naardic.no og start din treningsreise i dag!

Kontaktinformationen

Veldig fornøyd

20. Februar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Search for trainings

Hi. I think the workouts are good, but I’m struggling to find sessions that I can watch as videos (not join live classes). There are no search options to find the different workouts and instructors. I also wish I could mark workouts as favorites, so I can easily return to the training videos I’ve used before.

26. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dyktige trenere og god energi

Jeg trodde ikke jeg kom til å trene jevnlig hjemmefra, men Naardic gjør det faktisk mulig. Dyktige trenere, lav terskel og god energi, et opplegg som fungerer godt for meg i en travel hverdag.
Anbefales varmt til alle som vil trene hjemme med ekte instruktører.

10. November 2025

15 + 15 min er ideelt!

Hadde to kjempefine økter a 15 min idag tidlig fra kl 0615 til 0645 med Silje. Mage - kjerne, og sete - lår. Du merker nesten ikke at du trener, fordi øvelsene er så varierte og gøye. 15 + 15 min er ideelt for meg. Fin start på dagen er det også.

16. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Naardic leverer varene - fleksibel trening

Naardic lover å tilby engasjerende trening for de i tidsklemma. Dette leverer de på så til de grader. Engasjerte trenere, brukervennlig teknologi og godt humør!

22. August 2025

Antwort von Naardic

Tusen takk for en hyggelig anmeldelse! Her var det klapp på skulderen for både trenere og utviklere, det setter vi pris på :-)

Naardic gir treningsglede-hjemmefra.

Varierte timer med engasjerte og dyktige trenere – alltid lett tilgjengelig! Du kan trene når som helst, hvor som helst, live eller i opptak. For meg gjør Naardic dørstokkmila nesten usynlig. Helt fantastisk!

10. August 2025

Antwort von Naardic

Tusen takk! En flott oppsummering av det vi prøver å lage med Naardic :-)

Flinke trenere som motiverer

Flinke trenere som motiverer, mulighet for videoopptak eller live med tilbakemeldinger 👍🏻

26. Juli 2025

Antwort von Naardic

Takk for hyggelige ord! Håper du fortsetter å trives med Naardic-trening.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Svindel

Svindel. Takket ja til en gratis prøveperiode på 1 mnd der det stod at man kunne si opp abonnementet når som helst. Nå sier de plutselig at jeg er bundet til 12 mnd. Rett og slett svindel.

15. Juli 2025

Antwort von Naardic

Hei Christianne! Beklager at du opplever det slik. Vi kan ikke se at du har vært i kontakt med oss, annet at du pauset abonnementet ditt etter at prøveperioden var over. Siden du hadde valgt et abonnement med bindingstid (som derfor er billigere) fikk du sikkert beskjed av systemet om at kanselleringen først gjaldt etter utløpet av bindingstiden, slik som er normalt for abonnement med bindingstid. Hvis du synes dette er rart er du velkommen til å kontakte oss på post@naardic.no så kan vi ordne opp i det uten at du trenger å betale. Hadde du sagt opp abonnementet under prøveperioden ville du selvfølgelig ikke måtte betale noe! Mvh Jakob, CEO i Naardic.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Naardic’s trenere er gode formidlere og motivatorer til glad trening!

Naardic’s trenere er engasjerte og oppriktig glad i trening og formidling av gode treningsopplevelser. Derfor er jeg medlem for n’te år på rad 😍

3. Juni 2025

Hei Marit,

Tusen takk for en kjempehyggelig tilbakemelding! 😍 Vi setter stor pris på å høre at du opplever trenerne våre som både engasjerte og motiverende.

Takk for at du trener med oss! 💪😊

Veldig fornøyd med treningen

Veldig fornøyd med treningen. Flinke instruktører som er lett å følge. Har prøvd forskjellige online hjemmetrening og Naardic får full pott fra meg. Suverene alternativ når en vil trene hjemme.

17. Mai 2025

Hei Wenche,

Tusen takk for fine ord! Vi setter stor pris på at du trives med treningen hos oss og setter pris på instruktørene våre.

Vi gleder oss til å trene videre sammen med deg 💪😊

Fleksibelt

Kjekt å se i opptak
Stor variasjon i timer

7. Mai 2025

Hei Gunn Birgitte,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så kjekt å høre at du setter pris på fleksibiliteten, variasjonen i timene og opptaksfunksjonen.

Vi setter stor pris på at du trener med oss! 💪🤩

Veldig fornøyd!

Det er så bra lagt opp med live-sessions eller opptak, jeg kan trene når jeg vil. Dyktige og blide trenere med varierte treninger, det er bare å velge det som passer. Etter to måneder er jeg i mye bedre form, uten å måtte gå ut av huset. Naardic er tipptopp :)

16. April 2025

Hei Anita,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så gøy å høre at du trives med både live-timer og opptak, og at du merker fremgang allerede etter to måneder 💪

Vi setter stor pris på at du trener med oss og heier på deg videre! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt i en travel hverdag!

Veldig godt og variert utvalg av timer, mange dyktige instruktører, og veldig fleksibelt med video-opptak av timer flere uker tilbake, både så en kan bli med på timer når det passer eget tidsskjema, og kan ta 'favoritt-timer' flere ganger. God pris sammenlignet med mye annet - får mye for pengene!

28. März 2025

Hei Kirsti,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!✨ Vi er glade for at fleksibiliteten gjør det enklere å få til treningen i en travel hverdag!

Tusen takk for at du trener med oss 🤩

Flinke instruktører

Naardic tilbyr et bredt spekter av treningsklasser som passer for enhver preferanse. Instruktørene er utrolig dyktige og gir klare, motiverende instruksjoner som gjør hver treningsøkt både effektiv og morsom. Tilgjengeligheten er også fantastisk – du kan trene når som helst og hvor som helst, noe som er ideelt for en travel hverdag med tre barn. Anbefales!

28. März 2025

Hei Thao 😊

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både instruktørene og fleksibiliteten i treningen! Vi vet hvor viktig det er å få treningen til å passe inn i en travel hverdag, så det er ekstra fint å høre at det fungerer for deg.

Tusen takk for at du deler opplevelsen din! 💪🤩

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr