Vores 10-årige datter brækkede foden og via skolen fik vi arrangeret kørsel med jer i 4 uger. Hun var nervøs inden første tur, men det var hurtigt overstået. Alle 4 uger har det været trygt og godt,... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Giv den operatør noget koffein
Ved ikke hvem der har tisset på operatøren om nattens sukkermad, men man skal lede længe efter en så flabet attitude. Er slet ikke til at snakke til ro, eller fornuft for kunder der vil bestille taxa hjem. Håber firma hyrer folk der kan håndtere kundeservice i fremtiden. Ærgeligt man ikke kan give 0 stjerner for det er sgu en ommer. er ikke første gang den her opleves er hændt for mig eller bekendte. Virker som generelt dårlig service👎
Tryg skolekørsel
Alle 4 uger har det været trygt og godt, og jeres chauffører har været flinke og rare.
Et par gange har vi aflyst pga sygdom, hvor I er dukket op alligevel, og første dag glippede det med at hente hende fra skole om eftermiddagen, hvor I kom i løbet af 5 min, da vi ringede til jer - ellers absolut intet at bemærke. 🙂
Var blevet snydt med en anden bestilt transport. Vi stod ude midt i ingenting kl. 3.45 om natten og kunne ikke komme nogle vegne. Vi fik telefonisk kontakt til Næstved taxa, som sendte en vogn hurtigst muligt. Både personen i telefonen og chaufføren var meget venlige og var virkelig vores redning. Tak!
Dårlig service
Jeg ringede til en Taxa 2 timmer før og der kom ikke en Taxa på det aftalte tidspunkt og så ringer jeg til dem igen og spørger hvornår Taxaen kommer også siger de om 30 min og det kan da ikke være rigtig når jeg har bestilt 2 timer før
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Virkelig dårlig service…jeg bestiller en bil 2 timer før jeg skal bruge den, og det kan👍….go servic…vi kommer aldrig til at bestille fra jer igen… kan i sige dantaxi🤣
Næstved taxa.Fin service.
Næstved taxa.
Meget serviceminded.Hurtig betjening og professionelle.Tak
Ass taxa
Idioter. Jeg spørger hvornår de kan komme med 4 taxa og de siger, det ved jeg ikke. Fair… så spørger jeg klokke. 1 eller 5. Så siger han jeg er negativ og lægger på. Hvad fandem er der for en kundeservice. De skal bare blive ved med at få 119 kr. i timen. Det er mere end de burde… røvhulle!
Vi have bestilt en taxa med en…
Vi have bestilt en taxa med en forudbestemt pris, til når vi kom hjem med flyet fra vores ferie.
Vi kom over en time forsinket ud til taxaen, og skulle betale for ventetiden.
Lød rimmeligt nok.
Dagen efter stød der en mand fra Næstved taxa, og sagde en aftale er en aftale og gav mig penge tilbage.
Det er sgu da service👍
Fik en meget ubehøvlet mand i røret da…
Fik en meget ubehøvlet mand i røret da jeg ringede og ville bestille en taxa. Der var ikke nogle som sagde noget i røret og derfor var jeg i tvivl om, om den var gået igennem. Hertil kom ordene “har du tænkt dig at fortælle mig hvor taxaen skal bestilles til, eller skal jeg bare gætte mig frem”.
Og resten af samtalen fortsatte i den tone.
Sidste gang jeg benytter mig af deres firma.
Vi bestilte en taxi
Vi bestilte en taxi. Vi fik en besked hvor der stod, At den ville være fremme inde for 2-4 minutter. Vi ringede så bagefter til selskabet og spurgte hvor lang tid der gik.
Der fik vi så svaret “ hvis i ikke kan vente, så afbestiller vi bare taxien”
Vi prøvede bare at spørge flinkt, og vi havde intet imod at vente længere, men vi ville bare lige høre…
Taxachaufføren som hentede os var tilgengæld rigtig flink (:
Taxaen kom det ikke ikke før en time og 45 minutter efter det en opkald
Jeg ringede for at prøve at bestille en taxa som mange gange før da vi har brugt rigtig rigtig mange gange også har en taxa ordning sammen med jer for det første lytter jeres telefon optaget i cirka 15 minutter da man så endelig kommer igennem er der pause musik til CA 9 minutter Det er Jo det taler med en ung Herre Hvorfor Bestil en taxa til Kvicklys parkeringsplads Netto O Spørger hvor lang tid der går for at vide Der er cirka 2 før mig så ca 10 minutter et kvarter ringer 20 minutter efter og spørg efter taxaen igen for at vide at der går et kvarter 20 minutter ringer cirka 25 til 30 minutter efter der og så er der stadigvæk ikke er kommet en taxa for at vide at den snart er på vej Der går yderligere 30 minutter hvor jeg prøver at ringe igen og får at vide den er på trapperne Jeg er oplyser at vi har set cirka 14 taxaer mens vi har været der holde over ved Kvickly hvor vi har været over at spørge om de var til os og får at vide det var det ikke efter ca 1 time og 40 minutter holder en taxa over ved Kvickly igen Og skal hente en hun dukker ikke op min søn spørger bare om han ikke kan tage os PS som vi også gjort ved nogle af de andre chauffør der har været der langt om længe får vi har aftalt til at tage os med dvs så cirka en time og 45 minutter alt i alt har vi stået udenfor så med madvarer det er bestemt ikke okay
Altid høflige chauffører
Altid høflige chauffører og sikker kørsel, de gange jeg har fået en kørsel. Senest Torsdag d.24.02.22 kl. 6.30 Fuglebjerg / Amager og retur, Sig gerne tak til den venlige chauffør, der kørte mig trygt frem og tilbage, der gav mig en god tur. og en god dialog om lidt af hvert.
Få nogle nye medarbejdere
Jeres inkompete medarbejder af en telefonansvarlig burde aldrig nogen sinde have været ansat.
Har aldrig oplevet magen til elendig behandling af sine kunder i telefonen som han fik vist på et opkald af 1 minut og 14 sekunder.
Fyr ham på stedet.
Kom aldrig
Først 15 min. Ventetid. Så 10 ekstra. Efter en time droppede vi det og ringede og afbestilte. Det eneste svar var “okay jeg afbestiller”. Bestilt lørdag aften kl. 01 ca. i corona tid - så intet natteliv.
Taxa brændte os af nytårsaftens nat
Nytårsaftensnat ved 04:00 tiden prøvede jeg at ringe til Næstved Taxa, men fik hele tiden at vide at jeg skulle prøve senere.
Jeg valgte at downloade deres app og bestille en taxa derigennem. Der stod som status på min bestilling “Afventer ledig vogn”
Efter nogen til valgte vi at gå udenfor. Jeg fik da en besked klokken 04:29 at taxaen ville være der om 2-4 minutter. Vi stod så udenfor min kone, mine børn og jeg og ventede. Jeg kiggede på app’en og kunne se at taxaen skulle være 3,1 km væk, da jeg modtog sms’en. Efter det kvarter vi havde ventet, var den kommet 200 meter tættere på. Pludselig ændrede status sig til “Kunde afhentet”. Vi tænkte at det måtte være en fejl, så vi ventede yderligere 10 minutter. Taxaen dukkede aldrig op, vi måtte gå ca. 5 km i frostvejr.
Jeg giver ikke en skid for Næstved Taxa, hvordan kan han angive kunde afhentet, uden at have været på den adresse jeg havde angivet???😡😡
Mange tak for jeres kundeservice.
Igennem 20 år har jeg benyttet Næstved Taxa, og jeg har aldrig haft grund til at klage. Tværtimod.
Altid venlighed og hjælpsomhed fra både chauffører og centralen.
Selv når man ringer efter en vogn på de mest travle perioder af dagen, lykkes det altid at finde en løsning.
Skud ud til den bedste taxa chauffør
Skud ud til den bedste taxa chauffør! Heavy metal man - du redder liv! I mit iver efter at nå toget glemte jeg dig navn! Men det gør dig ikke mindre skide nice!
Svenstrupvej 1, 23:57 pick up! 👌👍👏
Bare fødder 👍👌
BRIAN VORES HELT <3 Kan anbefales.
Vi var faret vild i næstved og skulle til koncert som startede indenfor 10 min, vi tænkte derfor "Vi ringer da til en taxa!", min veninde nåede ikke engang at tisse færdigt før Brian kom rullende, og parkeret oppe ved cirkel k som vi havde aftalt, efter kun 5 minutter. Da vi kom ind var han den flinkeste chauffør at snakke med, vi kunne ikke være gladere på dette tidspunkt. Han lærte os hvilken vej vi rigtig skulle ha' gået, med humor. Oven i købet noget vi frem til vores koncert i tide, og kom til at stå helt foran. BRIAN DU ER VORES HELT OG EN KÆMPE VERDENSMAND! TAK.
Hvis man kunne give 0 stjerner
Hvis man kunne give 0 stjerner, havde jeg overvejet det. Taxa Næstved skal være glade for de overhoved for en enkelt stjerne herfra (ironisk).
Værste kunde service fra Brian, jeg længe har oplevet. Brian: "vi er der senest om 20 minutter." Efter 35 min, ringer vi og Brian siger vi "det er på eget ansvar, og det er jeres problem taxaen ikke er ankommet endnu. Lad vær at ring. I spilder min tid."
Håber chefen er skuffet. Der røg taxa Næstved ud af min telefonbog.
Bestilte den dagen før - kom alligevel 20 min for sent
Jeg kunne ikke cykle i skole da jeg lige var blevet opereret, og jeg bestilte derfor en taxa aftenen før til tyve minutter før skolestart. Men den kom tyve minutter for sent og jeg kom for sent i skole! Jeg betalte fuld pris og modtog ingen undskyldning. Jeg stoler på ingen måde på at Næstved taxa næste gang vil overholde aftalen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.