Nagellak zat vol haartje en stof. Dit was niet in 1 potje maar een hele set van 60 potjes nagellak. Heb een mail gestuurd en aangegeven maar helaas geen reactie of oplossing tot heden aangeboden.
Unternehmen hat geantwortet
Vriendelijke en snelle service Wederom hebben jullie weer een zeer snel en klantvriendelijke service geboden. Een bedrijf dat meedenkt en zijn afspraken nakomt. Ga zo door!
Nagelstad is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van verschillende nagelartikelen. Nagelstad streeft naar een overzichtelijke en makkelijke webshop. Wanneer je bij Nagelstad besteld word je daarom zoveel mogelijk op de hoogte gebracht van je bestelling. Met behulp van een professionele klantenservice en distributie-afhandeling probeert Nagelstad iedereen een fijne en zorgeloze shopping experience te bieden.
Sint Crispijnstraat 11, 5081GA, Hilvarenbeek, Niederlande
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Antwort von Nagelstad
Top lamp snel en hard gellak makkelijk uit . Aanrader.
Snelle levering en ik vind de produkten heel fijn
Eerste keer gekocht bij nagelstad, maar super tevreden!
Heel tevreden met de kleurtjes en de snelle levering 👍
Vriendelijke en snelle service
Wederom hebben jullie weer een zeer snel en klantvriendelijke service geboden.
Een bedrijf dat meedenkt en zijn afspraken nakomt.
Ga zo door!
Ik had een nagelset besteld, deze is door de vervoerder niet afgeleverd ( op de track and trace stond van wel, daarom contact opgenomen met de klantenservice
Ze hebben enorm goed geluisterd, hebben begrip getoond, meegedacht en tot een goede oplossing gekomen
Mijn grootste complimenten voor deze klantenservice
Ik heb recent bij nagelstad een uv lamp besteld. Door een fout van de post bezorger is mijn pakket kapot aangekomen. Mailtje gestuurd om te vragen of ik nieuwe opgestuurd mocht krijgen. Hele fijne klantenservice en het probleem is opgelost! Heel erg bedankt.

Antwort von Nagelstad
Ik ben zeer tevreden over de bestelling. De levering was snel en alles was netjes verpakt. De producten zijn super en ook dat etuitje/ tasje met de Biab spullen erin vind ik geweldig. 🤩 super mooi.Ik ben er zeker blij mee.

Antwort von Nagelstad
Mijn dochter had gellak besteld maar zij vond het lastig om ermee te werken omdat het vrij dikke gellak is.
Wij hebben hierover contact opgenomen met Nagelstad. Eerst dachten we dat we geen reactie kregen maar bleek dat ons bericht niet was aangekomen. Zij hebben daarna echt snel contact met ons opgenomen en zij gaven aan dat de gellak-kleuren vrij sterk zijn gepigmenteerd, zodat het een betere dekking geeft. Ze hebben ons een paar tips gegeven die we konden proberen.
Helaas was het voor mijn dochter niet het product dat ze had verwacht en hebben we besloten om het product toch te retourneren. Hierbij zijn wij ook weer heel goed geholpen.
Over de service zijn we dus ook zeer tevreden. De mails waren vriendelijk en werden snel beantwoord, er werd echt meegedacht.

Antwort von Nagelstad
Snelle levering, goede producten voor goede prijzen en top klantenservice. 1 van de lampen die ik had besteld bleek defect. De klantenservice reageerde meteen de volgende dag en stuurde een nieuw product toe. Kortom, aanrader! Bestel hier zeker weer 🤗

Antwort von Nagelstad
Bij binnenkomst van de bestelling was er helaas een potje lek gegaan over de spullen heen. Via de e-mail contact gezocht. De eigenaar is super klantvriendelijk en meedenkend, zo was het probleem snel en netjes opgelost. Verder zijn de spullen van goede kwaliteit en perfect voor beginners.
Bedankt voor je reactie dat neemt niet weg dat ik dit al besteld heb en open heb gehad! Ik weet niet of ik nog ga bestellen hie! Dit moet duidelijker aangegeven worden op de site en niet naderhand! Ben 69 euro kwijt en heb nog niks

Antwort von Nagelstad
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.