Købte knivsæt fra Nakushima (5 stk) til vores eget forbrug og det skal siges at jeg er meget tilfreds med design, vægt, skarphed og balance. Vi har faktisk skiftet hele vores tidligere kniv-række (so... Mehr ansehen
Wau.. har nu haft kokkekniven og grønsagskniven siden jul, og kan slet ikke rose dem nok til mine venner. Har ikke haft ordenlige knive i mange år, men hold da op det kan jeg hurtig vænne mig til 🥰... Mehr ansehen
Køb af hele kniv-sættet var en firmagave til en ung fyr der var flyttet hjemmefra. Tanken var, at ersratte arvede knive fra familier og venner til hans egne knive. Tilbagemeldingen har været langt ove... Mehr ansehen
Havde bestilt gennem deres kick starter projekt, men de mangler både at send den kniv og en knivblok og deres kundeservice svarer ikke. De får 2 stjerner fordi de trods alt har leveret dele af pakken,... Mehr ansehen
Ekstrem skarphed, holdbarhed og kvalitet er vores mantra. Vi sætter en dyd i at tilbyde køkkenknive i højeste kvalitet i ægte damaskusstål - pakket ind i et unikt design. Alt sammen til knivskarpe priser.
9000, Aalborg, Dänemark
- kontakt@nakushima.dk
- nakushima.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen

Knivskarpe og flotte knive
Knivskarpe og flotte knive. Og endda langt billigere end andre af samme kvalitet. Klart fem stjerner!
Nakushima Damaskus er kvalitet!
Nakushima Damaskus leverer kvalitetsknive, der med sit smukke design, pynter på enhver køkken væg. Knivene ligger godt i hånden, er ikke tunge og skærer dine grøntsager og frugter til perfektion!

Antwort von Nakushima Damascus
Super hurtigt svar på henvendelse og…
Super hurtigt svar på henvendelse og hurtig levering af varer. Dejligt

Kvalitet i top!
Kvalitet i top!
Jeg har købt Masterchef Collection som består af 7 fantastiske knive! Normalt har jeg gemt mine knive væk i en skuffe, men nu har jeg købt en knivblok, så knivene kan stå fremme. De udstråler virkelig kvalitet og prestige og det gør mig glad hver gang jeg går i køkkenet!
Knivene er super skarpe og når man bruger dem er det tydeligt at kvaliteten er i top.
Knivene kan klart anbefales til alle der ønsker nogle fantastisk gode knive, men også gerne vil have pæne knive stående fremme i køkkenet.

Top kvalitet
utroligt lækre knive, ligger rigtig godt i hånden og så er udseendet bare i top! lækker addition til mit arsenal af køkken redskaber!

God service
God service. Hurtig levering. Sprødt design. Lækker Kvalitet, vi er super glade for dem, vil klart anbefale dem.

Fantastisk
De bedste knive jeg har. Kan varmt anbefale dem til andre :) Derudover ser de også rigtig godt ud.

Antwort von Nakushima Damascus
Lige modtaget en nakiri kniv
Lige modtaget en nakiri kniv. Simpelthen det smukkeste og bedste redskab jeg har i køkkenet. Håber snart at udvide serien

Antwort von Nakushima Damascus
Super skarpe knive og hurtig levering.

Lækker kvalitet
Lækker kvalitet. De skærer bare bedre end alle andre knive jeg har haft :)