ik heb inmiddels prima ervaringen met het beschermen van mijn Polyester boot en Teak dek, als ook mijn tuinmeubelen die zelfs het steigerhout waterafstotend maken! Recent ook mijn auto maar eens g... Mehr ansehen
Duidelijke website waardoor keuze gemakkelijk te maken. Bestelproces verloopt snel en zoals te verwachten. Levering was ook snel en volgens opgegeven timing. En de producten - waar het om draait -... Mehr ansehen
Eerlijk advies, vlugge levering van de bestelling het geheim van hun niet goed geld terug hun producten zijn gewoon perfect sta ik 100 %achter.
Dit soort producten moeten we echt niet meer onze aarde aan willen doen . Na slechts 3m2 uitproberen met handschoenen, zonder mondkapje, wel uiteraard in buitenlucht, werd ik midden in de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Een langere levensduur van jouw spullen en minder schoonmaken klinkt bijna too good to be true toch? Met Nano vloeistof kan dit werkelijkheid worden. Als je eens uitrekent hoeveel je kan besparen door jouw objecten met nano vloeistof te behandelen waardoor je jaren extra kan genieten van glanzende en schone oppervlakken. Het is een middel dat een grote opmars maakt in Nederland. Nano coating kopen kan daarom wel op jouw radar staan maar je weet misschien nog niet helemaal wat nano coating is, hoe je nano coating moet aanbrengen of welke specifieke nano coating jij moet kopen voor jouw klus. Wees niet bang, wij helpen je heel graag met het oplossen van jouw uitdaging. Neem vandaag nog contact met ons op!
Zuiderplein 4, 8911AJ, Leeuwarden, Niederlande
- 085-0608564
- info@nanocoating.nl
- nanocoating.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Nanocoating for kunststof
Wat een mooi resultaat. Stoeltjes weer aardig op kleur. Ik graag foto's bijgevoegd hebben van before and after.
Eerlijk advies
Goed spul en top organisatie!
Recent ook mijn auto maar eens gedaan, dit ging niet helemaal goed omdat ik teveel materiaal op had gebracht. Afhandeling van Nanocoating was top, zelfde dag reactie op mijn hulpvraag en spontaan materiaal opgestuurd om e.e.a. te verhelpen.
Goed spul en uitstekende klant behandeling!
Thanks!
Prima!
Werkt prima. Snelle levering.
Na aanbrengen een mooie, schone douchewand.
Nano Coating prima ervaring.
En de producten - waar het om draait - zijn prima. Het ging hier om de NC Nano Coating voor Textiel, ... en de NC Nano Textielreiniger. Van deze laatste kreeg je 1 liter gratis bij afname van 3 liter NC Nano Coating. Kwam perfect uit voor de behandeling van een 3x3m parasol!
Koop dit niet !!
Dit soort producten moeten we echt niet meer onze aarde aan willen doen .
Na slechts 3m2 uitproberen met handschoenen, zonder mondkapje, wel uiteraard in buitenlucht, werd ik midden in de nacht wakker met heftige klachten en moest zelfs 112 bellen omdat het intern branden,hartkloppingen, duizeligheid, dreigen te vallen en algeheel gevoel van zwakheid steeds erger werden .
Ook zag ik een heel klein slakje tot mijn grote spijt opzwellen.
De benaming ‘ milieuvriendelijk ‘ is echt misleidend . Er is niks vriendelijks aan milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.
Bovendien werd de tegel even schoon met hogedrukreiniger en ergere vlekken met BBQ-/staalborstel en water schoon borstelen .
Bedenk bij ieder product de lopende band die duizenden flessen per dag produceren . Per jaar wordt er voor 240 miljard geproduceerd aan schoonmaakmiddelen.
Vroeg of laat komt het in de aarde, ons water en in de lucht.
*Gelukkig met alle ramen open en veel water drinken ging het na zo’n 10 uur beter. Evenwichtsstoornis duurt in mindere mate vooralsnog nog wel
voort .
Ik probeer nu echt schoon te maken met alleen water ,afgewisseld, indien nodig backing soda (o.a. perfect voor sanitair in letterlijk handomdraai schoon, dat doet geen ander middel na.

Antwort von Nanocoating.nl
Nanocoating werkt prima in…
Nanocoating werkt prima in douchecabine. Geen kalk meer zichtbaar.

Prima service
Snelle levering van producten. Ik heb bij de 2de bestelling zelf een fout gemaakt. Dit hebben ze na contact per mail keurig aangepast en het teveel betaalde snel retour betaald. Prima service dus. Het hout hebben we pas behandeld met de nanocoating en vooralsnog zijn we tevreden met het resultaat.

Top Product
Twee flessen geleverd gekregen, de Cabrioletkap na het schoonmaken geïmpregneerd.
Verbluffend resultaat!!

Antwort von Nanocoating.nl
Snelle levering van het juiste product
Snelle levering van het juiste product. Ook een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Antwort von Nanocoating.nl
Product voldoet niet geeft geen…
Product voldoet niet geeft geen bescherming op het metaal. Veel geld voor een flesje water met schuim. Beveel het zeker niet aan

Antwort von Nanocoating.nl
Fijn bedrijf met prima artikelen
Ik heb bij Nanocoating NC Steenreiniger en NC Nano Coating voor Steen, Beton & Tegel besteld omdat ons terras steeds groen met zwarte vlekken werd. Met de hogedrukreiniger het terras schoongemaakt daarna de steenreiniger er overheen en de coating. Het terras zag er uit als nieuw. Na een jaar was het terras weer groen maar dit was eenvoudig te verwijderen met ontgroeningsmiddel. Hierover met Daan contact gehad en hij heeft me super te woord (via de chat) gestaan. Bij vragen en klachten krijg je heel snel antwoord. Deze aftersales kunnen een hoop bedrijven nog wat van leren. Ik beveel dit bedrijf en hun producten zeker aan.
Chiel uit Heiloo

Fijne webshop
Ik heb onlangs producten besteld via de webshop. De bestelling werd snel geleverd en was was goed verpakt.
Hoewel ik de producten nog niet in gebruik heb genomen, ziet de kwaliteit er veelbelovend uit. Het bestelproces verliep soepel en overzichtelijk, wat het winkelen prettig maakt.
Tot nu toe een goede ervaring met deze webshop.

Duidelijke site goede informatie
Duidelijke site
Met uitleg

Antwort von Nanocoating.nl
Prima product om ongewenste geur uit…
Prima product om ongewenste geur uit textiel te halen. Dat het bestellen en afleveren gepaard gaat met 11 e-mails is nogal over de top...

Antwort von Nanocoating.nl
Hele goede service en goed geholpen…
Hele goede service en goed geholpen door Nanocoating.nl. Ik had het verkeerde adres doorgegeven, hun op de hoogte gesteld en ze hebben meteen actie uitgezet. Ik had de volgende dag mijn bestelling al binnen. Nogmaals bedankt voor het prettige contact en de klantgerichte afwikkeling.

Textielspray werkt 0%, Geen reactie klantenservice
(20-7-2026. Hierbij reactie op nanocoating's reactie: Allereerst heb ik NOOIT mijn geld teruggekregen, dus heel vreemd dat jullie er nu over liegen. En ik heb tot dusver nooit iets van jullie vernomen. Daarnaast zijn mijn eetkamerstoelen niet van een teddystof, dus wederom geen idee hoe jullie hierbij komen.
Mensen dit bewijst maar weer wat voor oplichters ze zijn bij nanocoating. Blijkbaar vinden ze het noodzakelijk om achteraf ook nog te gaan liegen over hun afhandeling!).
Ik heb de textielspray bij nanocoating.nl gekocht. Ik heb 3 sprays van een liter gekocht. Er wordt beweerd dat de textielspray je meubel waterdicht maakt en ook de stof uv-bestendigd maakt. Ik heb het gebruikt op mijn eetkamerstoelen en hierbij de instructies van de verpakking opgevolgd. De stoelen heb ik helemaal verzadigd met het spul en het heeft +-4 dagen de tijd nodig gehad om te drogen. Nadat het volledig was gedroogt, heb ik de stof getest met een paar druppels water. Deze verdwenen direct in de stof, alsof ik het nooit bewerkt heb. Ik heb vervolgens contact opgenomen met de klantenservice van nanocoating. Ze beweren binnen 2 werkdagen te reageren. Ik heb ook een bevestiging gekregen dat ze mijn mail hebben ontvangen. In de mail geef ik aan dat het spul totaal niet werkt en ik dus 80 euro heb betaald voor een product dat niet werkt. Ik vraag hierin of ze met een oplossing kunnen komen en of ze mij hierin tegemoet willen komen. We zijn nu 3 weken verder en nog steeds geen reactie. Slechte zaak!

Waardeloos product
Waardeloos product. Schuimt 2 seconden en dan is de schuim alweer weg van de auto.
Het spuitstuk voelt heel goedkoop aan. Lekt ook aan alle kanten. Verwacht je een jerrycan erbij te kopen. Krijg je een kannetje van 2,5 liter. 2 auto'sgewassen is het alweer op. Nee en dan nog een factuur krijgen van een Seo bedrijf op de koop toe. SEOBoost.
Meende met Nanoglans zaken te doen. Koop dit niet. Duur geintjes voor wat je krijgt.

Antwort von Nanocoating.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.