Nature Lovers  Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

1. Geschäft für Babybekleidung
  2. Kosmetikbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Nature Lovers er en butik og rådgivningstjeneste, der specialiserer sig i genanvendelige stofbleer lavet primært af naturlige materialer samt hørprodukter til både kvinder og babyer. Vi tilbyder trusseindlæg, ammeindlæg, rondeller og inkontinensprodukter til både kvinder og mænd. Ud over vores genanvendelige løsninger forhandler vi også højkvalitets uldtøj til babyer og børn – både nye varer og unikke, enestående modeller fremstillet af upcycling-materialer. I vores sortiment finder du desuden naturlige, palmeoliefrie kropsplejeprodukter og bæredygtige husholdningsartikler, herunder biologisk nedbrydelige rengørings- og vaskeprodukter. Vi tilbyder også vaskepulver baseret på mineraler og naturingredienser, der giver dig en skånsom og effektiv vask uden unødvendige kemikalier og er helt bionedbrydelige, hermed miljøvenlige. Derudover har vi opvaskepulver, som gør det muligt for dig at stoppe med at bruge kemi i køkkenet og i stedet vælge et naturligt alternativ. For dem, der ønsker at booste deres sundhed og hjemmeliv med naturlige produkter, tilbyder vi 100 % naturlige æteriske olier. Disse olier kan bruges til kropspleje, til vask af tøj eller endda til fremstilling af hjemmekemikalier, hvilket giver dig mulighed for at skabe dit eget, naturlige husapotek. Er du træt af paraffinlys, der afgiver skadelige kemikalier, eller batteridrevne lys, der ikke lever op til dine forventninger? Vi har den perfekte løsning – 100 % naturlige bivokslys, der er kendt for at rense luften. Bivokslys frigiver negative ioner under forbrænding, som binder sig til støv, pollen, skimmel og andre forurenende partikler i luften, hvilket får dem til at falde til jorden. Dette kan hjælpe med at reducere allergener og forbedre luftkvaliteten i dit hjem. Alt i alt tilbyder vi en række sundere produkter, der kan gøre din hverdag lettere og mere sikker – ikke kun for de mindste i familien, men for hele husstanden. Du kan finde vores produkter og meget mere på vores webshop: Natureloversbaby.dk.

Hervorragend

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I'm very pleased with the products I…

I'm very pleased with the products I recently purchased.

The laundry detergent and dishwasher products meet my expectations in terms of quality and performance. The customer service is top-notch: helpful and friendly. I would happily shop here again and highly recommend the store to other parents looking for eco-friendly and reliable products.

31. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre produkter i super kvalitet

Lækre produkter i super kvalitet. Jeg elsker at der er fokus på bæredygtighed og gode råvarer uden skadelige stoffer ❤️

18. September 2025

Kære Dorthe,
Tusind tak for din flotte anmeldelse ❤️
Vi er så glade for at høre, at du sætter pris på vores produkter og deres naturlige ingredienser.
Det betyder meget for os at kunne tilbyde et bæredygtigt alternativ uden unødig kemi og mikroplast – så tallerkener og kopper bliver rene på den gode måde 🌱
Tak fordi du vælger kvalitet og omtanke for både dig selv, familien og miljøet.

Jeg er meget tilfreds!

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse! Jeg har købt både genanvendelige bleer til mit barn, vaskepulver og menstruationsindlæg – og alle produkter lever op til mine forventninger i forhold til kvalitet og funktionalitet. Kundeservicen er i top: hurtig, hjælpsom og venlig. Det er tydeligt, at butikken brænder for bæredygtighed og kundetilfredshed. Jeg handler her gerne igen og kan varmt anbefale shoppen til andre forældre, der leder efter miljøvenlige og pålidelige produkter 😊

28. Juni 2025

Kære Julie,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord! Det betyder utrolig meget for os at høre, at du er tilfreds med både produkterne og servicen. Vi brænder virkelig for at gøre det nemt og trygt at vælge bæredygtige alternativer – så det glæder os at høre, at det skinner igennem 🌱
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen – og tak fordi du anbefaler os videre!

Nature Lovers Baby Team

Købte 2 stk

Købte 2 stk. Balja rengøringspaste. Lækkert produkt. Drøj i brug, dufter mildt, frisk og så er det effektivt. Kan varmt anbefale dette produkt.

6. Juni 2025

Antwort von Nature Lovers

Kære Dina, tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Det glæder os virkelig, at du er glad for vores Balja rengøringspasta – både den milde, friske naturlige æteriske duft, hvor effektiv den er, og at den samtidig er drøj i brug.
Det betyder meget for os at kunne tilbyde et bæredygtigt og naturligt alternativ til hele familie, som samtidig gør rengøringen nem og skånsom.

Vi elsker at høre, at vores bæredygtige produkter gør en forskel i hverdagen. 💚

Tak fordi du valgte os, og tak fordi du deler dine erfaringer – det hjælper både os og andre kunder. 💚

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos os!
Nature Lovers Baby Team

Fantastisk oplevelse

Jeg har haft den bedste oplevelse med natureloversbaby.dk. Deres udvalg af bæredygtige og økologiske produkter er helt fantastisk. Jeg har købt flere ting, og jeg er virkelig glad for kvaliteten – både produkter og materialer er af høj standard.

Webshoppen er brugervenlig, og bestillingen var super nem at gennemføre. Jeg fik hurtig levering, og alle varerne kom godt pakket. Kundeservicen har også været i top, de var hurtigt til at svare på mine spørgsmål og var utrolig hjælpsomme.

Jeg kan varmt anbefale natureloversbaby.dk til alle, der ønsker bæredygtige og kvalitetsprodukter til deres børn. Jeg vender helt sikkert tilbage!

28. März 2025

Kære Sascha,
Hvor er det skønt at læse din anmeldelse – vi sætter stor pris på det!
Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores produkter, webshop og kundeservice.
Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at byde dig velkommen igen.
Tak fordi du støtter bæredygtige valg! 🌱

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fine varer med naturlige ingredienser og hurtig forsendelse

Købte en luksusæt af naturbasered kropsplejeprodukter til min kone, stor valg og hurtig forsendelse. Kan anbefale varmt.

12. Februar 2025

Kære Bartek,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at både produkterne og den hurtige forsendelse levede op til dine forventninger. Vi er også glade for, at din kone kunne nyde luksusættet af naturbaserede kropsplejeprodukter.

Vi sætter stor pris på din anbefaling, og vi ser frem til at kunne byde dig velkommen igen!

Excellent quality of materials

I was very satisfied with the products that I purchased on the website. It was exactly what I was looking for. Excellent quality of materials and the guarantee that the products are natural. Very very good !

23. Februar 2025

Dear Milton,

Thank you so much for your wonderful review! 🌟
We’re thrilled to hear that you were satisfied with your purchase and that our products met your expectations in both quality and natural ingredients. Your kind words mean a lot to us, and we truly appreciate your support.

We look forward to serving you again in the future! 😊

Best regards

Jeg kan varmt anbefale…

Jeg kan varmt anbefale NatureLoversbaby.dk.
Jeg købte en jakke I Marinould og et joginsæt til mit barnebarn.
Alt blev hurtigt leveret til min fulde tilfredshed.
Bedste hilsner
Klemen Nielsen

8. Dezember 2024

Kære Klemen,
Tusind tak for din varme anbefaling og de pæne ord! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både produkter og levering. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen hos NatureLoversBaby.dk.

Bedste hilsner
NatureLoversBaby Team

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr