Das sagen Bewerter
Jeg købte min minkpels i november 2016 hos Furbazaar. Det skulle jeg aldrig have gjort!! Det er endt med en retssag både igennem Forbrugerklagenævnet og Nævnet, som har givet mig medhold i sag... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dårlig kunde oplevelse! De har ikke svaret på mange af mine henvendelser og lover leveringsform de ikke kan holde.
Unternehmen hat geantwortet
Plastsyningerne i min kanin poncho var meget synlige og sjusket udført
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos FURBAZAAR laver vi skræddersyet minkpelse hvor du som kunde er med til at designe og sammensætte din helt egen unikke jakke.
Kontaktinformationen
Troldhøjvej 7, 8722, Hedensted, Dänemark
- 71995090
- pels@furbazaar.dk
- naturescollection.eu
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
SCAM ALERT
I bought a small coat that was supposed to be sheered rabbit fur with a fox collar for my girlfriend dor christmas. They delivered me a large samuel don(g) coat that is made in china and is 100% faux fur pretty frustrating considering the 400$ price tag
Kan varmt anbefale Furbazar
Bestilte med bævende hjerte en pels online fordi den var 7.000 DKK billigere end der hvor jeg bor. I første omgang passede pelsen ikke helt men efter at være blevet sendt tilbage og ændret passer den nu perfekt og jeg har fået den flotteste pels.
Har i dag modtaget min jakke fra…
Har i dag modtaget min jakke fra furbazar og er meget tilfreds med resultatet. Kan kun anbefale furbazar for
Super god service, til trods for forhindringer af Corona og kong vinter.
Kh en meget glad kunde
Hæslig dyremishandling😡
De tjener penge på dyrs lidelser.
Stor anbefaling af Furbazaar
Har flere gange handlet ved Furbazaar. Har hver gang fået en professionel og personlig betjening. Kan kun anbefale dem.
Købe aldrig din pels igennem Furbazaar!
Jeg købte min minkpels i november 2016 hos Furbazaar.
Det skulle jeg aldrig have gjort!!
Det er endt med en retssag både igennem Forbrugerklagenævnet og Nævnet, som har givet mig medhold i sagen.
Jeg fik en pels, som var så ødelagt og ubrugelig.
Her er nogen af de ting, som var galt med pelsen:
ude af form, dårligt syet, foer hang forneden ad flere omgange, pelsen var skæv, hægterne lukkede skvæt/forkert, forskellige størrelser ærmer, lommerne kunne ikke bruges mm.
Der blev truffet afgørelse i sagen i september 2019 - til min fordel.
Furbazaar betalte endelig mig det skyldte beløb retur i februar 2020, efter jeg måtte rykke for pengene flere gange.
Så derfor vil jeg aldrig anbefale Furbazzar.

Antwort von Furbazaar.dk
Skønneste minkjakke
Jeg har modtaget den skønneste minkjakke fra Furbazaar .
Super service og det er et meget fint buntmager arbejde der er lagt i minkjakken 🤩
Hanne fra Østerbro
Fantastisk betjening
Ualmindelig personlig, venlig og meget imødekommende betjening.
Jeg blev fra første gang jeg var i butikken behandlet meget godt.
Hurtige svar på mail uanset hvornår på døgnet jeg skev.
Amazing quality
Amazing quality. I bought several jackets and skins over the past 2 years, and absolutely no regrets. Every single piece is of an amazing quality. Great experience as well at the show room. Thanks Daniel!
Har med stor succes handlet hos…
Har med stor succes handlet hos Furbazaar.
Besøgte Furbazaar i Hedensted midt februar 2019, og bestilte ved den lejlighed en kort mink som blev syet fuldstændig efter mine ønsker.
Ved samme lejlighed blev min 20år gamle mink omsyet, så denne igen er (mere) tidsvarende.
Begge dele håndterede Daniel fra Furbazaar til UG.
Leveringstider, forsendelser og mail korrespondance fungerende ligeledes upåklageligt. Det er ikke sidste gang jeg køber mink hos Furbazaar, som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger.
Luise - Herning, marts 2019
I can highly recommend to get Furbazaar…
I can highly recommend to get Furbazaar to give your fur new life. If It is a cleaning steaming small or big repair - Daniel and the team can do it and are very serviceminded.
I had the privilege to get two second hand fur repaired - and got them back looking better than I could ever imagine. Thank you so much.
Bedste anbefaling super god service og…
Bedste anbefaling super god service og flot pels, er rigtig glad for den.
At designe sin egen pels og resultatet…
At designe sin egen pels og resultatet blev så flot, var en fantastisk oplevelse, sammen med Daniel, så det kan anbefales på det varmeste.
Super service og flot arbejde
Super service og flot arbejde. Kan varmt anbefales
Drømmejakken fra Furbazaar
Jeg kan varmt anbefale Furbazaar. Jeg har fået drømme jakken! Servicen er i top og hurtig levering. Desuden vil jeg anbefale Furbazaars partner Mischa.Tak for en god behandling.
Excellent company
I received a very respectfull and fantastic service at Furbazaar when I bought my first mink coat. All changes were made to perfection.
I can at anytime recommend Furbazaar.
Efter andet køb af minkpels hos…
Efter andet køb af minkpels hos FurBazaar fortjener de en anmeldelse på Trustpilot - i den rigtig gode ende!
God oplevelse med både opmålingen og de små tilrettelser bagefter, når man som mig er lidt perfektionist. De har lavet to jakker til UG og i fantastisk kvalitet. Flotte bygninger og generelt intet at sætte en finger på.
Fantastisk god service fra ende til anden og to smukke jakker!
TAK ! :)
Rigtig god vejledning og hurtig…
Rigtig god vejledning og hurtig ekspedition. Meget tilfreds med resultatet
Rigtig god service
Oplevede rigtig god og hurtig service - både da jeg bestilte min pels, men også ifm. tilretning af pelsen.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.