Jag har betalat för en tjänst som aldrig har levererats. Trots upprepade försök att få kontakt har jag inte fått någon respons. I samband med detta har jag granskat företaget närmare. Styrelse... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jag jobbar här i dagsläget och har gjort det i en och en halv månad. Välkomnandet man fick första veckorna för att komma in i gruppen är extremt sällsynt. Jag får känslan att detta företag är ett seri... Mehr ansehen
Supernöjd! Haft nätvaro nu i ca 1 år för min skönhetssalong och märker stor skillnad i antalet kunder som hör av sig nu, det har även blivit bättre med tiden. Första månaderna gick det lite segt som d... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Nätvaro AB jobbar med allt inom webben, med kompetensfokus på Marknadsföring, SEO, Google, Landningssidor och Hemsidor.
Kontaktinformationen
Schweden
- info@natvaro.se
- natvaro.se
Hat 77 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Jag är tacksam för allt fina jobbet!!
Rekommenderar detta företag till den…
Rekommenderar detta företag till den som vill ha bra marknadsföring till ett schysst pris. Sett många andra som också sagt samma sak, att Nätvaro har schysst kvalitet till ett bra pris och jag kan inget annat än att hålla med!
Faktiskt väldigt positivt överraskad
Faktiskt väldigt positivt överraskad! Jag blev kund i juli månad har har redan börjat märka att fler kunder kontaktar och hittar till oss. Bra marknadsföring till väldigt bra priser faktiskt. Har testat många andra som har varit både dyrare och sämre. Stort tack!
Oprofessionella
Mycket oprofessionellt säljmöte med synnerligen otrevlig man som blandade glädjekalkyler med plattityder och felaktig information.

Jobbat med de 6 månader och bra företag
Bra företag som jobbat åt min marknadsföring
Jag och min partner tog hjälp till ett…
Jag och min partner tog hjälp till ett vädligt bra pris som vi lätt gick om bara några hälger senare genom hjälpen vi fick med en enkel bokningsida, rekomderar stort till alla nya och större företag som vill ha ett bättre flow med kunder
Fantastiskt service där jag fått nytt…
Fantastiskt service där jag fått nytt flow på kunder varje månad, extremt duktiga på sitt jobb
Endast säljare och inget mer
Jag hade 1–2 säljmöten där tjänsten såldes in som något smidigt och heltäckande – säljaren fick det att låta som att de skulle sköta allt. Tyvärr blev starten en besvikelse.
Efter första säljmötet upplevde jag att de ansåg sig klara med dialogen. Landningssidorna skapades utan att de frågade mig om önskemål kring innehåll eller utformning.
Statistik som enligt avtalet skulle levereras efter 3 månader fick jag först efter 6 månader. När jag försökte säga upp tjänsten hade avtalsperioden passerat med bara 2 dagar, vilket gjorde att jag blev bunden i 1 år.
Utifrån min erfarenhet kan jag tyvärr inte rekommendera deras tjänster.

Fungerar bra
Har fått mer kunder sedan jag fick hjälp av denna media byrå. Kan rekommendera varmt.
Trots samarbete med nätvaro i 3 månader…
Från första kontakten upplevde jag servicen fantastisk. Jag uppskattar verkligen ert professionella bemötande. Hoppas på ett gott samarbete.
Jag blev kund och sedan dess har dom…
Jag blev kund och sedan dess har dom fyllt mitt schema och det jag betalade resulterade i mer än dubbla tillbaka
Jag har blivit tydligt och bra vägledd…
Jag har blivit tydligt och bra vägledd av Olle fram till en lösning som kommer passa mig och mitt företag framåt i utvecklingen. Ser fram emot framtidens resultat . Tack
Tacksam för tiden här och jätte…
Tacksam för tiden här och jätte trevliga kollegor och bra energi. Lärt mig massor!
Oseriösa människor som inte kan hantera…
Oseriösa människor som inte kan hantera kunder med respekt. Rekommenderar inte! Tack!

Antwort von Nätvaro AB
Jag har använt tjänsten i ca 4 månader…
Jag har använt tjänsten i ca 4 månader och är jättenöjd, har fått många fler kunder. Personalen var jättetrevlig också och hjälpte till att specificera och bolla om vad som kulle stå. Så nu är de bjudna till mitt fik :)
Bra och duktig personal
Bra och duktig personal, med bra produkter som verkligen ger resultat!!
Fick ett bra intryck sedan start med…
Fick ett bra intryck sedan start med otroligt trevligt och hjälpsamt bemötande från de som jobbar. Jag upplever att allt fler kunder hittar till oss numera, rekommenderar starkt!
Kom förbi deras kontor i augusti månad…
Kom förbi deras kontor i augusti månad för ett inledande möte med ett potentiellt samarbete. Jag måste säga att Nätvaro gav mig de bästa intrycket av de olika byråerna jag träffa. Vi tog ett till möte för att diskutera hur vi kunde hjälpa mig på bästa sätt, nu med facit i hand är jag otroligt nöjd då jag fått många fler kunder från Google, stort tack!
Har jobbat med ett antal olika…
Har jobbat med ett antal olika webbyråer tidigare men måste faktiskt säga att Nätvaro verkligen är en av dem bättre.
Tidigare har vi betalat ganska mycket pengar utan att få så mycket tillbaka vilket har känts som bortkastade pengar men nu har vi redan efter 2 veckor sett att investeringen börjar ge avkastning.
Ett annat stort plus är att de är lättillgängliga till och med även på helger. Jag ringde till min kontaktperson idag på en söndag och fick hjälp. STORT PLUS!
Kan starkt rekommendera denna mediabyrå till alla som vill ha en prisvärd investering som faktiskt ger resultat och har redan rekommenderat de till mina branschkollegor och andra företagare jag känner.
Supernöjd!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.