Super lækkert anlæg vi lejede til vores bryllup. Alt fungerede - kvalitet helt i top og det stod klart da vi kom. Kommunikationen undervejs var knivskarp og klar. Og super smart at man kan hente og af... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Utrolig høj service og en stor villighed, til at gå langt for, at vi fik den rette vejledning og fik matchet vores behov ift valg af udstyr. En stor firmafest, hvor udstyret blev leveret dagen... Mehr ansehen
Jeg giver Nawi 4/5 stjerner. Jeg lejede et par fest lys til en fødselsdagsfest, og det var MEGET nemt og hurtigt at finde stedet i Hvidovre hvor det skulle hentes, da man fik sendt step-by-step inst... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Leje af projektor
Jeg har fået en fantastisk service og hjælp hele vejen igennem og vil helt sikkert benytte NAWI igen 😃
Ved bestilling
Ved bestilling : Flot service og meget hjælpsom . Ved montering : Perfekt , dygtig og hjælpsom og rigtig god info omkring brugen af Festpakken. Vil helt sikkert anbefale Nawi til venner familie og bekendte . Bruger uden tvivl Nawi til næste fest. Dbh Per Brødbæk
Udstyret var klar og kunne hentes når…
Udstyret var klar og kunne hentes når det passe mig. Lige som det kunne leveres retur på samme ordning.
Smart at man får en kode og kan taste sig ind.
Udstyret leverede til fuld op til mine forventninger
Overordnet en god oplevelse
Efter lidt misforståelser, fungerede alt tilfredsstillende.
Fint udstyr til en rimelig pris.
Top kundeservice + priser
Skulle bruge noget lys til et photoshoot som blev udskudt. I den forbindelse oplevede jeg stor flexibilitet og helt generelt klasse kundeservice og kommunikation fra NAVI rental. Stor anbefaling herfra. Ikke sidste jeg lejer ved dem
Super hurtig og effektiv service
Super hurtig og effektiv service. Fik også vejledning ift. hvilket udstyr, der ville være bedst. Fin vejledning ift. afhentning og opsætning.
Mega godt sted at leje højtalere
Mega godt sted at leje højtalere. Utrolig god service og flinke medarbejdere. Nemt at hente og aflevere igen. Samt mega god lyd på højtalerene.
Stor anbefaling herfra👍🏽👍🏽
Lækkert udstyr - god service- venlige mennesker!
Vi lejede en festpakke til vores datters konfirmation.
Det var det bedste og lækreste udstyr til en rigtig god pris - det var lige til at gå til -og Nawi var vildt hjælpsomme! Vi lejer gerne herfra igen en anden gang! Vores allerbedste anbefalinger!
Super fin service
Super fin service - alt udstyr stod klart da jeg kom og fungerede uden problemer. Kan varmt anbefales og helt sikkert noget jeg vil gøre brug af igen.
Perfekt
Det har været en god vejledning i valg af udstyr. Lejeforløbet perfekt (selv henter)
Fantastisk service
Fantastisk service. Nem og overskuelig præsentation. Lækkert udstyr til en god pris. Kan varmt anbefale at leje gennem dem.
God service og fornuftige priser.
God service og fornuftige priser.
Det er anden gang jeg lejer et anlæg fra NAWI og det er ikke sidste gang.
Claus vejledte os grundigt ift. hvordan anlægget skulle skrues sammen, da vi ikke havde bestilt levering og montering.
Alt spillede og fungerede som det skulle!
De varmeste anbefalinger herfra
Hvorfor leje en dyr jukebox når man kan…
Hvorfor leje en dyr jukebox når man kan leje kvalitetsudstyr til ingen penge.
Lyd, lys og røg var med til at gøre min fest perfekt, også var det tilmed super nemt med både afhentning, opsætning og tilbagelevering.
Mine varmeste anbefalinger til NAWI, dels for udstyret med også den super gode vejledning/kundeservice 👍🏻👍🏻
Kun ros herfra
Kun ros herfra. Alt udstyr virkede som det skulle. Vil klart bruge Nawi igen.
Masser af god lyd og fleksibilitet
Masser af god lyd. Nemt at slutte til og yderst fleksibel afhentning og tilbagelevering.
Rigtig god oplevelse hos Nawi.dk
Rigtig god oplevelse hos Nawi.dk
Trods vores besværligheder og ændringer, blev vi mødt med så god kundeservice, hvilket var super fedt! Jeg vil klart anbefale nawi.dk og det bliver ikke sidste gang vi lejer hos dem🥰
Super service
Super service. Lejede lys og lyd udstyr til 18års fødselsdag. Alt udstyr var god kvalitet. Fik en god gennemgang af kabler, stik og opsætning. Alt var yderst let at betjene.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk
De har alt man skal bruge til at sparke en fest igang
5/5 stjerner herfra, kan varmt anbefales!
Ekstrem høj service
En stor firmafest, hvor udstyret blev leveret dagen før, og afhentet igen dagen efter på lokationen. De kontaktede endda stedet, for at aftale det nærmere - hvilket gjorde det ekstremt nemt for os som kunde, at fokusere på festen.
Vil klart anbefale NAWI og at priserne så oven i købet er helt i bund, er jo bare the cherry on top.
Vi kommer helt sikkert igen 😁👌
Fantastisk service
Fantastisk service, vi kommer klart igen.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.