Neelgerner Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget fin information ved forundersøgelse, så man var godt forberedt inden operation. God oplevelse under selve operationen, jeg følte mig tryg og i gode hænder. God opfølgning efter operation, så j... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik en øjenlågs reduktion. Neel Garner er en super dygtig kirurg. Man kan virkelig mærke hendes mange årrig erfaring både som kirurg og den måde man bliver behandlet som patient. Hun tager sig tid... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Øjenlågsløft. Fin information om selve indgrebet og hvad jeg kunne forvente. Følte mig i trygge hænder under operationen, hvor øjenlægen undervejs talte og det synes derfor at tiden gik hurtigt. E... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er utrolig rart at komme hos Neel. Det hele foregår ordentligt og professionelt i et behageligt miljø. Informationen er grundig og Neel forklarer om dit realistiske resultat. Er super glad f... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

12 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Neel har skruet tiden mindst ti år…

Neel har skruet tiden mindst ti år tilbage. Så TAK Neel.
Jeg følte mig fuldstændig tryg i Neels hænder, og hun er på forkant med al ting lige fra spørgsmål man måtte have, til efterforløb og de ting der er på den anden side af en operation. Jeg havde rødme og hævelse i små to dage, herefter lagde det sig virkelig hurtigt. En uge efter havde jeg make up på første gang og ingen kunne se at jeg var opereret.
Har kun de allerbedste anbefalinger at give Neel med på vejen.

7. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel operation og flot resultat

Professionel operation og flot resultat.
Alt fra booking til operation og opfølgning er helt igennem fantastisk hos Neel Gerner, jeg vil klart anbefale hende til øjenlågskirurgi. Dejlig indbydende klinik lige ved siden af Østerport st, utrolig venlig modtagelse, grundig forundersøgelse. Operationen tog alt i alt 1 time, rar stemning undervejs, meget tilfredsstillende resultat! Telefonopkald dagen efter og stående invitation til at tage kontakt, hvis der skulle være spørgsmål, fik privat telefonnummer med hjem - alt i alt en meget tryg oplevelse.

8. Oktober 2023

Super resultat

Neel er bare super informativ og tillidsvækkende. Jeg mærkede næsten intet under indgrebet og havde kun meget lidt ubehag og blå øjne efterfølgende. Efter blot blot 8-10 dage var der intet at se, bortset fra et Super resultat.

28. Juli 2023

Perfekt forløb

Neel lavede mine øvre øjenlåg med knivskarp sikkerhed. Jeg følte mig vel orienteret og forberedt på processen og efterfølgende gener. Jeg er SÅ GLAD for resultatet, ingen ardannelse eller træk fra arvæv - det er blevet SÅ PÆNT 🙏🏼 Tak, Neel!

25. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel, hjælpsom og rar at tale med

Jeg er godt tilfreds med mit resultat hos Neel, der hersker ingen tvivl om at hun er erfaren inde for sit felt. Hun er desuden en meget behagelig person at tale med. Jeg følte mig tryg både før, under og efter operationen. Hun tager sig tid til dialog hvis man har spørgsmål, eller er usikker på noget, også efter operation. Kort sagt kan jeg varmt anbefale Neel til andre.

1. März 2023

Øjenlågsoperation

Jeg har fået en øjenlågsoperation hos Neel Gerner 20 marts 2023. Resultatet er perfekt, og jeg kan anbefale Neel Gerner til andre - især lidt modne kvinder - da hun sørger for, at man får et naturligt look, som svarer til ens alder. Hele oplevelsen har været yderst tilfredsstillende!

20. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg giver mine varmeste anbefalinger…

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Neel Gerner, der er yderst professionel og en meget rar person. Lige fra forundersøgelse, selve operation (for nedre øjenlåg) og opfølgende kontrol og slutsamtale, har Neel fået mig til at føle, at jeg var i gode hænder. Der var afsat tid, jeg blev taget godt imod og jeg har hele vejen fået god information om operationen. Slutresultatet er selvfølgelig vigtig for mig og jeg er YDERST tilfreds. Fra at have et træt udseende, har jeg nu et mere friskere og samtidig et naturligt look uden at være 'syntetisk' i ansigtet. Tak til dig Neel.

15. Juni 2023

Super oplevelse

Jeg har fået lavet mine øjenlåg af Neel Gerner.
Det har været en helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg har følt mig tryg lige fra første konsultation og er meget imponeret over den meget professionelle og grundige forundersøgelse og ligeledes selve operationen. Den specielle teknik hvormed der sys bevirker, at man slet ikke kan se stingene eller tråden. Meget imponerende
Og så gik det oven i købet helt smertefrit med hyggesnak og afslappet atmosfære
Allerede efter 10 dage var resultatet super flot og jeg er så glad for det. Så det er en rigtig god gave at give sig selv.. og hos Neel behøves du slet ikke bekymre dig om noget ..for du er i fuldstændig trygge hænder

20. Jänner 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et flot resultat og en god oplevelse

Jeg har længe gået og drømt om at få mine øjenlåg opereret, så jeg ikke så så træt ud. Jeg fik Neel Gerner anbefalet af flere, så jeg kastede mig ud i det. Neel var fra første sekund meget tillidsvækkende, rar og professionel, så jeg følte mig i trygge hænder. Selve operationen var- som jeg vist udtrykte bagefter "hyggelig". Jeg er utrolig tilfreds med resultatet, som jeg har fået meget ros for. Tak til Neel for en god oplevelse både før, under og efter operationen.

1. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået en helt fantastisk…

Har fået en helt fantastisk professionel behandling.
Jeg havde konstant ont i nakken og hovedet og følte mig så træt i øjnene.
Men efter øjenlågsoperationen er disse gener væk + jeg for af vide at jeg ser friskere og yngre ud.
Blev opereret i uge 4 og nu i uge 17 synes arene næsten ikke.
Jeg giver Neel Gerner min varmeste anbefaling.

26. Jänner 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ser på verden med vidt åbne øjne

Det er en måned siden, operationen var overstået. Hver morgen vågner jeg med lethed i øjnene. "Skarphed" behøver ikke at pege. 🤓 Ingen tyngde fra øjenlågene. Lykke! 💫 Jeg kom til Neel på anbefaling og har absolut ikke fortrudt. Derfor anbefaler jeg den professionelle Neel Gerner.

23. April 2023

MEGET tilfreds!

Jeg blev opereret for en mdr. siden og resultatet er intet mindre end fantastisk.
Er SÅ glad for jeg valgte Neel, som er super sød, omhyggelig, dygtig og meget professionel.

20. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Neel er en håndværker af dygtigste…

Neel er en håndværker af dygtigste skuffe. Jeg havde ikke forestillet mig at en operation kunne være hyggeligt, smertefrit og nemt at være midt i. Kan kun sige til at alle, der overvejer et opfriskende kirurgisk indgreb: Gør det. Stor anbefaling herfra!

19. Jänner 2023

Meget tilfreds

Omhyggelig forberedelse, afsat god tid til operationen, som forløb i ro og fred, efterfølgende rigtig gode opfølgninger - meget glad for resultatet.

25. Jänner 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr