Tusen tack för fantastisk service! Du var väldigt professionell, trevlig och hjälpsam från början till slut. Jag fick snabb respons och telefonen blev reparerad på ett smidigt och professionellt sätt.... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Vilken otroligt superproffsig, kompetent och serviceminded person! Jag befann mig i ett nödläge och ringde. Fick omedelbart hjälp att reparera min krossade telefon, inom en timme och det till ett väld... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Suverän dialog och service. Mycket trevligt bemötande och kunskap som ger trygghet. Tacksam för fin hjälp med telefoner och IWatch. Behöver jag kommer jag garanterat tillbaka. Tack!!
Unternehmen hat geantwortet
Snabb service och trevligt bemötande. Vid kontakt med säljaren av mobilen fick jag beskedet att det skulle kosta mer att laga mobilen än att köpa en ny. Det stämmer inte, nu är mobilen nästan som ny... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Elektrofachmarkt
- Geschäft für elektronische Ersatzteile und Komponenten
- Werkzeuggeschäft
Vom Unternehmen geschrieben
NejNejWorkshop™ drivs av mig, Erik – med verkstaden som grund sedan 2014. Jag arbetar med iPhone-reparationer, teknisk problemlösning och praktiska lösningar för privatpersoner och företag. Det började i verkstaden – och det är fortfarande där allt grundas. Här handlar det inte om att sälja mest. Det handlar om att förstå problemet, hitta rätt lösning och få saker att fungera i verkligheten. Idag samlar NejNejWorkshop™: • iPhone-reparation & felsökning • teknikhjälp & rådgivning • guider, tester & kunskap från verkstaden • Snush® – smarta lösningar för vardagen • NejNejWorkshop™ – teknik, material & precision • Telefonhjälpen™ – mitt ideella initiativ där telefoner repareras och ges vidare kostnadsfritt Allt bygger på samma grund: Verkstad först. Alltid. Verklig erfarenhet. Ärliga bedömningar. Lösningar som ska fungera även efter att jobbet är klart. Sedan starten har hundratals kunder lämnat 5/5-omdömen. Det är jag väldigt tacksam för – och något jag försöker leva upp till i varje jobb och beställning. Det börjar oftast med ett samtal. – Erik
Kontaktinformationen
Samtingstorget 4, 645 33, Strängnäs, Schweden
- +46 73 - 657 28 98
- kontakt@nejnejworkshop.se
- nejnejworkshop.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Professionell
Smidig service, trevligt och proffsigt bemötande. Kommer garanterat vända mig till Erik framöver.

Snabb service
Otroligt trevlig, hjälpsam och tillmötesgående. Ger snabb återkoppling och svar via Messenger. Utför arbetet med att fixa telefoner på rekordtid. Rekommenderas varmt!

Bra kundservis
Bra bemötande. Snabb på att svara på frågor. Mycket hjälpsam!

Rekommenderas
Rekommenderas! Smidigt, snabbt och mycket trevligt bemötande. Extra plus för enkel kommunikation via Messenger.

Mycket trevligt bemötande
Mycket trevligt bemötande, snabb service och humant pris. Kan starkt rekomendera detta, jag fick min skärm bytt på en Samsung S8+

Proffsig service
Erik är mycket professionell och är snabb med att ge service. Jag är otroligt nöjd med det arbete han utförde. Rekommenderar starkt!

Antwort von nejnejworkshop.se
Så oerhört snabb på att nå och leverera…
Så oerhört snabb på att nå och leverera service. Bra kommunikation och trevlig. Sist men INTE minst kunnig i området.

Pålitlig
Pålitlig, snabb och noggrann. Erik är dessutom mycket trevlig och lätt att ha att göra med. Rekommenderas varm!
/Susanne

En räddare i nöden
En räddare i nöden, alltid snabb och proffsig och med perfekt resultat. Så glad att han finns i stan!

Tack!
Tack!
Nytt batteri till telefon som nu kan användas istället för att köpa ny!
Jättebra service till bra pris.

Pålitlig workshop
Trevligt bemötande, hjälpsam med lösningar och egna tankar att ge kunden samt engagerad i sin sak- pålitlig.

Antwort von nejnejworkshop.se
Bättre service kan man inte få 🌟 Tusen…
Bättre service kan man inte få 🌟 Tusen tack 🙏

Fantastiskt bra service
Fantastiskt bra service! Det gick väldigt snabbt och jag fick ett trevligt bemötande 🤗

Bästa
Bästa , snabba svar och snabb service , trevlig och inget är omöjligt att fixa 🤩
Har lämnat in mobilen många ggr och fått tillbaka efter nån timme , inte många som har den servicen 👍🏻

Toppenbra service!
Hos Erik på NejNej Workshop har jag alltid fått väldigt bra service, hjälp med jag behöver och svar på mina frågor.

Snabbt och bra service
Snabbt, enkelt och suverän service. Har anlitats både privat och via företaget för reparation av mobiler. Rekommenderas till alla!

Antwort von nejnejworkshop.se
Alltid snabb o proffsig service

Erik är otroligt hjälpsam
Erik är otroligt hjälpsam, tålmodig och snabb!
Bra att han följer upp hur det går!

Antwort von nejnejworkshop.se
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.