Efter små 11 år som super tilfreds Nespresso kunde, så må jeg erkende, at det er helt slut nu. Jeg får et nyhedsbrev der opfordrer til at bruge deres app. Det gør jeg. Undervejs i bestillingen undrer... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Har i flere år brugt vertou plus og har fået en på min arbejdsplads også. Men nu er det den tredje maskine som går istykker under afkalkning. Den låser sig fast i det stykke som går ned i kapslerne. H... Mehr ansehen
Fantastisk kundeservice. Jeg har en Vertuo plus, købt i Sverige, som nu læggede kaffe. Jeg kunne ikke finde min kvittering, men maskinen blev registreret på Nespressos side ved købt, men på d... Mehr ansehen
Har købt en Vertuo Next for ca 9 mdr siden og er rigtig glad for den. Med den nye maskine fulgte der kaffekapsler med til værdi af 200 kr, hvis man registrerer sin maskine. Problemet er bare, at m... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Über Nespresso Denmark
Vom Unternehmen geschrieben

Oplev Nespressos kaffeunivers
Nespresso tilbyder en række exceptionelle kaffer, maskiner og service, der er skræddersyet til alle præferencer og udviklet til at opfylde de strengeste kvalitetsstandarder.
Bæredygtighed er forankret i hjertet af alt hvad vi laver. Virksomheden, produkterne og metoderne er baseret på en enkel præmis: at hver kop Nespresso skal have en positiv effekt.
Vælg mellem vores to forskellige kaffesystemer Vertuo eller Original.
Med Vertuo kan du brygge alt fra en espresso til store kopper kaffe eller en hel kande kaffe til deling. Find din kaffefavorit og bryg din kop eller kande med blot et enkelt tryk på knappen. Det er et univers af muligheder, skræddersyet til at passe til alle typer smag og behov. Med Nespresso Orginal kaffesystemet kan du brygge en klassisk espresso og en Lungo.
☕ Helt enkelt - brygg din yndlingskaffe ved et tryk på en knap.
☕ Køb din Nespresso kaffe på nespresso.dk eller i en af vores Nespresso Boutiques.
Glem ikke at genanvende dine brugte kaffekapsler via DAO, hos udvalgte forhandlere eller i en af vores Nespresso Boutiques.
Kontaktinformationen
Dänemark
- nespresso.com/dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Svært online køb og dårligt system!
Dårlig app og online system, har bestilt kaffe online, første modtog ikke afhentkode da de ankom i pakkeshoppen, og kan heller ikke finde på app! Man skulle Google og finde ud af hvordan kan hente!
Dårligste Firma ever
Har ikke haft noget med Nespresso at gøre siden november 2023.
Så her idag D. 24/ 2025. ! Bliver der trukket næsten 3900 ud af det blå. Så der røg den husleje. Forbandet svineri.
En skuffende gave
Maskinens app virker ikke på 5Gnetværk.
Og jeg kan ikke få nytte af kampagne priser. Jeg har serienummeret, man kan ikke få godkendt ordre på køb at kapslerne til maskinen uden kvittering, (som Giver har mistet) det hjælper ikke at sende kopi af bank transaktion.
Jeg har brugt oseaner af tid, uden held med at bestille kapslerne.
Ny bestilling til af kapsle er anfisk med Promotion registration failed.
Nu orker jeg ikke mere, og maskinen er faldet til halv pris siden jeg fik den for 3 uger siden (That's life, I know)
Jeg vender tilbage til min Nescafe
Nespresso: Der skal strammes op på teknisk support ved softwarefejl?
Jeg har været glad for Nespresso og jeres produkter, men jeg er desværre ret skuffet over den manglende tekniske support, når det kommer til softwarefejl.
Jeg havde en mælkeskummer til 3.500 kr., som ellers fungerer fint – den starter op, kører som den skal, og alt virker mekanisk. Men så dukker der en besked op i displayet: “Kontakt Nespresso” efterfulgt af et serienummer. Jeg tager derfor ind til butikken på Strøget, hvor personalet er flinke, men de kan ikke hjælpe, fordi fejlen ikke kendes – og den kan ikke repareres.
At man så bare får tilbudt 25 % på en ny maskine virker som en hurtig løsning på et problem, der burde kunne håndteres med teknisk support. Når en maskine ellers kører upåklageligt og det tydeligvis “bare” handler om en softwarefejl, er det ikke godt nok, at man som kunde parkeres uden hjælp.
Nespresso profilerer sig på kvalitet og design, og derfor bør der også følge en tilsvarende teknisk service med – især når det drejer sig om forholdsvis nye og funktionsdygtige maskiner.
Her er i altså nødt til at stramme op. Softwarefejl bør ikke være en dødsdom for et produkt, der ellers virker fint.
Ejer en Nespresso Expert maskine til…
Ejer en Nespresso Expert maskine til 2000kr, og den har altid virket med bluetooth, så man kunne lave kaffe fra et andet rum, se kapsel tælling osv. har altid købt org nespresso kapseler.
Pludselig efter en opdatering kan min maskine ikke tilslutte og modellen ligger ikke på deres liste.
Svar fra Nespresso. Køb en ny maskine.
Dårlig kvalitet af maskine
Fik for 1/2 år siden en Nespresso Gran latissima, som efter 4 måneder begyndte at revne i toppen af mælkebeholderen. Den har ikke været tabt eller i opvaskemaskinen eller noget der kunne tyde på forkert brug.
Jeg tror, toppen har været skør fra start og at revnen skyldes at hele toppen består af flere smådele som skal skilles ad hver gang det skal rengøres og derefter samles igen.
Jeg kan ikke få en ny top, så stjernedyr kaffemaskine er nu 0 kr værd efter 6 måneder.
Ved betaling har vi ved en fejl fået…
Ved betaling har vi ved en fejl fået overført kr. 70.000,- .
Efter meget korrespondance frem og tilbage er vi blevet lovet de vil komme tilbage til vores konto hurtigst muligt.
Nu er der snart gået en måned og pengene er endnu ikke overført. Vi er dybt frustreret og kan på ingen måder anbefale dette firma. Vi tager nu kontakt til en advokat og pressen for at få hjælp!
Dårlig kundeservice
Deres kundeservice er virkelig dårlig, jeg har modtaget rykker på en faktura jeg IKKE har modtaget, der er ikke sendt noget pr. mail - som ellers fakturaen sendes via. Sara fra kundeservice hjælper slet ikke og vælger at ligge på mit ansigt, det har jeg aldrig oplevet før, virkelig ringe kundeservice. Anbefaler slet slet ikke nespresso, de hjælper ikke og ligger bare på ens ansigt…. :(
Dårlig kundeservice
Bestilte kaffe fra appen, i den tro at kopstørrelsen på kaffen var “mug”, da det var dette der fremgik af information.
Jeg modtager kaffen og da jeg kører den gennem maskinen, kan jeg godt se det er en espresso. Jeg kontakter kundeservice, for jeg er ikke interesseret i espresso.
Desværre får jeg at vide at deres procedure, er at de kun modtager returnering af uåbnede æsker kaffe. Fair nok. Men nu er dette ikke min fejl at jeg ønsker at levere tilbage. I har solgt mig et forkert produkt. Og nu er kaffen jo ikke ligefrem billig i forvejen.
At modtage kaffe fra Nespresso er kundens ansvar
Vi bestilte kaffe trosdag d. 20.2. Her mandag morgen er der forsat ingen indikation på, hvornår pakken leveres. Jeg har kontaktet Bring, som siger du ikke har pakken. De beder Nespresso om at tage kontak og levere dokumentation for, at Bring har modtaget pakken. Ved opkald til Espressos kundeservice får jeg den besked, at man her mener, Bring har modtaget pakken. Men vil ikke fortage sig yderligt. Hvis ikke der har været opdateringer indenfor 3 dage, kan man genbesøge forholdet. Man vil kunne fortage en eftersøgning. Altså, man påtager sig ikke ansvaret for leveringen.
Det er kundens problem. Jeg skal selv holde øje med den udeblevet levering. Nespresso vil ikke tage kontakt Brings kundeservice og dokumentere, at man har udleveret pakken til Bring. Medarbejderen hos Nespresso meddeler i øvrigt, at det hele er super fint.
Det da det værste køb jeg har gjort :-(…
Det da det værste køb jeg har gjort :-( Dårlig maskine, svær at afkalke, dyre kapseler m/m....)
Håbløs medarbejder eller håbløs virksomhed?
Nespresso havde fejl i prisen på sin hjemmeside. Der stod at levering var gratis for bestiller på over 200kr. Min bestilling var på 207kr men jeg skulle stadig betale 39kr i fragt. Skrev til deres livechat som erkendte at der var en fejl på hjemmesiden, og oplyste at fragten kun var gratis på ordrer på over 250kr. Jeg fastholder at jeg gerne vil have gratis fragt da det er det de har reklameret med, og fejlen er ikke så indlysende at jeg burde have indset at der var tale om en fejl. Jeg fik at vide at jeg ikke kunne få gratis fragt, for nu havde han jo oplyst mig om at der var tale om en fejl. Oplyste ham om at de bryder med dansk lovgivning da de skal sælge til den pris de reklamerer med på deres hjemmeside medmindre der er tale om en tydelig fejl. Han undersøger ikke om kunden kunne have ret, men gentager blot at han jo har fortalt at der er tale om en fejl så selvfølgelig kan jeg ikke få gratis fragt. Håber at der er tale om en håbløs medarbejder og ikke om en håbløs virksomhed. Det har i så muligheden for vise nu om i er eller ej.
Jeg har haft Nespresso i mange år
Jeg har haft Nespresso i mange år. Jeg har Abonnement+, hvor jeg overfører et fast beløb hver måned, så jeg kan købe stort, når jeg har brug for det. Jeg har fået en anden kaffemaskine og har ikke brug for kapsler mere. Jeg har en kredit på ca. 1000 kr., som de ikke vil betale tilbage. Synes det er virkelig dårlig kundeservice, så være opmærksom, når handler hos Nespresso!
Fantastisk kaffe til en dyr pris
Fantastisk kaffe til en dyr pris
Jeg købte en Nespresso vertuo.
Jeg har haft den i 1år. Men jeg er efterhånden blevet en dyr fornøjelse at købe nespresso kapsler næsten 8. Kr styk.
Jeg anbefaler at købe en lor kaffe maskine. Da kapslerne er billigere 3. Kr stk
Jeg har idag talt med den sødeste
Jeg har idag talt med den sødeste, skønneste og mest hjælpsomme medarbejder i nespresso (tror jeg).
Han var så sød og gjorde alt, hvad han kunne for at hjælpe mig, guide mig, få den rigtige bestilling igennem og få bestillingen gennemført - jeg har sjældent oplevet en bedre service og imødekommenhed!
Er så taknemmelig for den så fine service og helt utrolige hjælpsomhed!
Det fås ikke bedre og jeg håber, at vedkommendes chefer er klar over hans evner til at yde service og få mig som kunde til at føle mig værdsat og gøre alt for at imødekomme mine ønsker og behov!
Håber i selv kan finde vedkommende - husker ikke navnet og vil naturligvis ikke skrive noget, som kan identificere ham - men hvor er I heldige at have så vidunderlig en medarbejder !
Tusind tak for vidunderlig service!…..glæder mig til resten af samarbejdet med jer ved at købe kaffe hos jer!!!
Helt vidunderlig følelse ❤️❤️❤️
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering.
Vi havde et problem med nogle af kapslerne, så der næsten gik en hel pakke til spilde. Men efter en god snak med kundeservice fik vi fikset problemet, og de gav os 10 nye kapsler gratis.
Kundeservicen fra deres Callcenter er ringe
Kundeservice ? - hvilken Service ?
Som mangeårigt ambassadørmedlem har jeg med glæde drukket læssevis af Nespresso kaffe og slidt 3 maskiner op - måske slutter det her ?
Jeg har abonnement - og bestilte senest kaffe i december - jeg indbetaler månedsvis og har penge stående på kontoen - men Nespresso's kontakt i et Call-center fortæller at jeg skal indbetale et beløb ? - og at der er sendt 2 rykkere med post - de er absolut ikke modtaget - der er ikke sendt noget pr. mail - som ellers fakturaen sendes via.
Call-center manden fortæller, at hvis jeg ikke straks betaler går sagen til incasso - øh......Nespresso har penge stående på min konto - men i modsætning til tidligere vil Nespresso have en ny indbetaling for at frigive mit tilgodehavende ?????
ER det et samarbejde som ophører nu ?
Kaffen kan anbefales - kundeservice kan ikke.....
Jeg er meget skuffet over at I har…
Jeg er meget skuffet over at I har lukket Jeres butik i Aarhus.
Nu har I kun butikker i København.
Hvorfor ligger i ikke salg af kaffekapsler ud til supermarkeder eller forhandlere af Jeres maskiner?
Nu har jeg været nødt til at gå over til Starbucks kaffe.
Det er hul i hovedet at bare stoppe butikssalg her.
RINGE SERVICE
Har købt 2 stk barista mælkeskummer som ligger i den dyrere ende (1800 stk)
Vi har siden køb fået dem byttet, nye reserve dele mm da låget ikke kan holdes på når en laver mælken så mælken til dels står ud i hele køkkent og maskinen så får mælk inde i maskinen så den stopper med at virke…
Den ene har vi fået byttet og givet ekstra penge til en større maskine. Den anden kan vi ikke få byttet da garantien ikke gælder fra ombytning af ny maskine men har maskinen er købt. Det er så
Ringe service især når vi har fået oplyst der er en dele reklamationer på maskinen.
Forventer ikke penge retur men en ombytning til en maskinen som virker ville være på sin plads. I ønsker åbentbart ikke at beholde jeres kunder
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.