Northern Garden Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi blev mødt af en venlig og professionel håndværker.” Kommunikationen var tydelig og vi følte os godt informeret hele tiden. Arbejdet blev udført grundigt og efterlader et pænt resultat. Vi kan v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde bestilt Northen Garden til at klippe vores hæk. De kontaktede hurtigt om at lave arbejdet, men tidshorisonten var lidt langt. De vendte dog hurtigt tilbage og tilbød en tidligere tid. I da... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We had our hedges cut and trimmed, which was done really well. The guy from Northern Garden did a very thorough and professional job and he cleaned up all the branches and dried up fallen leaves from... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har læst alle anmeldelser og besluttet mig for Northern Garden og har ikke fortrudt. Gartnerne har leveret til punkt og prikke. Jeg fik på relativ kort tid leveret en hæk; alt har fungeret fra et... Mehr ansehen

1. Garten

Vom Unternehmen geschrieben

Northern Garden er din professionelle partner inden for haveservice på Sjælland. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder græsslåning, hækklipning, træbeskæring, gødning af græsplæne, snerydning og saltning. Uanset om du er privatperson eller virksomhed, står vi klar til at vedligeholde din have året rundt.

Hervorragend

Alle Bewertungen

33 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot arbejde og service til god pris

Meget venlig og hurtig opfølgning efter vores henvendelse via hjemmesiden. Professionel vurdering og rådgivning om opgave med fældning og beskæring af træer og buske i baghaven. Rettidig, hurtig og fuld ud tilfredsstillende udførelse på den aftalte dato. Rimelige priser og effektivt arbejde med god dialog hele vejen!

17. November 2025

HELT FANTASTISK

Vi havde et væltet træ efter stormen og bad Northern Garden om et tilbud, som var rigtig fint. Arbejdet blev udført helt fantastisk på alle måder både med fældning og oprydning. Firmaer kan varmt anbefales.

13. Oktober 2025

Northern Garden - havearbejde

vi havde kontaktet Northern Grden via nettet, fik besøg og dagen efter et specifikt tilbud på opgaven
I dag havde vi besøg af 2 super flinke folk som arbejdede flittigt fra morgen til aften
De leverede et flot stykke havearbejde som vi glæder os over at kigge på
Northern kan bestemt anbefales

6. Oktober 2025

Gennemtænkt end-to-end service

Hurtig, effektiv og grundig i forhold til at udføre havearbejdet.

Efter min seneste oplevelse, forventer jeg de fremadrettet har vores have som opgave på årlig basis.

Man får en god oplevelse med at modtage et tilbud man så kan acceptere digitalt. Deres gennemgang bliver gjort ud fra anvendelse af måling med mobil og tilstedeværelse på grunden før tilbudet fremsendes.

Tak for god kvalitet.

30. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hæk skulle klippes og busk formes

Hæk skulle klippes og busk formes som en kule. Opgaven blev udført til alles store tilfredshed. 2 pax kom og gjorde et perfekt arbejde. Ryddede pænt op. Kun rosende ord herfra
Kan helt klart anbefale dette firma hvis du skal hjælp til opgaver i haven. Vi kommer tilbage.

23. Juli 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fint arbejde

Lidt lang tid om at få svaret (hjemmeside problemer?), men klarede opgaven helt fint.

12. Juli 2025

Kære Ulla,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse!
Vi beklager ventetiden på svaret – du har helt ret, vi havde desværre nogle tekniske udfordringer med hjemmesiden, som nu er løst.

Vi er glade for, at du er tilfreds med det udførte arbejde, og vi står altid klar, hvis du har brug for hjælp igen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hækkene blev klippet fint

Hækkene blev klippet fint, og der blev ryddet fint op.
Den ene hæk, thuja, er svær tilgængelig, men den blev fin alligevel.

30. Juni 2025

Kære Kit,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet – også selvom thuja-hækken kan være lidt udfordrende at komme til.

Vi sætter stor pris på din feedback, og vi står altid klar, hvis du har brug for hjælp igen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sløset!

Bestiller en tid og manden brænder mig af 2 minutter før han skal komme pga en "fyldt kalender"
De sender mig så en mail om at de kan komme dagen efter kl 14. Jeg svarer at jeg er hjemme efter kl 15. Intet svar tilbage

De kontakter mig igen. Beklager at de ikke er kommet og grunden er nu dårligt vejr. Vil komme mellem kl 12-14 bliver ringet op kl 14 og får afvide at han er 15 minutter forsinket. Nej tak!

8. Juli 2025

Kære Nana,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi er virkelig kede af, at forløbet ikke levede op til dine forventninger.

Vi bestræber os altid på at overholde de aftalte tider, men desværre opstod der uforudsete situationer med både kalenderen og vejret, som vi ikke kunne styre fuldt ud. Vi kan godt forstå, at det har været frustrerende for dig, og det beklager vi oprigtigt.

Vi tager din feedback til os og arbejder på at forbedre vores kommunikation, så vores kunder altid føler sig godt informeret – også når der sker ændringer i sidste øjeblik.

Vi håber, du vil give os muligheden for at vise dig en bedre oplevelse fremover.
Northern Garden

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr