Ces gens sont malhonnêtes
Ces gens sont malhonnêtes. J’ai proposé les prix à date, des domaines à 30 euros, ils n’ont trouvé rien de mieux que de supprimer volontairement mes favoris et carrément les domaines sur lesquels j’avais fait des offres sans attendre les dates. En plus, la plupart des domaines ont été créés par eux il y a quelques mois, et ils gonflent artificiellement les DR en ajoutant des backlinks spam. Ces gens sont malhonnêtes, vont voler mon argent. Ils mentent en permanence, n’ont aucune éthique. Ce sont des voyous allemands. Une seule consigne : fuyezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
Dessa människor är oärliga. Jag har lagt bud enligt priserna, på domäner för 30 euro, och de hittade inget bättre än att medvetet ta bort mina favoriter och till och med domänerna som jag hade lagt bud på, utan att vänta på datumen. Dessutom har de flesta domäner skapats av dem själva för bara några månader sedan, och de blåser artificiellt upp DR genom att lägga till spam-backlinks. Dessa människor är oärliga och kommer att stjäla mina pengar. De ljuger hela tiden och har ingen etik. Det här är tyska skurkar. Bara en regel: flyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
Diese Leute sind unehrlich. Ich habe Gebote entsprechend den Preisen abgegeben, für Domains zu 30 Euro, und sie haben nichts Besseres gefunden, als absichtlich meine Favoriten und sogar die Domains zu löschen, auf die ich Gebote abgegeben hatte, ohne die Fristen abzuwarten. Außerdem wurden die meisten Domains erst vor ein paar Monaten von ihnen selbst erstellt, und sie blähen die DR künstlich auf, indem sie Spam-Backlinks hinzufügen. Diese Leute sind unehrlich und werden mein Geld stehlen. Sie lügen ständig und haben keinerlei Ethik. Das sind deutsche Gauner. Nur eine Regel: fliehttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.
Deze mensen zijn oneerlijk. Ik heb biedingen gedaan volgens de prijzen, op domeinen van 30 euro, en ze konden niets beters bedenken dan bewust mijn favorieten en zelfs de domeinen waarop ik biedingen had gedaan te verwijderen, zonder de data af te wachten. Bovendien zijn de meeste domeinen een paar maanden geleden door henzelf aangemaakt, en blazen ze de DR kunstmatig op door spam-backlinks toe te voegen. Deze mensen zijn oneerlijk en zullen mijn geld stelen. Ze liegen voortdurend en hebben geen enkele ethiek. Het zijn Duitse oplichters. Slechts één regel: vluchtttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.