Nijhof Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tegels gekocht waarbij de levertijd zeer kort zou zijn. Blijkt dat de tegels toch besteld moesten worden nadat we aan het wachten en wachten waren. Vervolgens meerdere keren erachteraan moeten bellen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Garantie is ver te zoeken. Geboden oplossing is sigaar uit eigen doos. Nijhof wordt er beter van, tegoedbon van 10% van waarde kapot product, klant niet die blijft achter met onbruikbaar spul. Nijhof... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vorig jaar oktober een binnendeur gekocht, blijkt de levertijd achteraf 22 weken. Monteur geweest om de maten op te nemen, blijkt na montage de deur te kort. Tijdens de montage zegt de monteur ,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie deurmatten besteld. Prima prijs, zelfs iets goedkoper dan bij andere shops. Vandaag, zorgvuldig verpakt, ontvangen. In tussentijd via mail op de hoogte van levering die wat vertraging opliep,... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Slechte service verf afdeling

De badkamer volledig aangepakt. En hier serieus mee bezig geweest. Alleen nog een plafond in de verf zetten. Mij (telefonisch) laten informeren door een medewerker van Nijhof in Baarn. En hier kwam Sigma Superlatex mat uit. Een bus van 5 liter op kleur laten maken en deze opgehaald en €85 hiervoor afgerekend.

En dan verven maar. Toch een paar vragen en even bellen met Baarn. Medewerker aan de lijn en toen duidelijk werd dat ik deze voor de badkamer wilde gebruiken kreeg ik te horen: meneer deze kan u niet gebruiken in de badkamer. Pardon?

En vanaf toen was ik best even flauw.

Vanuit Nijhof is geen oplossing geboden. Nee ik moest maar nieuwe verf kopen. Dat heb ik uiteindelijk gedaan maar niet bij Nijhof natuurlijk want door hun toedoen zit ik met een 5 liter bus verf waar ik niets meer mee kan.

2. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had wat besteld maar het was toch…

Ik had wat besteld maar het was toch niet het goede dus heb meteen gebeld of ik de bestelling kon annuleren en dat was zo geregeld. Ze hebben een super goede klantenservice en goed bereikbaar. Toen ik wat anders had besteld had ik het de volgende dag al in huis en dan is de kerstperiode en corona tijd. Echt top service en zeker een aanrader.

21. Dezember 2020

Controle in de winkel

Vandaag naar Nijhof gegaan voor gereedschap gordijnen en een vloer. Ik heb een medische indicatie voor mijn longen en kan geen mondkapje op. Dit kan aantonen met een een lange medicijnenlijst en pasje. Bij de ingang ben ik hierop geattendeerd en heb het de medewerkster de situatie uitgelegd. Ik dacht even rustig te gaan winkelen maar dat ging niet door. Ik werd meerdere keren op zeer irritante wijjze gestoord en gevraagd in de winkel naar een mondkapje. Ik vroeg waarom er dan speciaal iemand bij de ingang staat die dit controleert en waarom dit mij iedere keer gevraagd wordt. 1 Medewerkster maakte het zo bond dat ze mij niet geloofde en wilde alles uitgaan zoeken. (ik had alles al laten zien bij de ingang). Ik ben toch maar even naar de servicebalie gegaan om verhaal te doen. De filiaal manager gaf aan dat (ondanks dat je speciaal al bij de ingang wordt gecontroleerd) iedere medewerker je hiernaar mag vragen (dat vond ik nog niet het ergste) en zij mogen je in twijfel trekken en als een Gestapo je gaan controleren. Ik vond dit schandalig en stond perplext. Heb gelijk de winkel verlaten. Wat een vreemde manier van klantbenadering. En zeker geen goede reklame. Kan niet goed gaan met deze winkel als ze zo slordig met klanten omgaan. Bovendien missen ze hierdoor mijn orders voor de inrichting van mijn woning. Dus voor mij Geen Nijhof meer. Ben er verder ook niet zo rauwig om want er zijn genoeg zaken in deze tijd waar ik prima kan slagen.

7. Dezember 2020

Marjoleine is een topper

Marjoleine hielp ons met het uitzoeken van raamdecoratie. We kregen uitvoerige informatie en ze besprak de voor en nadelen van het product. Aangezien wij erg kritisch zijn, hebben we uiteraard eerst alles bekeken en de nodige vragen gesteld voordat we konden beslissen. Haar geduld en klantvriendelijkheid was bewonderenswaardig. Heel veel dank Marjoleine.

8. Oktober 2020

Topwinkel

Topwinkel'. Zowel in Baarn maar ook via de website.

Een paar spiegels besteld, supergoed verpakt, heel snel in huis!

18. Jänner 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

slechte service, beloven wat, komen ze niet na

We waren van de week bij Nijhof in Baarn om in een deurtje twee scharnier gaten te laten zagen.Het begon al goed, wij kwamen daar en drukte op de bel, komt er een man , vlijft achterin de zagerij staan en roept dat we door de flappen moeten lopen, mijn man zegt, dat weet ik maar ik heb eerst een vraagje, maar de man bleef staan en zei voor het zagen door de flappen, nu is mijn man zeer slechthorend, en zei dat hij bij de zaagmachines helemaal niets kon verstaan, maar de man kwam niet, dus wij naar de zagerij, en daar ging het mis , maar uiteindelijk zijn we eruit gekomen, mijn man was boos, als je zegt dat je zeer slechthorend bent en dan zo halstarrig op je strepen blijft staan, maar goed.We hadden twee deurjes bij ons een als voorbeeld, de man ging zagen en het andere deurtje wordt op de balie gelegd, komt er een andere klant binnen, en een andere collega komt om te vragen of hij die klant kan helpen en terwijl hij dat vraagt schuift hij ons deurje aan de kant over een alminium plaatje met het gevolg dat er in ons deurtje een flinke kras zit en daar baal ik stevig van.De man die ons deurtje gezaagd heeft hebben we het laten zien, gezegd wat er gebeurd is , maar hij reageerde nietWe zijn naar de infobalie gegaandaar ons verhaal verteld,Ze beloofde ons dat ze het op zouden nemen en ons dezelfde dag terug zouden bellen, NIET DUS. Slechte zaak vind ik, je kan iemand wel twee koffie bonnen geven van la place met de mededeling dat ze de mensen graag terug willen zien , maar als ze je iets beloven, en ze komen hun woord niet na, dan komen wij dus niet meer terug.Zit nu met een kras in mijn kastdeurtje en daar baal ik van en Nijhof geeft niet thuis

2. April 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr