Jag rekommenderar verkligen nineteen. Dem hjälpte mig att få den bästa möjliga studenten. Min studentmössa var alldeles för liten som jag beställt från annat företag. Men oavsett så tvekade dem aldrig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fick inte studentmössan först, men efter att jag skickat mejl ordnade de det jättesnabbt, och jag fick 50% av pengarna tillbaka + mössan.
Unternehmen hat geantwortet
Rekommenderar starkt Nineteens mössor ifall du vill ha en mössa med flera defekter och kundtjänst som slutar svara! Rekommenderar ännu mer ifall du uppskattar sena leveranser!🤩🤩
Garvar Lundins Gränd 1, 112 20 , Stockholm, Schweden
Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Otroligt bra kundbemötande!! Ella och Axel gjorde ett fantastiskt jobb på vår mössutprovning och gjorde det smidigt, enkelt och framförallt roligt att hitta en studentmössa som passade. Som studentansvarig på skolan fick jag i efterhand höra mycket god respons av elever som var tacksamma för att vi valt att jobba med Nineteen som håller kvaliteten hög samtidigt som mössorna har ett rimligt pris vilket uppskattas av eleverna. Ett studentföretag med mycket passion och engagemang för att ge det bästa för studenterna helt enkelt!

Antwort von Nineteen Student
Mycket bra kundservice!! Man märker tydligt att de verkligen jobbar för elevernas skull och vill alltid att det ska bli så bra som möjligt för dem. Det känns helhjärtat och hur de arbetar är något jag stöttar till 100%!!
Stor skillnad från många andra liknande företag.

Antwort von Nineteen Student
Sååå trevlig personal! Och verkligen hjälpsamma!

Grym kvalité!
Supernöjd med min mössa, rekommenderar stark till alla!
De som jobbade var superschyssta och gav grym service.

Antwort von Nineteen Student
Så trevliga och hjälpsamma! Möter en alltid halvvägs så att båda är nöjda och bäst av allt, dom vågar konkurrera med studentmösseföretagen
Fantastisk köpupplevelse! Fick hjälp från fantastiska Ella och Axel på min mössprovning där de hjälpte mig hitta rätt storlek och inspiration till min mössdesign. De var väldigt kunniga inom det dem gjorde, och det var ett självklart val för mig att köpa min mössa från Nineteen. Hemsidan var snygg och enkel vilket gjorde det lätt för mig att anpassa min mössa som jag ville. Är extremt nöjd och glad att jag kunde spara lite pengar på något jag bara kommer använda under ett fåtal dagar i mitt liv.

Antwort von Nineteen Student
Bra och hjälpsam kundsupport. Bra priser jämfört med andra företag.
Trevliga människor med bra produkter inget negativt
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.