Nior Bewertungen 39

TrustScore 2.5 von 5

2,4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nior i Horsens Vi giver nul stjerner for maden. Pomfritterne var kolde og melede. Jeg fortalte, at pomfritterne var kolde. De sagde, de havde travlt. Det kunne de godt have informeret os o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var fem der alle fik luxusstjerneskud med citron. Prisen på mad og drikkevarer, var lidt høj(ialt~2000kr) i forhold til F.eks. Aarhus og Kødbenhavn. Citronen var sådan set både frisk og fin….... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fik virkelig dejlig mad og kold hvidvin. Måtte desværre rykke efter snackbrædt efter 20 min. (Der var ingen gæster indenfor og kun 3 optagede borde udenfor)Og efterfølgende skulle vi spørge efter se... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1 Stern

Hat 11 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har været forbi igen stadig møg…

Vi har været forbi igen stadig møg dårlig mad hun skrev sidst uha de ville gerne have haft chancen for at kunne rette op på det vi klagede over schnitzel og burger men det hjalp ikke en skid man betaler inden man for maden som de sagde og de kunne ikke gøre noget eller gi rabat og maden ville de ikke lave om fordi man havde spist af den og hygiejniske forholdsregler gjorde man ikke kunne tage den i køkkenet og lave det om jeg spurgte om der kunne laves en ny og bedre med friske råvare i salat og tilbehør i burger og om ærter ikke var udkørt af kogning samt schnitzel ikke var skam stegt men det var et klart nej da det ville være dobbelt betaling så fine ord fra ejer som ikke har hold i virkeligheden så gå udenom dem her vi gav det en chance men det blev ikke bedre så tag sunset eller Mac Donalds det havde været 100 gange bedre og billigere

28. März 2026

Nior i Horsens

Nior i Horsens
Vi giver nul stjerner for maden.
Pomfritterne var kolde og melede.
Jeg fortalte, at pomfritterne var kolde.
De sagde, de havde travlt.
Det kunne de godt have informeret os om, inden vi bestilte maden. Vi ventede ca. 45 minutter på maden.
Vi fik en ny portion pomfritter, stadig det samme.
Samtidig var kødet også koldt.
Ingen service om hvordan maden smagte.
Ikke rigtig kontakt med kunder.
Leve ikke op til standarden i forhold til sidste år.

22. März 2026

Skosål eller ribeye?

Overpris på Ribeye, af ringe kvalitet. Sejt som skosåler. En meget tynd, vandet og relativt smagsløs Madagaskar pebre sauce. Spædet op med en omgang klassiske pomfritter uden krydderi, og en anelse under tilberedt. Vil hellere betale 50-70 kr mere, for at få den kvalitet som man forventer til den i forvejen for høje pris kontra kvalitet.

( vi var to som fik samme ret ) og samme ringe kvalitet )

Men! Når alt er sagt, så var det en dejlig aften pga de to unge værtinder, som spredte smil og godt humør!

6. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har aldrig fået så dårligt mad

Har aldrig fået så dårligt mad, tarteletter uden fyld meget rødt og sejt kød, ingen blev spurgt om tilberedning, sovsen var uspiselig og lugtede grimt ,dessert lige så hård som beton. Kommer der aldrig igen.

11. Oktober 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Har aldrig været skuffet tidligere

Har aldrig været skuffet tidligere - men sammen med et hold venner - hvor tre af os fik en burger på kartoffel Rosti var vi lidt skuffede.
Anretning og servering var upåklagelig, men bøffen var tør stegt og uden smag.
Vi kommer igen, men vil næste gang bede om en medium stegt bøf.

29. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig oplevelse maden smagte dårligt…

Dårlig oplevelse maden smagte dårligt hverken min mor eller mig kunne li deres winersnistelse og det er anden gang og sidste gang vi har været der. Vi må ikke få vores penge tilbage selvom det var for at hygges os som mor og datter tur men
Det blev næsten 600 kr ud af vinduet på dårligt mad og dårlig service. De tilbød kaffe, kaffe koster ik det samme og det kan man få der hjemme. Vi ville ha pengene tilbage det kunne man få andre steder men de ville have lavet nyt mad men nej tak så skulle vi vente i lang tid igen og på mad som igen ville smage dårligt.

20. August 2025
Nior-Logo

Antwort von Nior

Kære Silke

Vi er kede af at høre, at jeres besøg hos os ikke levede op til forventningerne – særligt når I havde glædet jer til en hyggelig mor-datter tur.

Vi vil gerne understrege, at vi naturligvis altid gør vores bedste for at give vores gæster en god oplevelse. Da I gav udtryk for, at schnitzlerne ikke faldt i jeres smag, tilbød vores køkkenchef at lave en ny ret til jer, ligesom vi tilbød kaffe og dessert som en gestus.
Vi kan desværre ikke give penge tilbage for en ret, der ikke fejler noget, men vi forsøgte at finde en løsning, så I alligevel kunne få en god oplevelse.

Tilbuddet om en gratis wienerschnitzel, som vi allerede har nævnt over mail, gælder naturligvis stadig. Hvis I ønsker at benytte det, kan I blot sende en mail på mail@juelsminde.nu
inden jeres næste besøg, så sørger vi for at gøre serveringen opmærksom på aftalen.

Vi er kede af, at I ikke ønskede at tage imod vores tilbud den dag, og at oplevelsen derfor ikke blev, som I havde håbet.

Vi håber dog, at I vil give os muligheden for at give jer en bedre oplevelse næste gang.

Med venlig hilsen
Amalie
NIOR Bistro

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fantastisk flot udsigt og flot bistro men men

Fantastisk flot udsigt og flot bistro, men alt derefter vanvittig skuffende. Kan ikke klage over betjeningen for der var ingen. Vi bestilte mad online ved bordet og skulle selv hente drikkevarer og maden.
Jeg tror ærligt at vi havde forventet mere af maden, men glemmer nok at det er en bistro og ikke en restaurant.
Ufattelig dårlig kvalitet på maden og desværre tydeligt at kvantiteten var prioriteret højere end kvaliteten. Der var virkelig mange mennesker til stede, så vælger at tro, at køkkenet slet slet ikke kunne følge med, men vi fik godt nok maden serveret ekstremt hurtigt. Tydeligt at der ikke bliver kræset om noget af det, men bare skubbet en masse mad hurtigt afsted. Gennemgående kønsløst og smagsløst oplevelse på trods af vi bestilte 6 forskellige retter. Vi kan desværre ikke anbefale maden på nogen måde.

28. Juni 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Når man tager de priser bør kvaliteten…

Når man tager de priser bør kvaliteten være i top,-Stjerneskuddet bestod af et stykke ristet brød,-det var skåret skævt,-1,5 cm tykt i den ene side og 0.5 cm i den anden det kan man naturligvis ikke riste ordentligt,-der var en fiskefilet der var velstegt og også kogt Rødspætte der burde være dampet og ikke udkogt uden smag,-egentlig burde det være dampet Tunge-fisk,-der var fine grønne asparges og masser af grønt der var fuldstændig uhåndterligt på den for lille serveringstallerken,-der var tatarsauce i en meget lille portion,-alt ialt en flad oplevelse til en for høj pris..

14. Juni 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Positiv oplevelse

Min mor og jeg delte en virkelig lækker laksesalat og fik det lækreste brød til. Det var nogle søde og høflige unge mennesker der ekspederede os.
Vi fik også en kop kakao med fløde, som var lige som den skulle være.
Har ikke noget at sætte en finger på, og kommer gerne igen.

4. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ildelugtende stjerneskud med ben i

Fik en god stjerneskud men der var mange ben i. Men fik en ny der smagte dårlig og stank. Og kokken påstod at hun ikke kunne lugte noget men alle de andre kunne. har været der tidligere og der var den perfekt men der er sket et eller andet de er ikke gode mere.

3. Mai 2025

Great service

Great service, 5 of us went for brunch and loved it. Excellent service from all the staff, they made us feel very welcome and made sure we were happy with the service’s . I would highly recommend this restaurant

1. Februar 2025

Dårligt , ingen service , høje priser

Vi besøgte jer 10/5 2024 nr 15 2 luksus stjerneskud der var ikke sønderligt travlt Fik drikkevarer med med det samme efter betaling. De lovet højt at de nok skulle komme ud med maden. Bipperen når og bippe rigtig meget. Jeg henvender mig i is baren og spøger om vores mad snart kommer. Så kom der en tjener uden bestik med hun så hentet. Så giv da bestik med drikkevarerne. Alt i alt vil jeg sige pris og service ikke hænger sammen Maden smagte godt kunne dog have været varmere men de har nok fået lov og stå og vente. Restaurant priser men med lav service. Ikke et sted jeg kommer fremover tror jeg i hvertfald ikke fast. Vi var fra tidligere sted vandt til de smilede kom med maden ud til bordet og betaling først skete efter endt spisning. Synes det er snobberi. Hvis i vil overleve i Horsens skal i oppe jer på service fronten. Ja jeg har osse prøvet jer i Juelsminde men det var en travl sommer i 2021 selvom jeg selv hentet maden der var oplevelsen helt anderledes god.

10. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service og kedelig mad..

Vi var to, der spiste på Nior, Horsens. Vi sad som de eneste i et stort, kedeligt og alt for oplyst lokale. Servicen var elendig, maden blev serveret uden nærmere forklaring. Efter to triste, smagsløse retter skete der ikke mere. Vi var stadig kun os to - endelig rejste jeg mig for at bede om kaffe. Den aften gav os bestemt ikke lyst til at komme igen.

3. Jänner 2025

Perfekt vildtaften på NIOR Horsens

Vi var 4 til vildtaften med vinmenu på NIOR Horsens, og det var en helt igennem perfekt aften med veltillavet mad i rigelige mængder og et vinvalg, som passede perfekt dertil.
Det bliver ikke sidste gang vi prøver det.

16. November 2024

Super oplevelse

Super lækker luksus stjerneskud anbefalet af tjeneren, som samtidig var utrolig opmærksom uden at være påtrængende.
Kan kun anbefales 👍🏻

8. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tror ikke jeg kommer igen..

Overvejer om jeg overhovedet har lyst til at bidrage til denne forretning igen.. skulle købe is fredag eftermiddag, en kunde får betjening af sød ekspedient, men der sker åbenbart en misforståelse, ekspedienten går til sin kollega/måske leder som b.la. får kaldt hende fatsvag i den korte samtale de har. Hvad er det for et sprogbrug, ved godt tonen kan være hård i branchen, men det der er over kanten. Måske man lige bør tage en runde med takt og tone..

20. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr