Unhelpful FAQ
The help section answers the wrong questions, but never the one I actually have at the moment.
Casino app is een begrip dat steeds meer Nederlandse spelers aanspreekt vanwege het gemak om overal en altijd te kunnen spelen. Op dit platform worden casino apps getest op echte apparaten en worden uitsluitend geverifieerde gegevens gepubliceerd. Elke online casino app uit het overzicht is geïnstalleerd en gestart op Android en iPhone, getest onder mobiel internet en Wi-Fi. De resultaten worden vastgelegd aan de hand van vijf parameters: laadsnelheid, verbindingsstabiliteit, volledigheid van het spelaanbod, werking van betaalmethoden en implementatie van verantwoord speelgedrag. De markt is verdeeld in twee formaten: native casino apps uit de App Store en Google Play, en responsieve mobiele websites. Native apps voor Android zijn niet altijd beschikbaar in Google Play vanwege platformbeperkingen, waardoor een deel van de aanbieders APK-bestanden via hun eigen site verspreidt. Elke APK wordt gecontroleerd op bron en getest op afwezigheid van schadelijke code. Een iPhone casino app doorloopt de moderatie van Apple, wat een extra verificatielaag toevoegt, maar de eigen beoordeling niet vervangt. Het spelaanbod verschilt per platform. Niet alle providers hebben hun titels aangepast voor mobiel, waardoor de catalogus op een smartphone 15-30% kleiner kan zijn. Het aantal beschikbare slots, tafelspelen en live casino tafels wordt per app casino afzonderlijk geregistreerd. De veiligheid wordt beoordeeld op versleuteling van gegevens, opslag van inloggegevens en beschikbaarheid van zelfcontrolemiddelen. Alle beoordelingen worden herzien na elke grote app-update. Apps met kritieke bugs, vertraagde uitbetalingen of verwijdering uit officiële appstores worden direct uit de lijst geschrapt.
Niederlande
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Their promo page sometimes shows offers that already expired. You only notice when you click and see tiny “ended” text. Makes the site look neglected.
I claimed a free spins bonus and there was some 24 hour time limit I didn’t notice. Used half of them, came back next day and the rest were gone plus any winnings expired. Too many little traps like that.
Typing a game name sometimes brings it up, sometimes shows totally unrelated stuff, or nothing. I ended up scrolling manually which is annoying with so many titles. Basic features like search shouldn’t be this bad.
Handige pagina. Ik vond snel een paar casino apps die goed werken op iPhone. De informatie is duidelijk en overzichtelijk.
Goede lijst met mobiele casino's. Vooral handig dat er informatie staat over bonussen en uitbetalingen in de apps.