Virkelig god kundeservice. Den ene vare var ikke på lager, blev ringet op og der blev fundet en anden løsning. Kundeservice er nemme at få fat i og super søde.
Helt fantastisk webshop og super kundeservice. Kan kun give de varmeste anbefalinger til, at shoppe på Noisyitem. Lækre produkter, super priser og utrolig hurtig levering. En online shop jeg igen... Mehr ansehen
Rigtig god service. Ved første levering manglede et par af de to par strømpebukser, jeg havde bestilt. Allerede inden for en time var der svar på mail og efter få dage blev det andet par leveret end... Mehr ansehen
[Virksomheden er desværre lukket] Noisy Item sælger accessories og smykker til modebevidste kvinder. Vi har nøje udvalgt produkter, som skaber sammenhæng i enhver garderobe, og vi sørger for altid at følge tidens mode og trends.
Dänemark
- noisyitem.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig levering 💥
Hurtig betjening og god service
Hurtig betjening, flot indpakket.
Sødeste kundeservice med hjælp.
Kundeservice i top
Helt fantastisk webshop og super kundeservice.
En online shop jeg igen og igen vender tilbage til.
Hurtig levering og varerne lever fuldt…
Hurtig levering og varerne lever fuldt ud op til vores forventning.

Antwort von Noisy Item (noisyitem.dk)
Nemt og hurtigt både at bestille og få…
Nemt og hurtigt både at bestille og få varen hjem ☺️

Lynhurtig levering
Lynhurtig levering. Bestilte mandag aften, og pakket et øjeblik senere. God service (og gode tilbud)

Kan absolut anbefales
Let og overskuelig hjemmeside. Godt udvalgt af varer til gode priser. Super hurtig levering i lækker indpakning og en personlig hilsen. Kan absolut anbefales.

Antwort von Noisy Item (noisyitem.dk)
Fantastisk webshop og kundeservice.
Fantastisk webshop og kundeservice.
Jeg kan varmt anbefale at shoppe hos Noisy Item. Lækre varer, gode tilbud og hurtig levering.
Og så var dér endda en lille personlig hilsen med i pakken - dét er da overskud.
Så jeg handler dér helt sikkert igen.
Hurtig levering👌
Simpelthen så hurtig en ekspedition
Super god service og lækre produkter
Super god service og lækre produkter. Vil helt sikkert gerne handle her igen.
Dejlig service
Jeg bestilte fire klemmer, hvor en af dem desværre gik i stykker efter to ganges brug. Noisy Item var så søde at sende en ny klemme med det samme, som jeg modtog to dage efter jeg havde kontaktet dem omkring den defekte klemme. Rigtig god service - intet at klage over :)
Rigtig god service
Rigtig god service.
Ved første levering manglede et par af de to par strømpebukser, jeg havde bestilt. Allerede inden for en time var der svar på mail og efter få dage blev det andet par leveret endda med en ‘beklager ulejligheden gave’ i form af et par fine strømper. Super god service trods fejlen til start. Vil klart handle hos jer igen😊