Noodspullen Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

There was an issue with the delivery tracking but after sending a contact form on their site they replied the next day informing me that they fixed the issue. Good experience over all

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Je recommande vivement ! La commande est arrivée rapidement et le tracking était même en français ! Le service client est à l’écoute et professionnel. 10/10 !

Akzeptabel

Alle Bewertungen

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Slechte service

Lees de reviews goed voordat je bij noodspullen.nl bestelt.
Ruim twee weken geleden heb ik een retour aangevraagd voor een bestelling die nog niet was verzonden. Vorige week heb ik per mail nagevraagd of de retour goed is verwerkt en wanneer ik mijn geld terug kan verwachten. Tot op heden heb ik op beide mails géén enkele reactie ontvangen.
Dit terwijl het bedrijf zelf aangeeft binnen 1 werkdag te antwoorden.
Kortom: een teleurstellende en trage service. Je hebt óf heel veel geduld nodig, óf je kunt fluiten naar je bestelling én je geld.

25. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Je recommande vivement !!!

22. August 2026

Cher Client,

Je ve vous remercie pour votre note positive

Cordialmente
L'equipe Noodspullen.nl

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alles was in orde de radio werkte…

Alles was in orde de radio werkte perfect alleen de levering door Bpost kon beter

22. August 2026

Antwort von Noodspullen

Hartelijk dank voor je mooie woorden en voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat de radio perfect werkt. 😊

We nemen je feedback over de levering met Bpost zeker ter harte en werken eraan om ook voor onze Belgische klanten de bezorgervaring verder te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor je feedback!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

There was an issue with the delivery…

Good experience over all

20. August 2026

Dear,

Thank you so much for your positive note and we are really happy that your experience with the customer service was perfect.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

PLACE AN ORDER, YOU WILL NOT BE DISSAPOINTED!!!

All the products I have bought arrived on time, they are all high in quality and I have already recommended it to other friends. 10/10, would buy again.

18. August 2026

Dear Eva,

Thank you much for your note and we are really happy that you enjoyed your order !

Toch een positieve ervaring

Ik heb een noodpakket besteld, de 72-uursversie. De levering verliep vlot en het pakket kwam binnen een redelijke tijd bij mij thuis in België aan. De inhoud is goed; sommige dingen neem ik nog steeds mee tijdens mijn wandeltochten.
De ervaring met de klantenservice was prima; ze reageerden snel en gaven goede aanvullende informatie.
Over het geheel genomen was het best goed.

7. August 2026

Antwort von Noodspullen

Hartelijk dank, Matthew, voor je mooie woorden en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen! We waarderen dit enorm. 😊

We wensen je het allerbeste en hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen!

Het team van Noodspullen.nl

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Great product in the end

Had some delays, but after leaving a negative review here they made it right very quickly. Product is very good. The wait was long, but all good now.

25. Juni 2026

Dear Paul,

We sincerely apologize for the delay and the inconvenience caused.

Unfortunately, the original package was lost by DHL. After speaking with you by phone, we were able to clarify the situation and quickly sent a replacement package, which was then delivered successfully.

Thank you for your patience and understanding, and we’re glad we could resolve the issue for you.

Noodspullen.nl Customer Service team

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mooi pakket maar verzending duurd erg…

Mooi pakket maar verzending duurd erg lang!
Pas na 2 weken en na een mail werd het verstuurd.

6. Juli 2026

Beste Eline,

Hartelijk dank voor uw review. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met het noodpakket.

Onze excuses voor de langere verzendtijd van uw bestelling. Uw feedback nemen wij serieus en helpt ons om onze service en verzendtijden verder te verbeteren.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb 3 maanden geleden noodpakket…

Ik heb 3 maanden geleden noodpakket besteld. Nog steeds heb ik dit niet ontvangen. Ze reageren totaal niet op mijn mails. Letterlijk afrippers. Ik ben in hun reclame op facebook ingeluisd.

Ik voel me misleid door de advertenties op Facebook en heb sterk de indruk dat ik ben opgelicht. Mijn ervaring is zeer teleurstellend. Ik raad iedereen aan om goed na te denken voordat je hier iets bestelt.

2. April 2026

Beste,

Wij hebben uw melding gecontroleerd, maar kunnen geen bestelling terugvinden op basis van de gegevens in deze review.

Daarnaast willen wij graag verduidelijken dat wij e-mails normaal gesproken binnen 24 uur beantwoorden en dat Noodspullen.nl geen gebruik maakt van Facebook-advertenties.

Ook hebben wij gezien dat een vrijwel identieke review is geplaatst bij een andere webshop in dezelfde branche. Daarom vermoeden wij dat er mogelijk sprake is van een vergissing over bij welke webshop de bestelling is geplaatst.

Mocht uw review toch betrekking hebben op Noodspullen.nl, neem dan gerust contact met ons op via support@noodspullen.nl met uw bestelnummer, zodat wij dit direct voor u kunnen controleren.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloos, na 4 mnd nog niet geleverd!

Op 28 september 2025 deed ik mijn bestelling bij deze site, 6 noodrantsoenen, hoofdlamp, radio en waterfilter.
De eerste 4 weken ontving ik in losse zendingen de radio en het waterfilter.
Na twee mails uiteindelijk ook de hoofdlamp en 1 noodrantsoen. Inmiddels was het eind November.
Na meerdere mails heb ik vandaag 17 Jan 2026 weer een zending gekregen met 4 noodrantsoenen maar nog altijd niet het laatste pakket ondanks herhaaldelijke belofte alles te verzenden!
Bestel hier niet als je daadwerkelijk wilt ontvangen waarvoor je betaalt en verwacht niet alles te ontvangen binnen de 4 maanden! Waardeloze webwinkel!

17. Jänner 2026

Beste klant,

Het spijt ons om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad en wij begrijpen uw teleurstelling.

Wij zijn wel blij dat uw bestelling uiteindelijk volledig is geleverd. Inmiddels hebben wij onze interne werkwijze verbeterd om ervoor te zorgen dat een dergelijke situatie zich niet opnieuw voordoet.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Betrouwbaar

Betrouwbaar, compleet en snel geleverd

Noodspullen.nl is wat mij betreft dé plek voor iedereen die goed voorbereid wil zijn. De website is overzichtelijk en het assortiment is zeer compleet: van noodpakketten en EHBO-materialen tot verlichting en andere essentiële spullen. Alles wordt duidelijk uitgelegd, waardoor je precies weet wat je koopt en waarom het nuttig is.

De bestelling werd snel en netjes geleverd, goed verpakt en precies zoals omschreven. De kwaliteit van de producten voelt degelijk en betrouwbaar, wat bij noodspullen natuurlijk extra belangrijk is. Ook fijn dat er wordt meegedacht over verschillende situaties en gezinssamenstellingen.

Kortom: een professionele webshop met goede service en kwaliteitsproducten. Zeker een aanrader voor iedereen die voorbereid wil zijn op onverwachte situaties.

15. Jänner 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review en voor de tijd die u heeft genomen om uw ervaring te delen.

Wij zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over onze producten en service. Uw positieve feedback motiveert ons om iedere dag de best mogelijke service te blijven bieden.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling.

Na 6 weken heb ik nog niet alles onvangen

Na 6 weken heb ik de complete bestelling nog steeds niet ontvangen. Het eerste pakket werd teruggestuurd nadat het bezorgd had moeten worden. Na het tweede pakket ontdekte ik dat er nog steeds producten ontbraken, maar er stond nergens vermeld dat er meer producten zouden worden verzonden. Toen ik hen liet weten dat ik een terugbetaling wilde voor de ontbrekende producten, vertelden ze me dat ik nog 3 pakketten zou ontvangen. Ze stuurden me codes die geen informatie over de pakketten gaven, en daarom heb ik mijn terugbetalingsverzoek niet ingetrokken., De klantenservice reageerde erg snel nadat ik om een ​​terugbetaling had gevraagd voor dingen die ik nog niet had ontvangen. Toen ik weigerde mijn klacht over de onvolledige levering in te trekken, dreigde de medewerker dat het minstens twee maanden zou duren voordat ik mijn geld terug zou krijgen. Hij begon me te onderbreken, verhief zijn stem en zei dat ik niet wilde dat ik het probleem oploste en dat dit erg slecht was voor hun bedrijf, maar ook voor mij. Na deze ervaring zag ik in de reviews dat dit probleem door meerdere mensen werd genoemd: vertraagde leveringen, onvolledige leveringen, onbeleefd personeel en geen terugbetaling. Jullie beweren een serieus Nederlands bedrijf te zijn, maar dat is niet waar. Vervang de eigenaar of de medewerkers, dan lukt het misschien wel.

14. Jänner 2026

Beste Felicia,

Dank u voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons oprecht dat de afhandeling van uw bestelling en het contact met onze klantenservice niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Uw bestelling had een groot volume en is daarom vooraf opgesplitst in meerdere pakketten. Het eerste pakket is volgens DHL geregistreerd als geweigerd door de ontvanger en is daardoor retour gekomen naar ons magazijn. Het tweede pakket is vervolgens correct geleverd.

Wij hebben meerdere pogingen gedaan om met u in contact te komen om dit te verduidelijken. De enige reacties die wij ontvingen, waren echter via Klarna-inquiries waarin werd aangegeven dat de artikelen niet verzonden zouden zijn. Nadat wij hebben uitgelegd dat de zending wel degelijk was verstuurd maar geweigerd, en dat wij het pakket opnieuw konden verzenden of de benodigde bewijzen aan Klarna konden aanleveren, is deze inquiry door u ingetrokken.

Wij hebben eerder al aangegeven dat uw bestelling uit meerdere pakketten zou bestaan. De door u als “ontbrekend” aangemerkte artikelen maakten deel uit van de overige zendingen. Nadat u het tweede pakket (van in totaal vijf) had ontvangen, heeft u ons correct per e-mail gecontacteerd. Nog voordat wij inhoudelijk konden reageren, werd echter opnieuw een Klarna-inquiry geopend over hetzelfde onderwerp.

Wij hebben de situatie zowel telefonisch als per e-mail toegelicht en benadrukken dat dit altijd op een rustige en respectvolle manier is gebeurd. Wij hebben eveneens uitgelegd dat een terugbetaling mogelijk is, maar dat dit wettelijk en procedureel niet kan zolang er een actieve Klarna-inquiry loopt. In dergelijke gevallen geldt een minimale wachttijd van 45 dagen, die kan oplopen tot 70 dagen indien de bank meer tijd nodig heeft.

Gedurende deze zes weken zijn wij steeds bereikbaar en bereid geweest om mee te denken over een oplossing. Wij betreuren het dat dit desondanks zo is ervaren.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Uiteindelijk netjes opgelost

Hoewel de eerste ervaring niet positief was, is het probleem uiteindelijk netjes opgelost.

Ik kocht een “nieuw model 2024” noodradio, maar bij ontvangst bleek deze niet te werken. Later bleek dat er lithiumbatterijen uit 2022 in zaten die niet meer functioneerden. Dat was voor mij een teleurstelling, omdat je bij een nieuw product verwacht dat het direct werkt.

Na verschillende pogingen dit per mail op te lossen heb ik uiteindelijk reactie gekregen op mijn slechte review. Dit contact verliep netjes en uiteindelijk heb ik de radio volledig vergoed gekregen. Dat waardeer ik en daarom heb ik de review aangepast.

29. Dezember 2025

Beste Nicolle,

we zijn ontzettend blij dat alles uiteindelijk goed is opgelost en dat u ons contact als prettig heeft ervaren. We waarderen het dat u uw review heeft bijgewerkt en bedanken u voor uw vertrouwen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn Moeder had 2 pakketten en extra…

Mijn Moeder had 2 pakketten en extra spullen besteld , er zouden gratis boekjes bij geleverd worden . Er werd 1 pakket geleverd , na er achteraan gaan kwam het 2e pakket , de extra aanvulling kon niet meer geleverd worden en nu wachten op het geld terug! De “gratis “ spullen niks meer over gehoord of gezien . Mijn advies … Bestel hier niet , maar ergens anders.

5. Dezember 2025

Beste Natasja,

Het spijt ons dat deze ervaring als negatief is ervaren en wij willen graag enkele belangrijke punten verduidelijken.
Het is niet juist dat wij geen gratis boekjes leveren: deze zijn geen fysieke boeken, maar gratis eBooks in PDF-formaat, zoals duidelijk vermeld staat op onze website, en worden automatisch per e-mail verstuurd bij het plaatsen van de bestelling. Indien deze niet zijn ontvangen, kunnen wij ze altijd opnieuw toesturen na contact.

Voor vragen of problemen met bestellingen kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website of via support@noodspullen.nl

Tot op heden hebben wij geen e-mail van u ontvangen over dit onderwerp.

U kunt ook op deze Trustpilot-review reageren met het ordernummer, zodat wij het geval zorgvuldig kunnen nakijken en correct kunnen beoordelen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Noodradio met 4000 amper powerbank gekocht. Helaas geen licht en geen geluid. Communicatie met klantenservice gehad, deze was zeer prettig en duidelijk. Bijna altijd dezelfde dag nog reactie. Geld terug gekregen. Ik heb alle vertrouwen in noodspullen.nl dus ik ga opnieuw n radio bestellen want ik wil er echt 1 hebben. Voor mij was service een 10

10. Dezember 2025

Antwort von Noodspullen

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons. Fijn om te horen dat onze klantenservice naar wens was. Wij wensen u een fijne dag!

Top!

Zo jammer, via de mail is het een drama, geen enkele reactie en nu hebben ze ook nog de verkeerde spullen geleverd, voor retour zelfde mailadres, ben benieuwd!
Ze hebben gebeld vandaag, eerste mailing niet gezien en duizendmaal excuses.. natuurlijk snap ik dat er in een drukke tijd fouten worden gemaakt, ze hebben het zeer correct opgelost! Ik pas deze review maar al te graag aan.

12. Mai 2025

Super snelle levering

s Avonds besteld en de volgende dag al bezorgd! Heel blij mee!

6. Jänner 2025

Hartelijk dank voor uw review 🧡

Topkwaliteit!!

De waterfilters en zaklampen die ik besteld heb zijn van topkwaliteit. Ik heb ze getest en ze doen precies wat ze moeten doen.

13. April 2025

Hartelijk dank voor uw review 🧡

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr