Stuurt een product op dat kwalitatief niet ok is. Verwacht terugsturing naar China hoewel het vanuit Nederland beatellingen aanneemt. Hoge verzendkosten van 77€ zijn voor de klant zelf. Je bent... Mehr ansehen
Zeer slecht . In reclame net alsof kabel en bloem op kleedjes geborduurd zijn . In werkelijk super goedkoop kleedje met gewoon bloem tekening in kleedje . ZIJN GELD DUS NIET WAARD !!! Op E-Mails word... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Nora-Mae geloven we dat mode meer is dan kleding: het is dé manier om je stijl te laten zien en je goed te voelen. Onze collecties bestaan uit tijdloze en stijlvolle items die je zelfvertrouwen een boost geven en waar je lang plezier van hebt. We kiezen bewust voor duurzame materialen en ontwerpen die verder gaan dan vluchtige trends. Service staat bij ons voorop: ons team staat zes dagen per week voor je klaar om mee te denken en te adviseren. Bij Nora-Mae vind je altijd iets dat perfect bij jou past. ✨
Vereinigte Staaten
- nora-mae.nl
Hat 42 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Slechte service, slechte producten!
Stuurt een product op dat kwalitatief niet ok is.
Hoge verzendkosten van 77€ zijn voor de klant zelf.
Je bent meer kwijt voor het retourneren dat de waarde van het product.
Pure geldklopperij!
Nora Mae !!! Slecht !!! Constante naamsverandering… FAKE WENSITE !!!!
E-Mails wordt nt geantwoord . Geen retourlabel !!! Geen geld terug !!! 😡👿
Zeer slechte ervaring met deze webshop.
Zeer slechte ervaring met deze webshop.
De producten komen totaal niet overeen met wat op de website wordt getoond. De kwaliteit is duidelijk ondermaats en absoluut niet wat je verwacht op basis van de foto’s en beschrijving.
Bij contact met de klantenservice blijkt retourneren alleen mogelijk naar een adres in China, met hoge kosten die vooraf nergens duidelijk worden vermeld. Dit maakt het in de praktijk vrijwel onmogelijk om gebruik te maken van je retourrecht.
De klantenservice biedt vervolgens slechts een gedeeltelijke terugbetaling van 30%, ondanks dat in hun eigen retourvoorwaarden wordt gesproken over een volledige terugbetaling. Pas na veel aandringen bleef dit hun enige “oplossing”.
Dit wekt sterk de indruk dat dit geen incident is, maar een structurele werkwijze.
Ik raad iedereen aan om hier niet te bestellen en eerst goed de reviews te lezen.
nep nep nep
nep nep nep
schoenen
en als je wilt terug sturen kost jouw geld
niet de moeite waard
Wat een trage service!
Wat een trage service!! 30 december schoenen besteld, door toen het slechte weer (sneeuw) vertraging maar ik moet ze nog steeds ontvangen?!?! Ondertussen heb ik ze allang geannuleerd, maar nog steeds geen terugbetaling?!? Slecht!
En dan wordt er steeds gevraagd nog even geduld te hebben... Nou die is op!!!
Dit is echt een dropshiping organisatie…
Dit is echt een dropshiping organisatie beloven gouden bergen schrijven niet duidelijk dat terug sturen naar China is met hoge verzendkosten. De kwaliteit is echt niet wat je mag verwachten voor wat je betaald en het komt gewoon van Temu. Pure oplichting! Met veel pijn en moeite 30% gekregen en het product mogen houden. Maar dit ook alleen maar omdat de aanhouder wint anders met een belachelijk retour voorstel akkoord gegaan.
LET OP DROP SHIPPING.
Dit is een DROP SHIPPING.
Je gaat altijd de boot in terugsturen betaal je ongeveer 50 euro kosten in afwachting dat het ook aankomt
Ander pech gehad contact waardloos verzending vragelijk.
Goed Vrijblijvend ADVIES.
DOE LIEVER GEEN ZAKEN MET HUN .
70 euro lichter, geen pakket
De jumpsuit die ik had besteld voldoet totaal niet aan de maat en kwaliteit, daarom retour gestuurd. Echter na 3 maanden is het pakket nog steeds niet door de douane in China heen (20 euro retourkosten betaald) omdat Nora Mae, volgens postnl, het verzoek van aangifte niet accepteert. Al met al 20 euro retourkosten en 50 euro van de jumpsuit lichter en geen pakket!!! Dus NIET bestellen op deze site!!
Op 1 december '25 had ik een gilet…
Op 1 december '25 had ik een gilet besteld en ook betaald bij Nora-Mae. Zag er heel mooi uit.
Na zeker 10 mails te schrijven dat ik m'n gilet niet ontvangen had, kreeg ik steeds antwoord dat ze aan m'n deur waren geweest en dat ik afwezig was. Geen briefje achtergelaten en dus wist ik niet waar ik m'n pakket moest ophalen. Na m'n laatste mail waarin ik dreigde verder te gaan, kreeg ik eindelijk een adres. Gisteren het pakket gaan halen en het bleek een soort uitgelebberde pull te zijn. Slechte kwaliteit en niets waard. Dus ik koop nooit meer bij Nora-Mae.
Een teleurgestelde klant.
Wat ging er mis??? Wat niet, kan je beter vragen
Wat ging er mis???? Wat niet, kan je beter vragen.
Ik had schoenen voor mijn man besteld voor de kerstdagen.
Ontving geen pakketje, dus een alternatieve oplossing moeten vinden.
Later blijkt deze bestelling dus nooit bij mij bezorgd te zijn! Ondertussen al tig mails verder en nu hoor ik al 3 weken niets meer van Nora Mae terug! Zo word je wel gedwongen om drastischer stappen te gaan ondernemen en daar is deze review ook een onderdeel van.
Misschien stom van mij, maar heb daarna nog een winterjas voor mij man bij Nora Mae besteld.
Deze ontving ik uiteindelijk wel.
Waar hij normaal maat 4XL makkelijk past, is deze jas echt veelst te klein. Daarnaast klopt het uiterlijk van de jas niet met de foto van de jas op hun website. Jas zou borstzakken moeten hebben, maar in werkelijkheid zijn deze getekend op de jas. Echt bizar.
Dan krijg je uiteindelijk het aanbod om 30% reductie te krijgen en dan mag ik de jas houden. Wat heeft mijn man hier nu aan. NIETS!
Jas voldoet niet aan het geschetste beeld en de maatvoering klopt ook voor geen meter, dus geef mijn geld gewoon terug!!!
Belachelijk
Belachelijk, foto komt niet overeen met geleverd artikel, zakken zijn gewoon geprint op jas en kleur is helemaal anders
Niet doen!
Eerste artikel was OK. Jurk die ik daarna bestelde was goedkope shit, heel lelijk bij aankomst. Terugsturen moet je naar China! Kost 36.-. Ze bieden je 15% aan als je niet terug stuurt. Vreselijk. Niks kopen daar. Bij communiceren krijg je alleen met een door chatbot gegenereerde tekst te maken die steeds hetzelfde zegt.
Het product beneden peil zeker voor het…
Het product beneden peil zeker voor het bedrag dat je moet betalen verwacht geen Dior maar wel Zara of Mango of gelijk waardige winkels zelfde kwaliteit.
Ook het op de site voorgespiegeld product lijkt er in de verste verte niet .
Maar nu komt het als je het wilt terugsturen moet dat naar China kosten tussen €23 en €25 en dat melden ze je niet
Heel slechte kwaliteit en service
Heel slechte kwaliteit en service
laarzen die een kuitmaat van 43 cm…
laarzen die een kuitmaat van 43 cm garanderen die veel te smal waren. Bij reclame om terug te sturen kreeg ik 15 % aangeboden als ik ze zou houden en ik kon ze terugsturen voor eigen rekening...de laarzen kosten 55 euro het terugsturen 40 kon eventueel 1 maat groter bestellen en moest dan 9,95 bijbetalen maar aangegeven dat 38 1mt groter voor mij was en dat mt 39 echt niet veel meer beenruimte zou bieden..
Fout aangekomen
Had een jurkje besteld. Was niet wat ik besteld had dus heb contact opgenomen met de klantenservice. Meteen reactie gehad, ze gingen het juiste opnieuw opsturen. Weekje later heb ik de juiste jurk ontvangen.
Heel vriendelijk en goede service, jurkje is ook heel mooi.
1 ster is al teveel
1 ster is al teveel
Laarzen besteld maar veel te klein. Retourneren is een ramp! Je bent dagen bezig met heen en weer mailen, dus 100% zorgeloos retourneren is niet waar. En dan de hoge terugzend kosten.
Trap er niet in!
Bestelde jas niet ontvangen, wel een votje
Bestelde jas niet ontvangen, wat ik heb gekregen is een soort jas ( mag de naam niet dragen )
Wat een bagger, zakken erop geprint evenals de vage logo’s. Deze gaat retour als dat kan, anders gelijk in de ton.
Foto’s die op de website stonden komen totaal niet overeen met het geleverde.
Trieste zaak om mensen zo op te lichten.
Eénmalig, nooit weer.
Dit bedrijf “ Nora-Mae “ zouden ze moeten verbieden.
U bent gewaarschuwd.
Gerard
Zeer slecht
Zeer slecht . Je koopt gympen maat 41 dan krijg je kindermaat 33 vervolgens proberen ze jouw de schoenen te laten houden dan moet je 8 euro extra betalen voor nieuwe schoenen in de hoop dat ze dan wel de juiste sturen. Werken niet mee aan retourneren. Willen jouw de kosten laten betalen voor hun fout.
Waardeloos
Een jumpsuit besteld. Echter lijkt het ontvangen product niet op de afbeelding. Te groot en te lang. Aangegeven dat ik het wil retourneren. Ik mag iets anders uitzoeken tegen betaling van €9,95 en de jumpsuit weggeven. Retour moet naar China terwijl pakket afkomstig is vanuit Amsterdam. Hier niets bestellen!!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.