Købte et løbehjul hos Norada til 2.799 kr. i oktober 2025. Allerede i april blev det farligt at køre på, da styret/stangen er løs og bevæger sig frem og tilbage. Jeg har været i kontakt... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Około pół roku temu kupiłem odkurzacz pionowy po wskazaniu mi przez żonę pozytywnej oceny innego użytkownika. Niestety dałem się nabrać. Po złamaniu się "pazura" w czerwonym zaczepie pojemnik na kurz... Mehr ansehen
Det er virkelig dårlig service.. Har købt 4 overvågnings kameraer hvor af den ene er defekt og efter mere end 30 mails frem og tilbage står jeg stadigvæk med et defekt kamera.. De svare hurtigt men t... Mehr ansehen
L..te firma Jeg bestilte en affugter, som jeg aldrig modtog. GLS sendte pakken retur, fordi varen var gået i stykker undervejs. Efter flere beskeder frem og tilbage skrev firmaet, at varen va... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
dostałem niekompletny odkurzacz…
dostałem niekompletny odkurzacz piorący,na moją interwencję odp jest jedna: "proszę przysłać zdjęcie brakującej części", kpiny i tak w kółko.Andrzej
Firmaet kan IKKE anbefales
Firmaet kan IKKE anbefales. Affugteren holdt op med at virke efter nogle få måneder. Firmaet ville ikke engang oplyse en returadresse, så den kunne blive repareret eller ombyttet.
Svindel og humbug
Svindel og humbug! Kundeservice forstår ikke dansk og hæver flere penge end produktet koster.
Umuligt at retunere vare.
Lad være for guds skyld med at handle…
Lad være for guds skyld med at handle med det her sted!
Svindel
Svindel. Produkterne virker ikke som beskrevet. Det er ikke muligt at returnere varerne, da de sendes fra kina
Dette firma er ren scam
Dette firma er ren scam - svindel og humbug. Deres affugter lever på ingen måde op til beskrivelsen. Når jeg henvender mig - så får jeg ganske umulige svar, hvor der angives alle mulige løsninger (som at hæve rumtemperatur Tl over 30 grader og lufttemperaturen til 80. Der svares generelt aldrig på spørgsmål men tales uden om.
Ren scam
Ren scam! De sælger billige ubrugelige kinesiske varer. Værdiløst.
Stay away!
Fup og svindel, hold jer langt væk!
Har købt en affugter hos Norada for nogle måneder siden.
Først trækker de min betaling i dollars, og ikke i danske kroner. Hvilket koster mig mere pga kursvariant.
Dette tog i omegnen af 10 mails at få dem til at forstår og tage alvorligt.
Affugteren fungerer heller ikke som den skal.
Dette har nu taget mere end 3 uger og omkring 40 mails frem og tilbage, uden løsning. De skriver det samme om og om igen, skriver i øst og vest, og nægter at oplyse en klageinstans.
Jeg har skrevet på dansk, engelsk, ja endda fået oversat til kinesisk, og de giver stadig ubehjælpsomme og latterlige svar!
Kort sagt. Køb ikke noget hos dette firma! Det er fup og svindel fra ende til anden!!!
, der skulle have flere smarte features. Disse features virker ikke.
Fup!
Har købt en affugter, som ikke er i nærheden af at leve op til de beskrivelser og lovprisninger, som fremgår af deres hjemmeside. Fuldstændig håbløs kundeservice og produkt.
Gør jer selv en tjeneste og hold jer langt væk fra Norada!
Don't buy here
Don't buy here. It's a scam site sitting in China. You don't receive a product you wanted and they won't accept refund. They keep avoiding your rights on a refund. So if you value your money don't spend it here.
Robot støvsuger og fup
Robot støvsuger. Har prøvet alt. Den kan ikke forbindes til wify. Har 3 x bedt om at returnere uden held. De svarer med dumme forslag og slet ikke på returnering.
Desværre læste jeg ikke på trustpilot inden køb.
Må nok se i øjnene at 2000 kr er tabt.
Opfølgning. Har talt med et firma som jeg troede ejede Norada. De har undersøgt og det viser sig Norada er et fupfirma med internet base i Island. De har ca 15 fupfirmaer tilknyttet. Denne person lover at se hvad der kan gøres for at lukke dem ned.
Jeg er i dialog med Norada som ikke vil…
Opdatering tirsdag d. 16.09.25.
Efter flere mails frem og tilbage og afvisning af pakken på min hjemmeadresse, har jeg fået 1.099,- tilbage af de 1.499,- jeg gav for tæpperenseren.
Jeg har skrevet til dem i dag og sagt at det er jeg ikke tilfreds med.
Opdatering følger.
30.07.25_________________________________
Jeg er i dialog med Norada som ikke vil respektere, at jeg har fortrudt mit køb.
Når jeg gennemser de 5 stjernede anmeldelser her, bemærker jeg at de typisk er skrevet af personer, der ikke har anmeldt andre sider, og som har udansk navne - OGSÅ dem, der er verificerede!?
De trækker dine penge uden dokumentation på køb, og efter man har annuleret købet.
Svindelvirksomhed.
Hold dig langt væk fra denne web-shop, som bør fjernes fra internettet af rette instanser.
Den her støvsuger er overraskende god…
Den her støvsuger er overraskende god til at fjerne støv og dyrehår! Støvbeholderen kunne godt have været lidt større, men den er et godt køb alligevel.
Jeg har ret følsomme tænder
Jeg har ret følsomme tænder, og den her el-tandbørste er super. Sensitive-funktionen er dejlig skånsom, men mine tænder føles stadig helt rene.
Fup firma.
Hej, Norada er meget gode til at hæve dine penge og det er nok det. Man får ikke nogen bekræftelse på modtaget ordre eller tracking af vare. Man får ikke det der ligner service. Så jeg kan ikke på nogen måde anbefale at man handler med dette fup firma. Shipdropping af den værste skuffe.
Jeg synes
Jeg synes, man får meget for pengene med denne støvsuger. Sugeevnen er stærk nok, og batteriet holder fint til den daglige rengøring.
Ledningsfri støvsuger
Ledningsfri støvsuger
Jeg havde læst en del anmeldelser inden købet.
Jeg købte den og har ikke fortrudt.
Den er lydsvag - hvilket er et stort plus
Den suger fantastisk- særlig god på indgang måtten
Den er nem at løfte, så den ikke er tung.
Jeg er alt i alt- meget tilfreds
Bestilte 29/3 en ledningsfri støvsuger …
Bestilte 29/3 en ledningsfri støvsuger med ekstra batteri og stor tilbehørs pakke.
Fik min ledningsfrie støvsuger rimeligt hurtigt.
Ca 1-1 1/2 måned senere modtog jeg mit ekstra batteri.
Jeg har siden skrevet frem og tilbage med firmaet, uden resultat. Dvs. Jeg har hverken modtaget min tilbehørs pakke eller pengene retur for denne.
De henviser til Post Nord som intet kan stille op.
Betjeningen er meget enkel
Jeg købte den til mine forældre, og de er blevet så glade for den! Den er super nem at bruge og så stille, at den slet ikke forstyrrer, når de ser fjernsyn.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.